Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
stopperos
üzenetére
Aha. Itt olvasom, hogy az MMAL/OMX már nincs a Kodi-ban. Észre sem vettem, hogy tényleg nincs a kiválasztási lehetőség.
Én is Kodi GBM verziót fordítottam, szóval nem csoda, ha nincs deinterlace.
Nem figyeltem meg, de akkor ezek szerint a LibreElec 10-ben sincs deinterlace.
Nos, akkor nincs értelme eröltetni egyelőre a Kodi 19.x verziót.Igazából amiért belekezdtem az egészbe az amiatt volt, hogy RPI3-ra tettem fel egy Buster armhf-et és arra a repoból egy Kodi-t (18.7, ha jól emlékszem), ahogy szoktam.
Lirc mellé és bekonfigolva a gpio ir receiver. Viszont feltűnt, hogy h264/1080p filmnél, ha léptetek a következőre, akkor lefagy a Kodi. De nem csak annyira, hogy nem reagál a távirányítóra, hanem ssh-n belépve egy sima reboot parancs sem képes bezárni. Kill sem lövi ki, táp ki-be volt az egyetlen megoldás. Más felbontással nincs ilyen gond. Illetve a másik RPI3-al, amin ugyanúgy Buster van, de nem frissített, ott hibátlanul megy minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, Gamer félgép - ASUS B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245K + TeamGroup Viper 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Lenovo M920T Core i5 8500 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Lenovo ThinkStation P3 Tiny MINI PC/i7-14700T vPro/32GB/512GB SSD/Nvidia T400 4GB/Új
- Új Gamer Gép - ASRock B760M, Intel I5 14400F, 32GB DDR5, RTX 3080, 1 TB M.2 SSD, 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann