- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
Sziasztok!
Lenne egy érdekes hibám, és nem tudom beazonosítani. A tükrös tömböm egyik hdd-je sajna rengeteg gyenge szektort tartalmaz, e-miatt a HD Sentinel már csak 52 %-ra tartja. Már tervben volt egy low level format mert az ugye megoldotta volna ezt a gondod, de a gép most sajna kiakadt és nem tudom miért:
Eleinte textúra hibaszerűségeket produkált: film kockás volt és villódzott, esetenként az ablakok is, és a gpu caps is kiakadt. Gondoltam mivel épp előző nap cseréltem benne tápot, lehet kontaktos. Kikapcs, mozgatás, start, minden ok 30percig.
Na ezek után elkezdte, hogy kevés a virtuális memória.
Minden vinyómon min 200 giga üres hely van, a gépben meg 4 giga ram, tehát memóriával nem hinném, hogy gond lenne.
A gép innentől kezdve max 5 perceket hajlandó menni, majd megáll. Goldmemtest már volt, minden ok quick. Most épp megy a ghost...Az lenne a kérdésem, hogy ezt okozhatja az 52%-os hdd?? Hiszen egy 100%-ossal van együtt. (Természetesen az op. ezen van.
) Vagy ti mire tippelnétek? A vidkari a mozgatás után szépe vitte a GPU capsot. A végleges kiakadás kb fél órával a vidkaris hiba után volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Peugeot, Citroën topik
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Lenovo X390 i5 8265U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó egy pixel 7 obsidian
- 27% - LG UltraGear 27GS75Q-B Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / G-Sync / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Minden vinyómon min 200 giga üres hely van, a gépben meg 4 giga ram, tehát memóriával nem hinném, hogy gond lenne.
) Vagy ti mire tippelnétek? A vidkari a mozgatás után szépe vitte a GPU capsot. A végleges kiakadás kb fél órával a vidkaris hiba után volt.