Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
Sziasztok!
Nemrég belevágtam a málnázásba: rendeltem 4B 2GB-t, Kitben, gyári case+ Noobs kártya, + gyári adapter, és mellé rendeltem egy aktív hűtő szettet (ilyen pici ventit még nem láttam). Egyelőre aranyos, a Raspbian szépen fut, egy Ubuntut is sikerült elindítani, bár lehet a RAM, lehet a Class2 SD miatt, de elég lassú volt. Arra vettem, hogy tanuljak rajta kicsit programozni, gyakorloni tudjak. Tudtok esetleg egy oldalt, ahol vannak tippek, trükkök, teljesen kezdőknek? Youtube videókon minden annyira magától értetődőnek tűnik, és látom, hogy van ebben hatalmas potenciál, így szeretném átlátni, és idővel azt is, hogy tudom kihasználni
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- Macbook Air M3 15" 8GB 512GB 100%
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann