Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- aquark: Zsebszámológépek
- talmida: Változások 2. rész
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osynho
addikt
Panaszkodtam, mivel a ház elemeinek többsége össze vissza volt törve, mire ideért hozzám.
Most küldene egy ugyanilyet, de nem tetszik a ház, így inkább a pénzt kérem vissza és keresek egy jobb kuckót.Kaptam ilyen csavarokat, nem is az a gond. A Pi és a hangkártya közé mennek a távtartók és azokat kell összecsavarozni. Viszont így a Pi-n látható, egyébként a házhoz rögzítéshez használatos lukak ugye foglaltak. A ház szépen körbefogja a kis szendvicset, előre, hátra nem is tud mozogni, fel le viszont igen. Ami engem zavar, egy kábel bedugásnál is elmászik az egész. Ilyen erővel egy tesco zacskóba is tehetném.
Arra is gondoltam, hogy megfordítom a távtartókat, így a menet lefelé túlnyúlna a nyákon, de nem elég hosszú, hogy a házat is hozzácsavarozzam.Esetleg, ha vennék hosszabb csavarokat, a házat megfúrnám és úgy szerelném össze. :/ Mindenképpen olyan megoldás érdekel, amibe rendesen lehet rögzíteni a gépet. Többen is használnak ilyet hangkártyát, ha jól olvastam, érdekelne, milyen házban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új háttérbiztonsági frissítési rendszert kaptak az Apple cuccok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- AliExpress tapasztalatok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 705 G4 / AMD Ryzen 3 Pro 2200G / 16GB DDR4 /256 GB SSD 6 hó garancia
- 2017 iMac 27" 5K Retina, 16gb ddr4,250gb ssd, Radeon Pro 570 4 GB dedikált
- Gaming / Streaming PC Ryzen 5 5600X, RTX 3060 Ti, 32GB RAM
- Eladó PC Build!
- HP ProDesk 600 G2 Mini félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HP ProDesk 600 G2 Mini félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most küldene egy ugyanilyet, de nem tetszik a ház, így inkább a pénzt kérem vissza és keresek egy jobb kuckót.
wassermann