- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
afi0903 #39641 üzenetére
A Pi gigabites kábellel, gigabites routerre kapcsolódik, ugye?
Bár nem feltétlen jelent problémát, és sokan azt mondják, hogy nem számít, nálam akkor táltosodott meg az SSD, mikor újrakonfiguráltam ext4 partícióra. Bár tényleg többen állítják, hogy nincs semmi gond az NTFS-sel sem, de azért mégiscsak ext4 dukál egy Linuxhoz.A másik gép nem lehet a ludas? Wifi azért nem olyan stabil, pláne 2,4 GHz-en. Én kipróbálnám úgy, hogy az a gép vagy LAN-on, vagy tutira 5 GHz-es wifin kapcsolódjon.
Nálam hálózaton legkevesebb 70-80 MB/s, de inkább jellemzően 90-110 MB/s megy. Az ne zavarjon össze, hogy én SSD-t használok, ugyanis gigabit LAN-on nem igazán jön ki az SSD és a HDD közti különbség. Szóval HDD-vel is kéne ilyen sebességnek lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest