Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
Sziasztok!
Nemrég belevágtam a málnázásba: rendeltem 4B 2GB-t, Kitben, gyári case+ Noobs kártya, + gyári adapter, és mellé rendeltem egy aktív hűtő szettet (ilyen pici ventit még nem láttam). Egyelőre aranyos, a Raspbian szépen fut, egy Ubuntut is sikerült elindítani, bár lehet a RAM, lehet a Class2 SD miatt, de elég lassú volt. Arra vettem, hogy tanuljak rajta kicsit programozni, gyakorloni tudjak. Tudtok esetleg egy oldalt, ahol vannak tippek, trükkök, teljesen kezdőknek? Youtube videókon minden annyira magától értetődőnek tűnik, és látom, hogy van ebben hatalmas potenciál, így szeretném átlátni, és idővel azt is, hogy tudom kihasználni
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- Lenvoo M90q Micro - Mini PC - Core i7 10700T 32Gb ram 512GB SSD - csak 1db!
- Több különböző komplett mini pc eladó 4590T, 4590S, 6100T Lenovo, Dell, Fujitsu
- ÚJ, KOMPAKT GAMER PC - RYZEN 5 5600, RX 9060 XT 16GB, 32GB RAM, 1TB NVME SSD
- ASUS TUF Gaming i9-10900Kf 32GB RAM RTX 3060 Ti Vízhűtés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB / 256GB ezüst
- Xbox One / Xbox Series játékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann