Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lazsnak

tag

Sziasztok, szeretnek egy kis segitsegetkerni ha szabad, es ha jo helyre irok :)Van egy 150es wd raptorom, es most tervezem a 2. megvetelet, es szeretnem raidbe kotni rendszernek.Gyorsasagra mennek, az nem baj ha elszall vagy ilyesmi adatokat masik vinyokon tartok :)

Kerdes, nekem egy Raptor X-em van, ilyen plexis okossag, ha szeretnek melle venni egy masikat, akkor szamit-e hogy milyen tipusu, plexi nem plexi, esetleg vannak-e elteresek tipuson belul, mint pl a WD caviarbol is van kulon raid edition.Vagy tok mind1 vehetek barmilyen 150es raptor X-et azzal menni fog raidben.

Masik, konfigom a profilba van, a lapom egy giga p35-ds4 elmeletileg tud raidet, szoval akkor nincs szuksegem semmifele raid vezerlore?

Vagy esetleg hagyjam a fenebe es vegyek ssd-t helyette :D, mennyivel gyorsabb egy ma kaphato ssd egy 150es raptornal? tesztekben anno neztem ertekelesben hogy nem vilagmegvalto a sebesseguk, az elerheto aruaknak pl itt phn is lehet kapni buffalo 64gb ssd 30 000-ert.

Ha 2 raptor raidben van, az mennyivel gyorsabb, erezheto lesz-e a sebessegnovekedes, ha igen pl milyen alkalmazasokban?

Elore is elnezest kerek ha nagyon bena kerdesek, ilyen temaval meg nem foglalkoztam, de elore is koszonom a valaszokat, ha kapok :) :R

Új hozzászólás Aktív témák