Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
JONAS77
aktív tag
Sziasztok, nos nekem csak annyi lenne a kérdésem, hogy most készülök lecserélni az alaplapom egy ASUS Rampage Formula tipusra. Ezen van RAID vezérlö ICH9R, ezzel kapcsolatos lenne a kérdés, hogy én erre két db SSD-t szeretnék kötni úgy, hogy egy particiónak ismerje. Olvasgattam már ezt a fórumot és próbálom leszürni a dolgokat, de még nem igazán értek sok dolgot. Elöször is az, hogy milyen RAID-be jó SSD-ket rakni raid 0, raid 1, raid 5, raid 10-be? Másik dolog az, hogy a topikon sokan irnak olyat, hogy elszál a partició, nos ez milyen gyakran fodulhat elő, eggyáltalán akkor jó ez a RAID-es dolog, ha nem túl megbizható?! És legutolsó sorban annyi, hogy nem igazán jó véleménnyel vannak az integrált RAID vezérlőkről. Tudna nekem erre valaki válaszolni, hogy tisztában legyek, ha már itt lessz az alaplap, hogyan is kezdjek neki. Ja, és még van egy HDD-m is Maxtor 80GB SATA-s, ezt is szeretném majd berakni, plusz merevlemezként, felfogja ismerni az alaplapezt is? Nem lesz RAID-be az utolsó lemez.
Segitségnek ha valaki segitene nekem a rendszerem is levan irva a nevem alatt.
Előre is köszönöm a válaszaitokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- Számlával, Garanciával! Samsung 860 PRO 2.5 256GB
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új - Eladó!
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest