Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Hmm. Visszaraktam a diszkeket ugyanolyan 4k-val csíkozott azonos nevű tömbbe ahogy régen voltak. Windows PE alól futtattam a TestDisk-et, 3x is lefutott a deep test. Egyszer NTFS-t keresett Vista kérdésre igennel, aztán nemmel, de csak egy sosem létezett 30Gb-os partíciót talált amiről nem tudod egy filet se listázni, majd Non particioned módban is keresgéltettem vele, így kaptam egy rakat fals találatot ami közt keresgélve se volt semmi értelmes. (NTFS alig volt, egyiknél se stimmelt a méret).
Most feláldoztam az első partíciót és csináltam egy kis 3Gb-os új partíciót, felhúztam egy XP-t. Most futtatok róla egy Active Partition Recovery nevű programot, egyenlőre csak a logba listáz ez is rakás fals találatot (bár most legalább vannak már méretben stimmelő találatok, szóval biztatóbb). Úgy nézem nem egyszerűen a RAID vezérlő adta be a kulcsot hanem valami nagyobb gáz történt és a raid szakadás csak annak az eredménye, és nem kiváltója volt. (de kár volt beáldozni az első partícióm, most látom ez a program futott volna még DOS-ból is - bár mire GUI nélkül kiválogatom ami nekem kell a 100 fals eredményből...)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4597
- Új ASUS Zenbook 14 OLED Ultra 7 155H 32 gb ram 1tb ssd oled pillekönnyű akksibajnok Gari 2027.05
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest