Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crissprivat
senior tag
válasz
crissprivat
üzenetére
Hali.
Úgy néz ki rájöttem,hogy mitöl indulgat újra a kis rpi. Pár napja kikapcsoltam a kiegészítök automatikus frissítését és azóta egyelöre elvan. Nagyon remélem,hogy ezért csinálta. Véletlen jöttem rá,gondoltam frissítem a kiegészítöket és amikör rányomtam a frissítésre,akkor újraindult. Csak az után néztem,hogy az automatikus frissítés be volt rajta kapcsolva. Na most ezt kikapcsoltam és azóta nyugi van.
Csak gondoltam leírom,hátha valakinek jól jön ez az infó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Villanyszerelés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lézervágás, gravírozás
- További aktív témák...
- Használt A kategóriás gépek garanciával a ReZone-tól!
- HP ProDesk 400 G7 SFF számítógép
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- 32GB DDR5! ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500 (14mag), 32GB DDR5, 512GB, ÚJ HU bill + egér
- -44% ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14400, 16GB DDR5 RAM, 512GB NVMe, DVD-RW, ÚJ HU bill+egér
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- Eladó iPad Pro 12.9 tokok többféle színben és kivitelben!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann