Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
matthewhu
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy wifis problémám, remélem valaki találkozott már ilyennel és tudja a megoldást. Én már a külföldi oldalakat átnéztem és végigpróbáltam az ötleteket de eddig nem hozott eredményt egyik sem.
Adott egy raspbian rendszer (jelenlegi legújab wheezy 2013-02-09) és egy Ralink RT5370 chipes Wifi dongle . A rendszerre nincs feltelepítve semmi extra, a Wifi bevan confolva /etc/network/interfaces -ben, hogy az itthoni wifire lépjen fel automatikusan. A pi 2A-es tápról működik és az aktív hubba van csatlakoztatva a wifi dongle.
A jelenség az, hogy induláskor felcsatlakozik a wifire a pi, működik rajta a net, el lehet érni ssh-n, de random idő után megszakad a kapcsolat. Többnyire 10-15 perc után már nincs fent a hálózaton, volt hogy pár órát is bírt, de igen rapszodikus. Magát az eszközt látja ilyenkor továbbra is csak a wifiről szakad le valamiért, ifup wlan0 parancsra újracsatlakozik. 2 ugyanilyen dongle-el is próbáltam, de ugyanez a helyzet.
Tudnátok ebben segíteni? Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Derekas áremelést jelentett be az ASUS
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Honda topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Pánik a memóriapiacon
- Vezetékes FEJhallgatók
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Gamer PC , i9 14900K , RTX 5070 , 32GB DDR5 , 2TB NVME
- Gamer PC , R7 7800X3D , RX 9070 XT , 32GB DDR5 , 2TB NVME
- Apple Mac mini (2023) M2 chip/8GB/256GB Dobozos, újszerű (A2686)
- ÚJ, KOMPAKT GAMER PC - RYZEN 5 5600, RX 9060 XT 16GB, 32GB RAM, 1TB NVME SSD
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- Logitech Pro X Superlight 2c vezeték nélküli GAMER Egér!
- Hp 450 G9 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 15.6 FullHD IPS Fém ház Boltból Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann