Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz hombre[EU] #1200 üzenetére
Oké igazad lehet mert kábellel azért ettől jobb lenne 60 Mbit :
Sajnos itt nem lehet gyorsabb net pedig Város
Magyarország a top ba van az internet sebességgel kapcsolatban míg a Németeknél egy városban 60 Mbit/s már majd a plafon[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Metro érdekességek :
Ennek ellenére,hogy éjjel ez a 2 nagy bug szembejött velem rohadt jó hangulata van a játéknak !
Sőt megtette velem azt a game amire kb 10-15 éve nem volt példa.
Péntek éjjel 12:00 kor feküdtem és fél háromkor Szombat hajnalban/éjjel keltem,egyszerűen nem tudtam tovább aludni mert a Metro forgott az eszemben egyfolytában -
Carlos Padre
veterán
válasz #58978304 #1199 üzenetére
Nekem jó netem van, alacsony pinggel, a PS3 játékok 720p felbontással jönnek, a ps4esek 1080p-vel, egyszerűen azért, mert ps3 és ps4 alapú szerverrackokból épül fel a szerverparkjuk. Fun fact: a xcloud, ami természetesen körbe fogja hugyozni a ps now-t xbox one s alapokra épül. Minőségi ugráshoz egyrészt kell majd az 5G, másrészt, hogy igaz legyen a PS5 BC megoldása és elkezdjék olyan alapon fejleszteni a szerverparkjukat. A Google, Nvidia stb... megoldásai PC alapúak, papíron jól hangzik a teljesítményük, de azok minősége is pont ugyanúgy a netkapcsolatról függ.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Carlos Padre
veterán
válasz hombre[EU] #1200 üzenetére
Kiegésziteném azzal, hogy de, streaming szolgáltatásnak készült
A PS Now Ps3ra, Vitára, Sony Bravia tévékre és több Bluray lejátszóra jelent meg, csak két éve került át a fókusz ps4re és pcre. A PS5 és az 5G terjedésével meg a mobiltelefonok lesznek megcélozva vele.Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #1209 üzenetére
Ez nem vàlasz a kérdésemre, mert egyik sem rosszabb a màsiknàl.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #1211 üzenetére
Ha a sorozathoz köthető még jó hogy nem értem mivel nem nézem.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
törölt tag
Nemtom mihez bogózható de én sem vágom mi a prés...
Semmilyen media szennyet nem nézünk itthon.
Se híradót,sem reklámokat,sem semmilyen csatornát.Pedig jön kb 30-40 db több 4k ba valamilyen HDTV stickel amit a tv hez kaptam (nemtudom mi a pontos neve mert annyira hidegen hagy) ...
Yt és Online filmek/mesék pörögnek itthon a kijelzőkön a játékokon kívül
Így hát feleségem sem Biopont meg Persilt használ a mosáshoz hanem Weißer-Reise-t[ Szerkesztve ]
-
-
Carlos Padre
veterán
válasz markknight #1215 üzenetére
Ezzel szemben a a gamepass mekkora királyság nem?
-
markknight
veterán
válasz Carlos Padre #1216 üzenetére
Jelen állapot szerint a gamepass jobb mint a ps now.
-
Carlos Padre
veterán
válasz markknight #1217 üzenetére
Természetesen körbehugyozza, nem is vitás
-
törölt tag
Van otthon ps3 is amit rendszeresen használok.
Mérföldkövekkel szebb a képe mit a Now nak
Azt várnám h legalább olyan legyen ha már egyszer megkérik az árát...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Má stéma:
Egyébként nagyon rossz felé halad ez a világ
És ez valahol sztem a mi generációnkal kezdődött akik most 30-40 évesek.
A számítástechnika fejlődésének sok jót és hasznosat de nagyon sok rosszat is köszönhetünk.
Én rendszeresen viszem a gyerekemet játszóterekre és szinte mindegy hova, milyen napszakban érkezünk
az is mindegy milyen nap ,azok többnyire üresek.
