- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- borg25: Kórházi beszámoló
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
Sziasztok!
Baba figyelésre jelenleg egy Xiaomi Camera 3 PTZ van beüzemelve. Alapvetően a képminősége rendben van, éjjel is lát, meg telefonos és gépes szoftverezettség is megfelelő. Viszont van egy egy nagy hátránya...pontosabban kettő. Az egyik, hogy ha nincs internet, akkor belső hálón is elérhetetlen lesz. Tehát vak vagyok. Ekkor a kamera ráadásul még elkezd kékkel villogni ami kikapcsolhatatlan. A másik, hogy van benne mikrofon is, és nem túl jó érzés, hogy kép és hang adatok utaznak kínai szerverekre...Ezért arra gondoltam, hogy valami hasonlót összelegóznék Rpi alapokon... Nagyjából figyelembe vettem a pro - contra oldalakat, szóval most nem is erről szólna a kérdésem. Elkezdtem keresgélni, hogy egyáltalán mi az a kamera minőség amit el lehet érni éjjel látó képességgel együtt, de nem igazán találtam meggyőző próbálkozásokat. Sem YT, sem netszerte... Pedig egy OpenCV-vel összedrótozott képelemző képesség frankó lenne...mozgásérzékelés miatt...
Szóval van esetleg itt olyan aki próbálkozott ilyesmivel, esetleg látott olyan sample projektet amiben ezt megvalósították?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Asztalos klub
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AliExpress tapasztalatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- Gamer gép - komphone -tól vásárolt R7 5800X - 3070Ti - 32GB RAM - 512GB NVMe - 2x 1TB HDD - B550M -
- z97 - 4790k - 8x4 GB ddr3 2400
- Kezdő Gamer PC MSI RTX 2060 OC / i3-10100F / 16GB DDR4 / Új MSI ház
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1.5 TB HDD
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest