Hirdetés
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Pi3-at használok, Volumio volt rá telepítve, és egyszer csak nem volt elérhető. Újratelepítettem, hátha megoldódik. Most már ott tartok, hogy 2 különböző SD-vel próbáltam, 2x letöltöttem az install fájlt, de semmi. Tegnap este tudtam konfigurálni, aztán hagytam is, mondom majd ma, de azóta szintén semmi.
Tudna valaki segíteni, hogy hol álljak neki a hibakeresésnek?Hálás lennék, mert már mindent próbáltam ami eszembe jutott.
-kábel csere
-switch, routerslotok kipróbálása
-2 másik SD kártya (amik más eszközben működnek)
-SD-k köteteinek törlése, formázás, exFAT, Fat32
-install többszöri letöltése.A telepítést a leírás alapján csináltam.
Esetleg ha akad másik hasonlóan könnyen telepíthető zenelejátszó, amit elérek applikációval, azt is kipróbálnám. Köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Proxmox VE
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

wassermann