- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
Sziasztok!
Nemrég belevágtam a málnázásba: rendeltem 4B 2GB-t, Kitben, gyári case+ Noobs kártya, + gyári adapter, és mellé rendeltem egy aktív hűtő szettet (ilyen pici ventit még nem láttam). Egyelőre aranyos, a Raspbian szépen fut, egy Ubuntut is sikerült elindítani, bár lehet a RAM, lehet a Class2 SD miatt, de elég lassú volt. Arra vettem, hogy tanuljak rajta kicsit programozni, gyakorloni tudjak. Tudtok esetleg egy oldalt, ahol vannak tippek, trükkök, teljesen kezdőknek? Youtube videókon minden annyira magától értetődőnek tűnik, és látom, hogy van ebben hatalmas potenciál, így szeretném átlátni, és idővel azt is, hogy tudom kihasználni
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AliExpress tapasztalatok
- Fujifilm X
- Okos Otthon / Smart Home
- Battlefield 6
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest