- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékkutya
csendes tag
válasz
tsilver
üzenetére
A Hardkerneltől rendeltem, 03.01-én. Az alaplap, átlátszó házzal $44.50, a szállítás $16 - ezért 17.416.- ot vont le a PayPal. Ehhez hozzájött az áfa és a FedEx ügyintézése 8.890.-
03.08-ra ért ide, volt TN.(A műanyag házhoz 4 csavar helyett csak 3-at csomagoltak.)
Az 1.0-ás Android 5.1.1-et próbáltam ki SanDisk kártyáról - ahogy a fórumban is írják, még erősen fejlesztés alatt van. A hozzá adott odroid utillity-vel a HD felbontást be lehet állítani, de a Kodi csak 720-ban hajlandó elindulni. (elismert hiba) - így nem tudtam azonos felbontásban összehasonlítani a többi eszközzel, de a 160 filmből álló médiatárat szemmel láthatóan gyorsabban olvasta be. Az alapértelmezett Confluence skin érzésre pattogósabb, a görgetés folyamatos. Talán jobban melegszik, mint a Pi2, de nem tűnik vészesnek.
Egyelőre használhatatlan az erősen béta OS miatt.
Ha lesz rá stabil Openelec és/vagy OSMC (a fejlesztője, Sam Nazarko írta, hogy ő is rendelt magának), akkor médialejátszónak szerintem jobb lesz, mint a Raspberry.
A HDMI 2.0-át és a 4k felbontást még nem tudtam kipróbálni.
Ha valami még érdekes lehet, kérdezzetek nyugodtan. Pi0-val, Pi2-vel és Pi3-al tudom összehasonlítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen autót vegyek?
- 3D nyomtatás
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- Nem tud dönteni a múlt és jelen közt az Epomaker billentyűzete
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- BONTATLAN DOBOZOS ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Játszogatós PC - Ryzen 5 7600, RX 7800 XT, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Akciós! PC , 14100F , RTX 3080 , 16GB RGB , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Lenovo Flex 5 - 14.0" Touch WUXGA - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB - Win11 - Garancia - MAGYAR
- Processzorok Olcsón Garanciával
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann