Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Új hozzászólás Aktív témák
-
angyalpc2
aktív tag
Értem,
De nem az a bajom hogy quadot használ vagy hogy azt is használ, hanem azt hogy csak a quadot és a power uppokat a számlálóval használja...értsd az összeset ő veszi fel, nem random a dolog hogy esetleg más is "odafér". lehetsz akármilyen jó, esélynek még csak a látszata sincs.

A counter pedig ha jól tudom csalásnak számít. de lehet rosszul tudom... -
angyalpc2
aktív tag
Hát ahogy elnézem a QL egyre szarabb...már jó 1 évvel ezelőtt is tapasztalható volt..egy időben elszállt a ping ...jó ha volt 50-es ping-el server... volt hogy 60-80 van közt volt abszolúte játszhatatlan...mostanában visszajött 40 nagyritkán 30-ra...végre. Mostanában ráadásul kurva szar pályák vannak csak, sehol egy fegyver vagy bármi a fél pályát végig kell rohanni egy vacak fegyverért hulla nulla pályák...sehol a klasszikusok...szánalmas.
De a legújabb dolog amit észrevettem:
FFA-t csak quaddal lehet nyerni mostanában.
Hol vannak már azok a régi szép idők mikor test test kemény küzdelem volt.
Most 1 ember mindig felveszi az összes quadot meg az LG-t oszt szevasz tavasz. Akár ki is lehet lépni, pedig általában csak egy középszerű senki a játékja alapján, mert mikor quad nélkül van lazán hullik mint a falevél ősszel.
Nem tud lekezelni egy rocket-et vagy egy shoutgunt se! és az első 300-ban van a gyík, hogy a a legutóbbi esetről legyen szó!
De a quad az megy..rendületlenül 20-30-as fragekkel húz le átlag 4x-5ször használja...ha nem sikerül használnia jól láthatóan visszaesik és sikerül beérni is.
És nem kis nevekről van szó mikor megnézem a nyertes profilt...jah quaddal könnyűJah és hozzá téve hogy én nem használok számlálót és ha lehet quadot se, mert fő a sportszerűség, mert csalásnak tartom...mostantól ez változni fog.
Megmondom őszintén a duel (amit én nem igen játszok pont ezért) dettó ugyan ez a helyzet.
A duelnél úgy gondolom pont az lenne a lényeg, hogy mindenki azonos feltételekkel játszik, nah ez pont nem az, elvégre csak a megaheal tartja életben, amit a másik sajna nem tudott felvenni.
Őszintén szólva az ID-nek kőkeményen tiltania kellene a counterek használatát úgy gondolom.Vélemény?
-
angyalpc2
aktív tag
Hát nem tudom...
1 hónapja lassan sehol egy értelmes server..
50 alatti pinges server egyáltalán nincs
talán még a lengyel 45-50 hol vannak már a 25-ös pinges szerverek, már egy 40-esnek is örülnékEgy hulladék lett a QL, játszhatatlan, olykor gyorsabb vagyok mint a rakéta...eléggé gáz
CTF-ben egy normális server sincs, elvétve 1...talán 2
a QL meg halt
Nem akar vagy tud valaki servert csinálni itthon?
most komolyan menjek quake3-azni?
-
angyalpc2
aktív tag
jah ezt én is tapasztaltam...
lövöd őket 5-6xor kibebaszottul telibe és kurvára semmi, meg se érziigaz én ezt már fordítva is láttam...lőttek engem és olyan volt mintha el se találnának...pedig láttam hogy rám lő telibe... persze lazán nyertem...
aztán csapatjátéknél pl vesztésre állunk a fent írt állapot miatt..aztán valaki a caspatből beírkál HIGH meg LOW. IN meg OUT..és akkor megfordul a játékmenet és mi nyerünk...
de hogy mi a fasztól....ilyenkor modem újraindítás gép újraindítás és valamivel jobb lesz..
-
angyalpc2
aktív tag
Pentium D805
1gb ram
ati x800 gt 128bites 128 mb Gddr3-as ramasus alaplap...
őszintén szólva a hardvernak semmi baja eddig ment rendesen a QL...csak most hogy frissítve lett
de ez se teljesen igaz mert mikor frissítettem akkor 1xer csinálta et elsőre..aztzán újra nyitottam a firefoxot és akkor már bejött és játszottam is vagy 3 mecset...tegnap próbálom és nem jön be...na akkor valahogy mégegyszer megpróbáltam és akkor valahogy bejött el is indította a játékot...de sikerült belefutnom egy teli szerverbe kidobott és ennyi
azóta semmi...
majd most megpróbálok bűvészkedni ccleanerezni esetleg újratelepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- PayPal
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest