Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: Nvidia Geforce PCX5300 bemutató
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazsnak
tag
Sziasztok, szeretnek egy kis segitsegetkerni ha szabad, es ha jo helyre irok
Van egy 150es wd raptorom, es most tervezem a 2. megvetelet, es szeretnem raidbe kotni rendszernek.Gyorsasagra mennek, az nem baj ha elszall vagy ilyesmi adatokat masik vinyokon tartok 
Kerdes, nekem egy Raptor X-em van, ilyen plexis okossag, ha szeretnek melle venni egy masikat, akkor szamit-e hogy milyen tipusu, plexi nem plexi, esetleg vannak-e elteresek tipuson belul, mint pl a WD caviarbol is van kulon raid edition.Vagy tok mind1 vehetek barmilyen 150es raptor X-et azzal menni fog raidben.
Masik, konfigom a profilba van, a lapom egy giga p35-ds4 elmeletileg tud raidet, szoval akkor nincs szuksegem semmifele raid vezerlore?
Vagy esetleg hagyjam a fenebe es vegyek ssd-t helyette
, mennyivel gyorsabb egy ma kaphato ssd egy 150es raptornal? tesztekben anno neztem ertekelesben hogy nem vilagmegvalto a sebesseguk, az elerheto aruaknak pl itt phn is lehet kapni buffalo 64gb ssd 30 000-ert.Ha 2 raptor raidben van, az mennyivel gyorsabb, erezheto lesz-e a sebessegnovekedes, ha igen pl milyen alkalmazasokban?
Elore is elnezest kerek ha nagyon bena kerdesek, ilyen temaval meg nem foglalkoztam, de elore is koszonom a valaszokat, ha kapok

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bontatlan! Kingston FURY Renegade 1TB M.2 PCIe NVMe
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Van egy 150es wd raptorom, es most tervezem a 2. megvetelet, es szeretnem raidbe kotni rendszernek.Gyorsasagra mennek, az nem baj ha elszall vagy ilyesmi adatokat masik vinyokon tartok
, mennyivel gyorsabb egy ma kaphato ssd egy 150es raptornal? tesztekben anno neztem ertekelesben hogy nem vilagmegvalto a sebesseguk, az elerheto aruaknak pl itt phn is lehet kapni buffalo 64gb ssd 30 000-ert.