Hirdetés
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sz_gabor: Xiaomi porszívó magyar hang.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
turho
addikt
Sziasztok!
Leírná nekem valaki légy szíves, szájbarágósan, hogyan tudom ezt megcsinálni?
Volumio3 van SD kártyán (elvileg ez marad is sd-n, mert állítólag nem bootol SSD-ről). Vettem egy 512 Gb külső ssd-t. Szeretnék rá egy univerzális oprendszert (mi legyen az?), és egy Retropie+t, amihez van egy 256 Gb lemezképem. Ezt kellene összehoznom.
Na itt jön a csavar. Szeretném ha az sd is a Volumioval benne maradhatna a gépben, plusz indításkor dönthessek, hogy oprendszer, Retropie, vagy Volumio induljon.
Megoldható ez egyáltalán?
Ez egy dobozolt, jelenleg csak Volumio3 streamer pi4 alapon, nem könnyen megoldható az sd kártya ki-be rakosgatása.
Bízom benne, hogy megoldható valahogy 🙂hálás köszi, aki segít. (Esetleg pm-ben is). Nem vagyok valami nagy Linuxguru. Köszi a türelmet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Autós topik
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- LEGO klub
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel topik
- Home server / házi szerver építése
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
wassermann