- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
#79563158 #8920 üzenetére
egy darab usb portja van, minden azon lóg. a fórumok szerint még azzal is lehet gond, hogy szétválogassa a különböző sebességű perifériákat (usb1.1-usb 2.0).
ha egy gagyi kanócocskán megy bele az anyag (ethernet usb-n), és ugyanazon az egy gagyi kanócocskán csurog kifelé (usb-n diszk), akkor az nem lehet jó.
ez persze nem jelenti azt, hogy nálam kompromisszum-képesebb usereknek ne felelhetne meg, de én a magam részéről olyan tanácsot adok csak, amiben hiszek is. mint láthattuk, tökéletes torrent szervernek, majd később kiderül, hogy egy seeddel, stb. stb. a végén úgy lesz tökéletes torrent szervernek, hogy lesz egy három oldalas lista, hogy mit ne csinálj vele, és akkor jó. én nem szeretem az ilyen kókány melót, valamit vagy rendesen megcsinálok, vagy sehogy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC : RYZEN 7 9700X /// 32 GB DDR5 /// RTX 5070 Ti 16GB /// 1TB NVME
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- GAMER PC : RYZEN 7 7800X3D /// 32 GB DDR5/// RX 9070 XT 16GB /// 1TB NVME
- GAMER PC : RYZEN 7 7800X3D /// 32 GB DDR5/// RX 9070 XT 16GB /// 1TB NVME
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest