- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
wassermann #45672 üzenetére
Ez az 1 magos. Nem az az alap gond, hogy lassu, hanem, hogy lassabb lett, mint az ESP-vel. Azt hittem, alapban gyorsabb lesz, es onnan kezdhetek gondolkodni, hogy esetleg ketto, vagy 4 sztringbe bontva gyorsabb lehet.
(#45673) Aryes
Az a baj, otletem sincs, hogy induljak el, azert tettem fel itt a kerdest, esetleg valaki mar belefutott a problemaba.
Az ESP-vel olyan 2-3 fps volt, memoriabol, es gondoltam Raspberry-vel lesz mondjuk 5. Ha azt felgyorsitom 10-20-ra, akkor az egy nem nagyon szaggatos atmenet lehetne ket kep kozott.Persze az is lehet, hogy rosszul emlekszem.
1 bit atvitele 1.25us, ami 800kHz. Nekem van 50 ezer bitem, akkor annak at kene menni 70ms alatt. Szoval egy olyan 10 fps nem kene, hogy irrealis legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Escape from Tarkov
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- Nők, nőügyek (18+)
- SSD kibeszélő
- TP-LINK routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest