Hirdetés

2024. június 30., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Quake Live

Hozzászólások

(#4910) Jim-Y válasza #10691584 (#4908) üzenetére


Jim-Y
veterán

Van ilyen egyébként, én akkor szoktam hasonlókat tapasztalni CA-ban ha az enemy nete pont annyira szar, hogy nem adja be rendesen a shaftom/rocketem/railem, neki meg pont olyan, pont annyira spikos, hogy beadja. Ilyenkor a ~1500 ELOs playerek is játszva megesznek 1v1-ben, de hogy megnyugtassalak, ezek ellen is lehet tenni, csak ilyenkor fel kell venni egy másfajta játékstílust, nem szabad közelharcba keveredni velük, mert a nete miatt előbb leszedne. Folyamatosan olvasni kell a játékot és alkalmazkodni. Mondjuk jogosan mondhatod, hogy FFA-ban ez nem olyan egyszerű, én CA-zok, ott megtehetem, hogy ha van egy ilyen enemy, akkor megváltoztatom a stílust, és inkább messziről szedegetem, általában valamelyik csapattársam vagy enemy ilyenkor szokta benyögni, hogy camper, meg, hogy kickeljenek.

Pont tegnap este játszottam pár nagyon jó gamet, ami pont témába vág olyan értelemben, hogy az én stílusom olyan, hogy nem szoktam sokat rocketet használni, meg rocketjumpolni, hanem inkább a jó mozgásra figyelek, a jó fedezékre és lgzek. Ellenben ez most nem volt járható út, mert az enemy pörgött ezerrel raksikkal, és elhúztak 1-5 -re. Na itt jött egy shift a játékomban, elkezdtem felpörögni fejben, kb 2x annyit használtam raksit felváltva lg-vell mint előtte, oké... az accom 40,41-ről leesett 34-35-re, de megnyertük a játékot végül. Ez is mutatja, hogy sokszor csak meg kell változtatni a stílust, és akkor egy veszett meccset lehet még megnyerni.

Vagy a másik.. olasz szerver, csávókám 60-as ping, szar lagometer. Első 3-4 körben cca 40 pontot szotyizott össze, a 2000 ELOs klántársam is enemy volt, ő az említett csávókám után jött ilyen 15 ponttal, a srácnak kábé mindent beadott lg, rail mindent... megint meg kellett változtatni a stílust, az eredmény az lett, hogy pár 0 pontos kör után a srác lelépett, pedig előtte pont úgy lőtt, mintha csitelt volna.. azzal lépett le, hogy "net problems" , ami igaz is volt, csakhogy a net problems ponthogy segítette őt :DDD

Tényleges csíterrel tier4 CA-ban már nagyon-nagyon rég találkoztam. Olyannal már találkoztam, sőt mindennapos, hogy a szar netük miatt ilyen 1300 ELO-s playerek úgy lőnek mint állat, de az ilyenek kárászéletűek, pont amiatt mert amugy szar playerek, csak akkor pont olyan volt a netük, hogy mindent beadott nekik.

Ergo szerintem ne húzd fel magad az ilyeneken, el kell viselni, hogy a QL, meg gondolom más online FPS game is ilyen. Napjában a legforgalmasabb időszakokban, amikor az emberek rászabadulnak a netre, meló után egészen este 9-ig, addig sok ilyennel találkozni, ilyenkor pihentetni kell a játékot. Éjjel, főleg ha olyan európai szerverre mész ami hasonló időzónában van, akkor lehet jókat játszani, mert nagy valószínűséggel a többi playernek is jóval stabilabb lesz a nete mint délután 6-kor.

Szv peace, ha jó vagy, fejlődsz stb... akkor belefér pár olyan vereség, amit az ilyen playerek ellen kénytelen vagy elviselni.

Az aimosakat, meg a wallhackereket pedig elég egyszerű kiszúrni, az aimosakat kickelni is szokták, a wallhackereket nehezebb kickelni, mert aki nem elég régi motoros, annak hiába mondod, hogy az az ember wh-t használ, kickeljük, egész egyszerűen túl szar player ahhoz, hogy ő is felismerje :)

Uff

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Quake Live
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.