Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
válasz
Jester01
üzenetére
ha csinálok egy 80*120 -as, 300 dpi-s, CMYK PSD filet, 15-20 layerrel, ami TIFFben nem fér ki egy CD-re, akkor nehogymár alulméretezett legyen a gép csak azért, mert swappel!
Ehhez jó 10 gb mem kéne, a psd-scratch file méretéből, vagy még több.
Vagy csinálsz egy 15 perces nem 0-s Blueboxot felirattal, logóval, ahogy azt illik, és meg akarod nézni streamben, rendőr nélkül, mert annyi időd nincs, akkor mutass nekem gépet, amibe annyi ram fér, hogy swap nélkül megold...
2 alkalmazás... barátom, ha én dolgozom nekem az IE mellett a PS, az Premier, az Aftereffects defaultból fut, de általában még az 5-s max is! Két alkalmazás... hol élsz te?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Series 7 41mm GPS,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ehhez jó 10 gb mem kéne, a psd-scratch file méretéből, vagy még több.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)