- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dißnäëß
üzenetére
Na teljesen jól leírtad a problémát.
Annyit tennék hozzá, hogy a RAID5 Enterprise környezetben azért nem ajánlott, mert mikor 8-10-12 diszkből kell tömböt készíteni akkor a +1 diszk ára a dupla biztonságért már elenyésző költség. 4-5 diszknél még elég erős...RAID 6 VS 1+0
Inkább azt mérlegeld, hogy ha bármikor tönkremegy egy diszk akkor ugye első dolgod rohanni és venni egyet a helyére, hogy újra egész legyen a tömb.Én most konvertáltam az adataimat 4*1,5TB RAID 10-ből 2*4TB RAID 1-re, mert nem akartam ugyanolyan merevlemezt venni 8 év után.
RAID 6hoz ugye már kéne egy rendes kártya, míg a RAID 10 pofon egyszerű nincs matek benne.
Persze egy jó kártyával lehet teljesítményt növelni a Write throughval, ez igaz a 10re is.
Persze a háttér matekozás egy Dell H740P 4/8GB kártyának semmi, de az Enterprise ár.De ha az adatbiztonság fontos és minden mást leszarsz akkor ott a dupla RAID 1.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robot fűnyírók
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest