- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwin.party
aktív tag
Sziasztok!
Eldöntöttem, én is belépek végre a Pi tulajdonosok (remélem) boldog körébe. A hétvégén szeretnék egy csomagot rendelni, ti melyik boltot ajánlanátok hozzá? (Akár a garancia miatt is.)
Azt láttam párszor, hogy akik hozzászóltak általában megírták ki és mire fogja használni... Én egy torrent szervert szeretnék futtatni rajta. Szeretném az asztali számítógépet kiváltani. Fontos, hogy most is vagy 1057 darab torrentet futtatok. A Pi ezt elbírja? A ráköthető merevlemez mekkora lehet maximum? 4-5 TB-ig tudok nézelődni, mert annyit enged a pénztárcám. Szeretnék távolról is kapcsolódni, mint a Windowson futtatható TeamViewer-rel. Ha csak parancssoros megoldás van az sem gond, majd megtanulom. Most az áramszámlát nézem alapul és egy Pi nem fogyaszt annyit, mint most az asztali konfiguráció.

Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Projektor topic
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyártófüggetlen H170/Z170 (LGA1151) alaplapok topicja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- S22 Ultra 256/12 Dobozában
- Dell Latitude 7290,12.5",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann