Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
wassermann
üzenetére
Ez az 1 magos. Nem az az alap gond, hogy lassu, hanem, hogy lassabb lett, mint az ESP-vel. Azt hittem, alapban gyorsabb lesz, es onnan kezdhetek gondolkodni, hogy esetleg ketto, vagy 4 sztringbe bontva gyorsabb lehet.
(#45673) Aryes
Az a baj, otletem sincs, hogy induljak el, azert tettem fel itt a kerdest, esetleg valaki mar belefutott a problemaba.
Az ESP-vel olyan 2-3 fps volt, memoriabol, es gondoltam Raspberry-vel lesz mondjuk 5. Ha azt felgyorsitom 10-20-ra, akkor az egy nem nagyon szaggatos atmenet lehetne ket kep kozott.Persze az is lehet, hogy rosszul emlekszem.
1 bit atvitele 1.25us, ami 800kHz. Nekem van 50 ezer bitem, akkor annak at kene menni 70ms alatt. Szoval egy olyan 10 fps nem kene, hogy irrealis legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- OLED TV topic
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
- BMW topik
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Horgász topik
- Steam topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs