- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MaCS_70 #46126 üzenetére
Dedikált gép kell(ene) a HA-nak és akkor nincs ilyen problem:
The first step is to install Home Assistant. We recommend a dedicated system to run Home Assistant. If you are unsure of what to choose, follow the Raspberry Pi guide to install Home Assistant Operating System.
Home Assistant Operating System uses Docker as Container engine. It by default deploys the Home Assistant Supervisor as a container. Home Assistant Supervisor in turn uses the Docker container engine to control Home Assistant Core and Add-Ons in separate containers. Home Assistant Operating System is not based on a regular Linux distribution like Ubuntu. It is built using Buildroot and it is optimized to run Home Assistant. It targets single board compute (SBC) devices like the Raspberry Pi or ODROID but also supports x86-64 systems with UEFI.
Home Assistant Operating System
#Flowtation:
A két linken tudsz informálódni
Egyébként ha nem használod a wifi-t minek is állítanád be? Docker egy virtualizációs megoldás (konténer), rengeteg guide van róla: alapok. Azt se tudom mi az a obex szerverNem nagyon használok HA alatt bluetooth-t...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Renault, Dacia topik
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Kezdő Gamer PC MSI RTX 2060 OC / i3-10100F / 16GB DDR4 / Új MSI ház
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest