Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazsnak
tag
Sziasztok, szeretnek egy kis segitsegetkerni ha szabad, es ha jo helyre irok
Van egy 150es wd raptorom, es most tervezem a 2. megvetelet, es szeretnem raidbe kotni rendszernek.Gyorsasagra mennek, az nem baj ha elszall vagy ilyesmi adatokat masik vinyokon tartok 
Kerdes, nekem egy Raptor X-em van, ilyen plexis okossag, ha szeretnek melle venni egy masikat, akkor szamit-e hogy milyen tipusu, plexi nem plexi, esetleg vannak-e elteresek tipuson belul, mint pl a WD caviarbol is van kulon raid edition.Vagy tok mind1 vehetek barmilyen 150es raptor X-et azzal menni fog raidben.
Masik, konfigom a profilba van, a lapom egy giga p35-ds4 elmeletileg tud raidet, szoval akkor nincs szuksegem semmifele raid vezerlore?
Vagy esetleg hagyjam a fenebe es vegyek ssd-t helyette
, mennyivel gyorsabb egy ma kaphato ssd egy 150es raptornal? tesztekben anno neztem ertekelesben hogy nem vilagmegvalto a sebesseguk, az elerheto aruaknak pl itt phn is lehet kapni buffalo 64gb ssd 30 000-ert.Ha 2 raptor raidben van, az mennyivel gyorsabb, erezheto lesz-e a sebessegnovekedes, ha igen pl milyen alkalmazasokban?
Elore is elnezest kerek ha nagyon bena kerdesek, ilyen temaval meg nem foglalkoztam, de elore is koszonom a valaszokat, ha kapok

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Path of Exile 2
- Házimozi haladó szinten
- Formula-1
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Milyen okostelefont vegyek?
- VR topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 13700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Lian LI LANCOOL 207RX ADATA 750W
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- LENOVO TABLET 10 (N4100),10.1",WUXGA, 2-IN-1 TABLET,Ceruza,LTE kártya,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van egy 150es wd raptorom, es most tervezem a 2. megvetelet, es szeretnem raidbe kotni rendszernek.Gyorsasagra mennek, az nem baj ha elszall vagy ilyesmi adatokat masik vinyokon tartok
, mennyivel gyorsabb egy ma kaphato ssd egy 150es raptornal? tesztekben anno neztem ertekelesben hogy nem vilagmegvalto a sebesseguk, az elerheto aruaknak pl itt phn is lehet kapni buffalo 64gb ssd 30 000-ert.