- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajthabalazs
senior tag
válasz
davidsz
üzenetére
Köszönöm a választ! Akkor is elveszítem a TRIM funkciót, ha a RAID szoftveres, tehát a Windows végzi a tükrözést?
Közben alább adtam az igényeimet, átnéztem az adataimat, és arra jutottam, hogy kb 5GB azoknak a könyvtáraknak a tartalma, amiken rendszeresen dolgozom, 20GB-ot pedig archiváltam, mint már nem változó adat (egyetemi jegyzetek, korábbi projektek eredményei, cikkek...), úgyhogy a pendrive helyett egy SD kártya is megteszi, és az nem lóg ki a gépből.
Utolsó lehetőség, hogy bár nem lesz RAID-es a szinkronizálás, de az SSD-re szinkronizálok, akkor külön partíció sem kell, és az SD kártyát sem foglalom feleslegesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- 512 Gb samsung NVME Gen4 SSD 100%Jegelve kistvan26 nak
- SAMSUNG SSD 980 250 GB
- Western Digital Black 500GB M2 NVMe PCIe SSD / BESZÁMÍTÁS OK!
- Samsung 970 EVO PLUS 500 GB - 3.300/3.500MB/s 100/90 + Jonsbo hűtőborda
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Raktáron lévó VGA-k!!! Kamatmentes részletre is!! Érdeklődj!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest