- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DIEGO15
őstag
válasz
vadkörte #29838 üzenetére
Van egy 3,5" 500GB WD HDD-m elfekvőben, amit másra nem használok, erre a célra viszont tökéletes lenne. 500GB ma már viszonylag kevés, ezért ha később bővíteni szeretném, akkor jó lenne, ha lenne még egy üres "slot". Persze ha később bővítem, akkor 2,5" HDD-vel is tudom bővíteni, így a 2db 3,5" HDD nem teljesen fedi a valóságot.
Ez az egyetlen indok, mert egyébként szinte kizárólag média tartalom kerülne rá.
Nem a legfontosabb a kinézet, és nyilván az csak az utolsó lépés lehet, de a cél, hogy csak egy tápkábelt kelljen bedugnom (meg persze az ethernet kábel) és menjen a dolog
OMV-vel kapcsolatban természetesen majd a saját topikjában fogok érdeklődni, ha elakadok. Ide a hardveres kérdéseim miatt írtam, de köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hobby elektronika
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- sziku69: Szólánc.
- Xbox Series X|S
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest