Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Lehet, hogy most valami másról van szó.
Mikor legutóbb széthullott a tömb, akkor szétszedtem, betallóztam R-Strudioban és ott rögtön lehetett olvasni a filerendszert, mindenféle scanelgetés nélkül.
Ilyen opció most nincs, nem talál értelmes filrendszert és scanelés közben teledobálja a logot azzal, hogy:
Warning File System 2012.05.29. 13:35:40 Unexpected MFT record 320 at 3356753920. If you are scanning RAID and this message will reappear constantly, check RAID for consistence.Vagyis most talán nem egyszerűen csak arról van szó, hogy egyik bootolásról a másikra kitalálta a vezérlő, hogy ez már nem lesz többé RAID0 tömb, hanem valami gebasz lehet már az adatokban is.

Most leállítottam pár perc után a scan-t, megnyitottam az eddig talált egyetlen értelmes partíciót és kicsit fura, mert olyan mappákat is töröltként lát, amik sohasem voltak törölve.
Így most futtathatom végig a scanelést, aztán agyalhatok, hogy mégis mit és miképp állítsak vissza, nem egyszerű ömlesztett ide-oda másolgatás lesz.
Annyi különbség mondjuk volt, hogy legutóbb a post screen alatt előhívható menüben szedtem szét a tömböt, most pedig Windows alól töröltem. Lehet, hogy másképp szedte szét, és most direkt törölte fizikailag az első szektort...?
Új hozzászólás Aktív témák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Apple iPhone 11 - népalma
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Netflix
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- További aktív témák...
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme 500GB
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- IBM Storwize V3700 Storage Array 24x 2.5" SAS- - HDD nélkül
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest