Új hozzászólás Aktív témák

• Egy-két

tag

válasz .wantííd #27829 üzenetére

Nos, mindenképpen az lehet a ludas! :)
    Saját példa: router Dlink dir 842 (nem olyan rossz, akár 35 Mb/s file másolási sebesség is elérhető vezeték nélkül) , kis szerverkén a film (720p, 2 + órás Zódiákus című film) és fél óránként valahogy mindig összejött egy megakadás, pedig szobán belül voltam egy térben a routerrel. Így Pause a mozinak, gyorsan kábelen átmásoltam a filmet a laposra, majd mehetett tovább, onnantól 0 megakadás. Jó ez nem volt tökéletes példa :P de akkor egy másik is álljon itt :D :
    Van egy Rpi 0, amin szoktunk filmeket nézni, s nem kíméljük, alapvetően fullHD és nagy bitrátájú anyagokat nézünk vele. Na ehhez kell a sávszélesség és stabilitás, mióta vettem hozzá egy vezetékes ethernet adaptert, azóta egyszerűen nem tudunk kifogni rajta :D mindent elvisz, akadás nélkül :) szerverről sambán keresztül (minden = 35 Gb méretű bluray film, mountolta képfájlt, és szépen játszotta utána a kodi :) )

Összegzés: stabilitás miatt mindenképpen a kábeles csatlakozást ajánlom, még ha jó is a vétele" a wi-finek, akkor is be be jöhet egy 2 órás film alatt egy-kettő megakadás, és az annyira agyon tudja csapni a moziélményt :/

Új hozzászólás Aktív témák