Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Depression: R.I.P.
- sziku69: Szólánc.
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robertka
tag
Helló, segítséget szeretnék kérni mert vásároltam egy Pi 3 B+ és látszólag semmi baja de nem akar bootolni.
64Gb os SanDisk kártyára másoltam a NOOBS kicsomagolt zip tartalmát és 2.5A es tápról táplálom két monitorral is teszteltem de nem ad képet. Mikor feszültség alá helyezem az ACT led egyszer sem villan fel, azt olvasom annak kellene pedig. A gyártó oldalán néztem a videót és mindent az alapján csináltam az sd formaterrel formázta a kártyát, minden más koponens más környezetben működik.
Mit rontok el, hogyan tudnám életre kelteni? Köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- EA Sports WRC '23
- Óra topik
- További aktív témák...
- Gamer PC, Ryzen 5 5500, RTX 3060 Ti, 16gb RAM
- PC i5-7400 32GB RAM GTX 1650 1TB SSD be quiet! ház
- Gamer PC i5-13400F + RTX 4070 12GB I 16 GB DDR5 I vízhűtés I RGB
- GamerPC - R7 5700X, RTX 3080ti és 32gb RAM
- DELL Mini PC - Core i7 7700T (90k) + 8700T (100k) +gyári wifi! 16GB vagy 32GB ram - 256/512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UV - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Utolsó darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann