- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JONAS77
aktív tag
Sziasztok, nos nekem csak annyi lenne a kérdésem, hogy most készülök lecserélni az alaplapom egy ASUS Rampage Formula tipusra. Ezen van RAID vezérlö ICH9R, ezzel kapcsolatos lenne a kérdés, hogy én erre két db SSD-t szeretnék kötni úgy, hogy egy particiónak ismerje. Olvasgattam már ezt a fórumot és próbálom leszürni a dolgokat, de még nem igazán értek sok dolgot. Elöször is az, hogy milyen RAID-be jó SSD-ket rakni raid 0, raid 1, raid 5, raid 10-be? Másik dolog az, hogy a topikon sokan irnak olyat, hogy elszál a partició, nos ez milyen gyakran fodulhat elő, eggyáltalán akkor jó ez a RAID-es dolog, ha nem túl megbizható?! És legutolsó sorban annyi, hogy nem igazán jó véleménnyel vannak az integrált RAID vezérlőkről. Tudna nekem erre valaki válaszolni, hogy tisztában legyek, ha már itt lessz az alaplap, hogyan is kezdjek neki. Ja, és még van egy HDD-m is Maxtor 80GB SATA-s, ezt is szeretném majd berakni, plusz merevlemezként, felfogja ismerni az alaplapezt is? Nem lesz RAID-be az utolsó lemez.
Segitségnek ha valaki segitene nekem a rendszerem is levan irva a nevem alatt.
Előre is köszönöm a válaszaitokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 2 db WD Purple 4TB SATA HDD (100/100% hibátlan állapot, HD Sentinel képekkel)
- AKCIÓ! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate 3TB SATA HDD (7200 RPM) 100/100% hibátlan állapot
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Lenovo N27q IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 4ms
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest