- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwin.party
aktív tag
Sziasztok!
Eldöntöttem, én is belépek végre a Pi tulajdonosok (remélem) boldog körébe. A hétvégén szeretnék egy csomagot rendelni, ti melyik boltot ajánlanátok hozzá? (Akár a garancia miatt is.)
Azt láttam párszor, hogy akik hozzászóltak általában megírták ki és mire fogja használni... Én egy torrent szervert szeretnék futtatni rajta. Szeretném az asztali számítógépet kiváltani. Fontos, hogy most is vagy 1057 darab torrentet futtatok. A Pi ezt elbírja? A ráköthető merevlemez mekkora lehet maximum? 4-5 TB-ig tudok nézelődni, mert annyit enged a pénztárcám. Szeretnék távolról is kapcsolódni, mint a Windowson futtatható TeamViewer-rel. Ha csak parancssoros megoldás van az sem gond, majd megtanulom. Most az áramszámlát nézem alapul és egy Pi nem fogyaszt annyit, mint most az asztali konfiguráció.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo M900 Mini PC - Core i5 6500T - 8Gb ram - 256GB SSD -több db - ÁFA-s számla is
- GAMER PC : RYZEN 7 7800X3D /// 32 GB DDR5/// RX 9070 XT 16GB /// 1TB NVME
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Fujitsu Esprimo D738 Megbízható asztali számítógép irodai és otthoni felhasználásra
- Eladó Konfig Ryzen 7 9700X 32GB DDR5 1TB SSD RX6900XT 16GB!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Xbox Ultimate előfizetések
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest