Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok.
Kb egy hete szereztem egy Pi 3-at, amivel eljátszadoztam, hogy mit is tud pontosan.
Az merült fel bennem közben, hogy tök jó lenne amolyan fork féleséget csinálni az alap Raspbianhoz, így ha pl újra kellene raknom a rendszert, akkor nem kellene mindent beállítgatni és telepítgetni rajta.
Másrészt pedig, ha van rá érdeklődő, akkor időközönként megosztanám itt is, ha valamit változtatok vagy igazítok rajta.
Alapvetően amire gondoltam az az, hogy a gyárilag rajta levő programokból törölnék párat, illetve hozzá is adnék párat, módosítanám a gyári hátteret, a gyári tálcát, stb.Most így néz ki egyébként a desktop rajta, ameddig eljutottam:
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Crimson Desert
- Milyen routert?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- DVBViewer
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- ROG Core PC - ROG X570, Ryzen 7 3700X, 16Gb RGB, ROG RTX 2060 Super 8Gb, 500Gb M2 SSD - Windows 11
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i5-12600KF/ASRock - Z790 PRO RS/D4/MSI RTX 3080 Suprim X 10GB/32 GB DDR4
- Asztali PC , i5 12400F , RX 9060 XT , 16GB RAM , 1TB NVME
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- GMKtec NucBox K12 Mini PC - AMD Ryzen 7 H 255 - Új, bontatlan
- darkFlash Shadow Pro
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600KF 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB RAMPAGE Shiva CM 700W
- TÜZES EZÜST! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - SILVER AJÁNDÉKKAL!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann