Hirdetés
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
vass1024
tag
Sziasztok!
Van a cégnél egy szerver amiben van egy Areca 1210 raid kártya. Nem volt nagyon dolgom még raid kártyákkal, ezért is kérek segítséget. Szóval elkezdett sípolni a kártya, megnéztem Degraded üzemmódba váltott mert a Channel 3 winchester kiesett. Kicseréltem az adott wincsit egy újra de nem indult el automatikusan a rebuild. Nem kimondottan egyértelmű számomra de ha jól értem egy 4 winchesterből álló Raid 5 van beállítva vagy esetleg 3 winchester Raid 5 + hot spare.
A lényeg az lenne, hogy elindítsam manuálisan a rebuild-et. Nem merek találomra nyomkodni semmit a biosaban mert fontos adatok vannak rajta. A kézikönyvében nem igazán találtam ilyesmit de még interneten sem (pontos információt).
Esetleg találkozott már valaki ezzel a típusú raid kártyával? Letudná írni, hogy melyik menüpontban, mire kell menni?
Segítségeket előre is köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Gitáros topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest