Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrel
őstag
Sziasztok!
Egy olyan problémám volna, hogy öregedő vinyómat a gép többi részéhez képest kifejezetten lassúnak találom, és már az általa adott tárhely sem elegendő, fejlesztésre viszont 2 lehetőség is lenne:
1: Veszek egy nagyobb, mondjuk 1 terrás vinyót, a mostanit meg felszögelem a falra - ez így kb. 20k ropi (+ a szög
)2: RAID0 tömb kialakításával tennék eleget igényeimnek, ennek viszont van egy apró bökkenője, erről érdekelne a véleményetek:
Jelenleg egy Hitachi 320GB-os vinyóm van 8MB-os pufferrel (egyébként 16MB-ost rendeltem belőle de ezt kaptam helyette és csak napokkal később tűnt fel, akkor meg már nem volt kedvem futárral postázgatni és 1 hétig beállítani a zsír új gépet a sarokba tehát ez úton is üdvözlöm Ipon.hu-t), viszont most már csak a 16MB-os verziót árulják belőle, gondolom frisebb széria... Viszont azt olvastam hogy hardveres RAID vezérlés esetén csak akkor zökkenőmentes a dolog ha a tömbben lévő vinyók teljesen egyformák minden részletükben.
Alaplapom egy Gigabyte EP35-DS3, nem tudom pontosan milyen RAID vezérlő van ezen...
Kérdés hogy szerintetek gondot okozna-e ha vennék egy másik 320-as Hitachit, ami más szériából van, 16-os pufferrel?Ha van esélye hogy 2. verzió nem működik akkor elfelejtem az egészet, csak nagyon jó lenne 20k helyett 10k-ból megúszni ezt a történetet, nem állok valami jól...
Egyébként egy új 1TB vinyó (pl. Samsung F3 7200rm változata) vagy a fentebb említett páros lenne gyorsabb szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- BestBuy ruhás topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gitáros topic
- 3D nyomtatás
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új - Eladó!
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Új, garanciás SSD-k - Áfás számlával
- PC bontás - Fractal Design ház, CM 750W, WS C422 PRO, Xeon W-2125, 128Gb, 6Tb SSD, 1050Ti
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)