- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok. Olvasgatom a hozzaszolasokat de kicsit elvesztem mar
Ahogy olvastam media playernek tokeletes egy ilyen cucc
Szoval csak es kizarolag filmnezesre kellene tv-re kotve, azon belul is csak hdd-rol lenne lejatszva. Ami fontos, hogy taviranyito kellene hozza mindenkeppen, es valami jofajta hangkartya! Ha szepen kerem valaki leirna nekem, hogy pontosan mit is kellene vennem, hogy egy komplett mukodo lejatszo legyen belole? Koszonom elore is 
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Home server / házi szerver építése
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Háztartási gépek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Házimozi belépő szinten
- Alamuszi AI: növekszik az utasításoknak ellenszegülő modellek száma
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Asztali PC , R7 5700 , RTX 4060 , 16GB RAM , 512TB NVME , 1TB HDD
- Dell Optiplex 7040 SFF, i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- Arctic Gamer - Intel Xeon E5-2630 V4 / RX 480 8GB Nitro+ / 16GB DDR4 / 512GB Nvme - VADI ÚJ GÉP
- RYZEN 7 5800X +hűtött VRM-es A520M/B550M lap +16GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- Corsair Vengeance RGB 64GB (2x32) DDR5 6000Mhz for AMD // Számla // Garancia//
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ahogy olvastam media playernek tokeletes egy ilyen cucc
Szoval csak es kizarolag filmnezesre kellene tv-re kotve, azon belul is csak hdd-rol lenne lejatszva. Ami fontos, hogy taviranyito kellene hozza mindenkeppen, es valami jofajta hangkartya! Ha szepen kerem valaki leirna nekem, hogy pontosan mit is kellene vennem, hogy egy komplett mukodo lejatszo legyen belole? Koszonom elore is
wassermann