Új hozzászólás Aktív témák

• Marcsello31

őstag

válasz 0519 #44371 üzenetére

Szia ma még mutatok róla videót, sajnos azért akadt mert a képrögzítő program műveletek között belassította, majd külső kamerával próbálom meg a dolgot, Azt vettem észre, hogy az android 12ő már használhatóbb, barátibb mint a többi, s kihasználja a raspberry adottságait, Böngésző van gmail van, youtube van, játékok futnak usbre rá dughatsz bármit, torrent van, s igazából tényleg, bármire használható lenne, nekem is médiára van beállítva, "filmnézés, este meg torrent, Amikor jobb a net, a konfigurációs fájl amit megoszottam usb bootra van állítva, sztem mennie kellene a cuccnak még 4gbyte ramos változattal is. Délután mutatok még videót, de amúgy egy tettre kész rendszer. A film fullhdban sem akad. Be lehet állítani, az audió kimenetet, hogy hdmi vagy analóg, vagy bluetooth, be lehet állítani a cput, a gyorsítást. Linuxxal is szórakoztam, de annyira nem jön be, mint ez. Simán jó főgépként. Délután jövök új videóval. Van értelme a 8gbyte ramnak. én köszönöm hogy megnézted, aki akar venni ilyen gépet sztem áldozzon rá a 8gigabyteos változatra, később rájön, hogy miért írtam ezt. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés