Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
angyalpc2
üzenetére
Csak azt hittem, hogy ő rage-el, pár "kellemetlen" meccs után. :>
Haladjunk szépen, sorjában.
"sehol egy fegyver vagy bármi a fél pályát végig kell rohanni egy vacak fegyverért"
Szerintem nem egy játékkal játszunk.
"hulla nulla pályák...sehol a klasszikusok...szánalmas"
Az ehavi standard rotation ilyen. Nem csak DM6 van. Legalább az emberek jórésze rákényszerül, hogy más mapokat is megtanuljon.
De mindig lehet pro-t venni és a saját feltételeiddel szervert indítani."Hol vannak már azok a régi szép idők mikor test test kemény küzdelem volt."
He? 1996 óta van Quad. Vagy iszapbírkózásról van szó?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
"Jah és hozzá téve hogy én nem használok számlálót és ha lehet quadot se, mert fő a sportszerűség, mert csalásnak tartom"
Sorry, de ezen besírtam.
"...mostantól ez változni fog."
Helyes.
"A duelnél úgy gondolom pont az lenne a lényeg, hogy mindenki azonos feltételekkel játszik, nah ez pont nem az, elvégre csak a megaheal tartja életben, amit a másik sajna nem tudott felvenni."
lol. Teljesen egyenlő esélyekkel kezdenek neki. Az initial spawn van amikor kicsit szerencsésebb, van amikor kevésbé. De ezért kell használni a fejedet. Olyan taktikai / stratégiai mélysége van, amit még csak megközelíteni se tudna soha, ha egy négyzet alapú üres szobában, all weapon spawn-okkal butulnák egymást a játékosok.
Nézz VOD-okat. A legjobbak, amiket rapha és 2GD kommentál, de vannak twister- és FraZe-féle elemzések, meg strenx-féle oktatóvideók is."Őszintén szólva az ID-nek kőkeményen tiltania kellene a counterek használatát úgy gondolom."
Mi az a counter? Game clock?
Ha igen, akkor kőkeményen nem kéne Betülfild 24324-zá degradálni a Quake-et.
Ha meg a cg_enableRespawnTimer 1-re gondolsz (bal oldalon mutatja, hogy mikor spawn-olnak az item-ek), az >premium< szervereken csak spektátor-funkció.
"De nem az a bajom hogy quadot használ vagy hogy azt is használ, hanem azt hogy csak a quadot és a power uppokat a számlálóval használja..."
Még szép. Nem nehéz 2 percet hozzáadni a legutólsó spawn-hoz (mapok 90 %-án ennyi) és időben rákészülni.
Ami még lényeges, hogy armor-ok 25, MH 30 másodpercenként spawn-ol (kiv. 1-2 mapon), ahogy a "use item"-mel elsüthető tárgyak is.
TDM-ben a fegyverek respawn-ja is 30 másodperc, szóval egy jó csapatmunka során még pluszba a shaft-ot és a rail-t is szokták időzíteni, mert kulcsfontosságú a fegyverek kontrollja.Ha pihenten játszom FFA-t (ritka - mármint, hogy pihent vagyok, akár egy kicsit is
), akkor általában csak egy itemet (RA / MH) szoktam időzíteni + a powerup-ot. Ha nincs igazán high skill FFA-player a mezőnyben, csak a powerup-ot, mer egy lusta ge*i vagyok.Duel-ben inkább csak egyet, aztán próbálok haladni az item rotation-nel. Időzítésbeli gyengeségemet próbálom kompenzálni aim-mal és helyezkedéssel.
Ill. minden pályán vannak olyan pontok (fegyverek, páncélok, powerup-ok - vagy csak egy forgalmas kereszteződés), ahol szinte mindenki át akar haladni vagy fel akar venni valamit - na azokat a helyeket kell pofátlanul szüretelni.
Minden map-hoz van legalább 1-2 jó, alapvető taktika. Lássunk egy példát;
Demon Keep by Csucsuka (tm); A lényege, hogy az alsó udvart tartom. Ott van ugya YA, 2x 25 hp, shard-ok és Battle Suit. Kapásból rálátsz 4 spawn-ra és a középső platform alól jópár ocsmány szög és szűkös rés van, ahonnan / amin keresztül lehet rail-ezni + tudsz lőni a dobbantókra is, ill. az RA-toronyra is.
Fent ugye BFG + RA, ha meg para van, a pincébe visszavonulva egy 50-es bubi és még pár shard.
Az alsó teleportkaput használva a bejárat valamelyik oldalára érkezvén megintcsak remek lehetőség nyílik hátbashaft-olni az embereket vagy más szögből rail-ezni a dobbantót használó player-eket.
Ha megvan a Battle Suit, lehet menni felvenni a teleportot (item), ill. a lényeg; levadászni a Quad-ot (és begyűjteni azt is).
Túlságosan mélyre a várba még azzal sem szoktam bemenni, leginkább csak a rail- és a shaft utánpótlásért, ill. a shaft YA-t veszem fel, ha éppen spawn-ol. Aztán irány vissza udvar felé, gyakran a pincét használva, hogy alulról közelítsem meg.
Ha van kint hasonló taktikát alkalmazó egyed (akinek aim-je és brain-je is van, nem csak epilepsziás bornyúként vonaglik a vágóhídra
), sok játékos esetén az megnehezíti a dolgot, ilyenkor a következő powerup-ként a Quad-ot szoktam megcélozni, az segít visszaszerezni az udvar feletti kontrolt."lehetsz akármilyen jó, esélynek még csak a látszata sincs"
Ha "akármilyen jó vagy", akkor te veszed fel a powerup-ot és használod is egészséggel.
Nincs is szebb, mikor szétstack-elve,, Quad + BFG <333 + shaft + rail-el fröcsög a világ mindefelé, miközben 5-en sírnak a chatben, hogy anyáddal háltak az éjjel.
-
Jim-Y
veterán
válasz
angyalpc2
üzenetére
Vélemény?
Te rossz módokkal játszol, a Clan Arena a te játékod, az FFA meg a Duel pont a powerupok domináns uralásáról szól, nem az a csaló aki quaddal nyer, azt úgy hívják, hogy pro, vagy csak simán jó player, és ő csinálja jól, mert erről szól a játék. Ha ez neked nem tetszik, nekem se tetszik például, akkor nem kell azzal játszani, hanem CAzni kell, ott nincsenek powerupok, mindenki ugyanannyi fegyverrel és lőszerrel kezd, és hadd szóljon

-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

), akkor általában csak egy itemet (RA / MH) szoktam időzíteni + a powerup-ot. Ha nincs igazán high skill FFA-player a mezőnyben, csak a powerup-ot, mer egy lusta ge*i vagyok.
), sok játékos esetén az megnehezíti a dolgot, ilyenkor a következő powerup-ként a Quad-ot szoktam megcélozni, az segít visszaszerezni az udvar feletti kontrolt.

) felba** , de attól meg nem lesz jobb.