Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Windows 7 szoftveres tükör raiddel van valakinek tapasztalata?
Akad valahol egy leírás "problémás" esetekre? Adat mentés raid dupla fail esetén.
Amibe keveredtem:
Vannak adataim egy gépen (nem az enyém a gép, ez egy hosszú történet..), és most nem nagyon tudok hozzájutni. Azt hittem, hogy egy raid-el csak nem tud túl sok baj történni (tükör raid drive-on hagytam ott a mappáimat), de most látok egy olyat, hogy raid dupla fail. Azt mondták nekem, "nem csináltak vele semmit", de persze ezt hiszi a.. Szóval külön segítségre ha várok, az lehet, örökké fog tartani, mert nem olyan a szitu, hogy rajtam kívül bárki más aggódna.Átlag nem vagyok teljesen sügér a gépekhez, megpróbáltam pár dolgot, de eddig semmi biztató. A kiírás a Lemezkezelőben mind a két drive-ra "Érvénytelen". Csatlakoztatni ha próbálom őket, elindul a tekerő, és szabályosan leakad a gép (nem tűnik úgy, hogy bármit csinálna). Néztem, hogy visszakonvertálni szabályos kötetté, de arra meg felpattant egy ablak, hogy a köteten lévő adatok mind elvesznek, és ettől visszakoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HPE Smart array P440 PCIe3 x8 SAS Controller (749797-001)
- Eladó merevlemezek 4-től 1 TB-ig
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 100/100% 500GB SSHD - több db - 2,5"
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
- Új Asus Vivobook 15 FHD OLED Ryzen5 7520U 4.3Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 610M Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest