Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
energy4ever
üzenetére
Csakhogy tisztába legyünk a dolgokkal mert én sem értettem.
Tükrözve Raid1 rendszermeghajtót tudsz csinálni. Lemezkezelőben tükör hozzáadása. Ez ok, ez esetben mindkét SSD tartalma ugyan az lesz, olvasási sebesség gyorsul, írási kb ugyan az vagy kicsivel kevesebb. Tárhely pedig az egyik ssd mérete lesz.
Csíkozva ami raid0 azt működő rendszer alatt nem tudsz, raid vezérlők tudják (nekem a davicontrolos félszoftveres felkínálja raid0-ra a másolást a biosából) Ennél kb 2x olvasás és írás lesz az eredmény, tárhely összeadódik.
Hozzáteszem a raid0-nak csak akkor van értelme ha ki is tudod használni, mert nagyon szépen mutat 800-900mb/s olvasás de gyakorlati haszna ritkán van. Én csináltam ssd-vel raid0-át, és semmivel nem éreztem hogy gyorsabb lenne (átlalános használat és játékos során sem. Ha viszont van olyan munkád amihez kellhet (pl: videófileok tömörítése) vagy van más tárolód ami felé tudnál ekkora sávszéllel másolni akkor van értelme. Raid1-nek meg ugye hardverhiba ellen van értelme, de az se csodaszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robotporszívók
- Battlefield 6
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DOOM - The Dark Ages
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest