Hirdetés
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
VIC20
őstag
A típus: HD401LJ.
Nem sértődtem meg, tudom, hogy van nála jobb, ez amolyan közepeske (nem is gyors, de nem is túl lassú, nem is halk, de nem is túl hangos). 3 év garanciát adtak rá (tudom, adatvesztés ellen ez nem vég, de mégis jelezhet valamit).
De ezek szerint nem csak én gyűjtök hulladékot, ha nálad is előfordul a 160-as Samu...

A négyszázasok elődje egy SP200-as volt (szintén Samu). Ezen már valóban van egy hibás szektor. Ennek az elődje meg két 80-as Maxtor DiamondMax9-es volt (tehát együtt van minden, ami rossz
). Konkrétam ezekre meg azt írták sok helyütt, hogy nagyon melegszenek, és az élettartamuk rövid, de nálam még midig jól működnek.Szóval ha jól értettem, Te Western Digital párti vagy.
Egyébként honnan lehet naprakész az ember vinyókból? Itt, a PH-n ritkán lehet vinyós teszteket olvasni. Jó, néha van egy-egy összehasonlító teszt, de ez szerintem nem elég.
(Ja igen, a RAID-1 mindenképpen kell, egyszerű RAID 0-s itt a melóhelyen fel sem merülhet.)
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). Konkrétam ezekre meg azt írták sok helyütt, hogy nagyon melegszenek, és az élettartamuk rövid, de nálam még midig jól működnek.