Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Oké, én talán, te meg biztosan tudjuk, értjük, hogy mit, miért. Ezt inkább csak egy működő alternatívának szántam, nem feltétlen követendő példának.
Tyson5
Most kipróbáltam, és elég volt az .ovpn fájlt megadni, de user/pass nélkül nem engedett tovább. Beírtam két kamu adatot, így már létrejött a beállítás, és egyből csatlakozott is:
Viszont a Hyperbackup képes automatikusan elindítani/leállítani ezt a kapcsolatot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Battlefield 6
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- VGA kibeszélő offtopik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Robogó, kismotor
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- További aktív témák...
- Ipari Ütésálló PC - Westek A1075R Rugged Computer-Intel i7 5557U 16GB-128GB SSD
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5800X GAMER MAX PC 32Gb RAM 512GB SSD NVIDIA RTX 3070 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- Eladó Ryzen 5 + RTX 2060 Super - 8 GB RAM - B450m
- HP EliteDesk 800 G3 TWR PC, i5-6500 CPU, 16 GB DDR4 RAM, Windows 11
- APC NetBotz Rack Monitor 200-6port - környezetfigyelő eszköz
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4022
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

wassermann