Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robertka
tag
Helló, segítséget szeretnék kérni mert vásároltam egy Pi 3 B+ és látszólag semmi baja de nem akar bootolni.
64Gb os SanDisk kártyára másoltam a NOOBS kicsomagolt zip tartalmát és 2.5A es tápról táplálom két monitorral is teszteltem de nem ad képet. Mikor feszültség alá helyezem az ACT led egyszer sem villan fel, azt olvasom annak kellene pedig. A gyártó oldalán néztem a videót és mindent az alapján csináltam az sd formaterrel formázta a kártyát, minden más koponens más környezetben működik.
Mit rontok el, hogyan tudnám életre kelteni? Köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szingapúri tanúsítvány utal a Xiaomi 17T széria nemzetközi érkezésére
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM 3600MHz / 1TB NVMe SSD
- vizes GAMER PC - RYZEN 5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 5070 12GB
- HP EliteDesk 800 G2 SFF, I5-6500, 8GB DDR4, 240GB SSD, Win 11, Számla, 1 év garancia ( olvasd végig)
- SK Hynix 64 GB DDR4-2400T 2 x 32 GB (HMA84GR7MFR4N-UH) Szerver memória
- MacOS 14, Win11, Asus Hero Z790, Intel 13900K, 64GB RAM, Asus RX 6950 XT, 4TB WD SN850X
- Apple Watch Series 6 40 mm GPS+Cellular 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann