- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
JONAS77
aktív tag
Sziasztok, nos nekem csak annyi lenne a kérdésem, hogy most készülök lecserélni az alaplapom egy ASUS Rampage Formula tipusra. Ezen van RAID vezérlö ICH9R, ezzel kapcsolatos lenne a kérdés, hogy én erre két db SSD-t szeretnék kötni úgy, hogy egy particiónak ismerje. Olvasgattam már ezt a fórumot és próbálom leszürni a dolgokat, de még nem igazán értek sok dolgot. Elöször is az, hogy milyen RAID-be jó SSD-ket rakni raid 0, raid 1, raid 5, raid 10-be? Másik dolog az, hogy a topikon sokan irnak olyat, hogy elszál a partició, nos ez milyen gyakran fodulhat elő, eggyáltalán akkor jó ez a RAID-es dolog, ha nem túl megbizható?! És legutolsó sorban annyi, hogy nem igazán jó véleménnyel vannak az integrált RAID vezérlőkről. Tudna nekem erre valaki válaszolni, hogy tisztában legyek, ha már itt lessz az alaplap, hogyan is kezdjek neki. Ja, és még van egy HDD-m is Maxtor 80GB SATA-s, ezt is szeretném majd berakni, plusz merevlemezként, felfogja ismerni az alaplapezt is? Nem lesz RAID-be az utolsó lemez.
Segitségnek ha valaki segitene nekem a rendszerem is levan irva a nevem alatt.
Előre is köszönöm a válaszaitokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Futás, futópályák
- Nekome: Nazi Hunter - Bosszúhadjárat a II. világháborús Európában
- Melyik tápegységet vegyem?
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen routert?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - OnePlus 15 12/256GB használt, karcmentes 6 hónap garancia
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest