- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
Én nem a sebességre, hanem a biztonságra megyek, ezért csak raid1-et használok. Egyszer próbáltam a raid5-öt, de nem vált be.
Az a gond a raid rendszerekkel, hogy egy áramszünet, vagy program lefagyás utáni resetelés után simán megborul az egész. Ha ez csak 1x történik meg, akkor nincs gond, mert utána lefut egy javítás win alatt és minden a régi lesz. Viszont, ha történik még egy újraindulás a helyreállítás befejezte előtt, akkor az egész tömb széteshet, és utána már a win nem indul el, és nem tudod helyreállítani sem. Ezért is volt a raid5 nálam rövid életű.
Raid1 esetén más az eset, mert az minid elindul, és mindig lefuttatható a javítás.Viszont ez a javítás nagyon sokáig is tarthat, ezért érdemes odafigyelni a tömb méretekre és a felhasznált vinyókra. Régen, 2 eco-s 1 terrás samut használtam, ott a helyreállítás akár 4 óráig is tarthatott. De volt, hogy az egyik elkezdett gyenge szektorosodni, na akkor már fél-1 napig is tartott. Most hagyományos vinyókat használok, és csak 0,5 terrás a tömböm. Ez azért lényegesen gyorsabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 11
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Új Alienware 16X Aurora QHD+ 240Hz G-Sync Ultra9 275HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest