- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
intuicio
aktív tag
Savageboy! Nagyon szépen köszi sikerült!
Viszont lenne még egy kérdés, hátha valaki tud segíteni.
RPI-n sikerült megcsinálnom, hogy GPIO 4 csatlakozó részre rátettem egy kis vezetéket antennának, és e [link] módszer szerint megcsináltam, hogy FM Transzmitterként működjön az adott .wav hang file. Telefonon, Rádión FM adóba be is jön. Tehát ez siker
Viszont én azt szeretném, hogy egy adott shoutcast stream-ről jönne (internet rádió), nem pedig egy .wav hangmintáról a zene, amit úgy szint az FM Transzmitter antennán tudnám hallgatni.
Mert ezt megcsináltam: [link] viszont itt csak akkor hallom a beillesztett internet rádiót, ha a Jackdugóba beteszek egy fülest, és megy a stream zene.
Vagy ehhez tényleg kell egy különálló FM transmitter board? Azaz egyszerre nem megy a két dolog?
Új hozzászólás Aktív témák
- Overwatch 2
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Iqos cigaretta
- World of Tanks - MMO
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon / Smart Home
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- HBO Max
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Gigabyte X299 UD4 Pro LGA 2066 alaplap, i7-7820X proci, 64 GB DDR4-3200 MHz RAM
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- VICC ÁRON - I7 - RTX 3080 - 32GB RAM - Full épített merev csöves vízhűtés csak EK alkatrészekből!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1660 Super, Ryzen 5 5500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! (39)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 570 8GB, Ryzen 5 1600, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok (38)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 32SSD + 500GB I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest