Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
Sziasztok!
Lenne egy érdekes hibám, és nem tudom beazonosítani. A tükrös tömböm egyik hdd-je sajna rengeteg gyenge szektort tartalmaz, e-miatt a HD Sentinel már csak 52 %-ra tartja. Már tervben volt egy low level format mert az ugye megoldotta volna ezt a gondod, de a gép most sajna kiakadt és nem tudom miért:
Eleinte textúra hibaszerűségeket produkált: film kockás volt és villódzott, esetenként az ablakok is, és a gpu caps is kiakadt. Gondoltam mivel épp előző nap cseréltem benne tápot, lehet kontaktos. Kikapcs, mozgatás, start, minden ok 30percig.
Na ezek után elkezdte, hogy kevés a virtuális memória.
Minden vinyómon min 200 giga üres hely van, a gépben meg 4 giga ram, tehát memóriával nem hinném, hogy gond lenne.
A gép innentől kezdve max 5 perceket hajlandó menni, majd megáll. Goldmemtest már volt, minden ok quick. Most épp megy a ghost...Az lenne a kérdésem, hogy ezt okozhatja az 52%-os hdd?? Hiszen egy 100%-ossal van együtt. (Természetesen az op. ezen van.
) Vagy ti mire tippelnétek? A vidkari a mozgatás után szépe vitte a GPU capsot. A végleges kiakadás kb fél órával a vidkaris hiba után volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EAFC 26
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Új, garanciás SSD-k - Áfás számlával
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- CORSAIR K100 AIR
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Minden vinyómon min 200 giga üres hely van, a gépben meg 4 giga ram, tehát memóriával nem hinném, hogy gond lenne.
) Vagy ti mire tippelnétek? A vidkari a mozgatás után szépe vitte a GPU capsot. A végleges kiakadás kb fél órával a vidkaris hiba után volt.