Új hozzászólás Aktív témák

• turho

addikt

Köszi :) megfontolom.
    Közben összeállt a Volumio3, meg kb. 50 skin a Peppyhez :D a hang is nagyon jó. (A Peppymeterben egy vajom van csak, nem korrekt az időkijelzés, mondhatni baromságok, ha pl. egy számba beletekerej, ugrasztom :U )
    Kérdések, zenélőknek is:
    BubbleUPNP vagy van jobb is, androidos mobilhoz?
    Más: boot és rendszer: érdemes lehet USB kulcsra vagy ssd-re tenni? Gyorsul, stabilabb? Jelenleg egy 64 Mb ultraszuper microsd a rendszer.
    Még más: multiboot létezik olyan, ami pl. menüválasztós, és el is harmadolja (negyedeli :D ) a tárhelyet? Arra gondoltam, hogy szívesen csinálnék egy retro emulátor, egy mediaplayer mozizáshoz, egy valamilyen desktop oprendszer, és mondjuk egy Volumio rendszert. Vagy rz nagyon nehéz?
    Kezdő vagyok, nézzétek el :R
    (Viszont streamerként már most is örülök, higy megvettem, 2 milliós nehezen összespórolt hifi büszkeségem rendszeren le a kalappal hangja. :R )

Ja, egy gondolat a kikapcsolósdihoz: azért akarnám, nehogy elvigye a vér-verejték árán feltelepített Volumiot egy áramszünet :F ...

Ok még egy negyedik kérdés: laptopon lehet backupot készíteni a most jól működő microsd-mről egy másikra? (Ha vmi becseszne).

Köszi aki segít, és a türelmet :R

Új hozzászólás Aktív témák