Hol vannak a gyerekek???
Hát kérem otthon vannak a tv ,konzol,pc,tablet,telefon előtt.
És csetelnek a haverokkal,online játszanak a barátokkal.
Gyerekeseket kérdezném elsősorban h szerintetek ez így rendben van?
Mert valszeg ilyen formán soha nem lehet majd a gyerekünknek olyan szép gyermekkora mint amilyen nekünk volt.
Rengeteg bandázással,bicajozással.
Vagy ez talán egy új online világ lesz ami most van kiépülőben és lehet én mentem ki a divatból ?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ja a lényeg.
A ps3 játékaimból 8 ból 6 1080 p ben fut ps3 on.
Csak a menüben az autó beállítást manuálba kell tenni és 1080 p be.
Olyankor sok játék ami 720 ben indulna az valós 1080p ben fog futni.
pl. Killzone 2,Resistance 2 Cod Ghosts,Start the party 1,2. -
törölt tag
válasz markknight #1222 üzenetére
Az írások ,emblémák töltő képernyőn lehetnek néha recések de a játék az tuti 1080p.
-
törölt tag
válasz #58978304 #1223 üzenetére
A távirányítón az infó gombra nyomva a tv megmondja milyen felbontáson fut épp.
Mondom van olyan h az írások a menüben recések de ettől független a játék képe sokkal recementesebb mert az tényleg 1080p olyankor .
Sajnos teljesen recementes úgy sem lesz mert hiába natív egy fhd tv-n attól még élsimítás az nem lesz rajta
Te milyen ps3 at használsz?
Én fat ot akartam a 80 Gb os ból mert tetszik nagyon az a kiadás de volt egy kihagyhatatlan ajánlat egy 320gb os slimre így azt szerváltam be.
Konkrétan 4 db
ps4 játékot adtam érte egy fiatal srácnak aki akkor ps4 re váltott
Nem is értette igazán minek nekem egy ps3 a pro mellé főleg úgy hogy elé dobtam a 25 db os lemezes játék gyűjteményem hogy akk válasszon érte de okosan !
Ilyeneket vitt h Destiny 2,Wolfenstein 2,Sniper elite 4, Amiket 10-15€ vettem -
hombre[EU]
veterán
válasz #58978304 #1221 üzenetére
A ps3 játékaimból 8 ból 6 1080 p ben fut ps3 on. maximum upscalingel éri el a fullhd-t(nagyon ritkán,kevés helyen), de 1080p (tehát 60hz) szinte nincs is,pár platformer és autós játék.
Natívan 1280x720 a játékok,sōt az általad említett CoD Ghosts 928x600Itt lehet csemegézni ps3 és x360
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
Madwe
nagyúr
válasz hombre[EU] #1225 üzenetére
Igen, amit az állígatással el lehet érni, az az, h a ps skálázza 1080p-re a tartalmat a tévé helyett. Ami ezek szerint az ő esetében azzal a tévével jobban hajtja végre
-
törölt tag
válasz hombre[EU] #1225 üzenetére
Sztem az natív,majd lövök képeket mert 60Hz nek írja
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz hombre[EU] #1229 üzenetére
Nem tartom kizártnak hogy auto n azért teszi 720p be mert úgy jobban fut.
Amit egyébként 1080 p be is át tehetsz manuálisan "trükkel"..
Na mind 1 persze tuti h nincs igazam mert ez csak 1 feltevés ... -
hombre[EU]
veterán
válasz #58978304 #1230 üzenetére
Van benne igazság (is) amit írsz,mert léteztek játékok amelyeknél megváltozott a render felbontás, de ez is naggyon ritka volt. Emlékszem az egyik Fifa is ilyen volt. Ha manuálisan 1080p-re állítottad akkor meg volt a fullyd felbontás,de alacsony textúra és instabil frame mellett, viszont 720p-re állítva magasabb textúra (arcok,test,ruha), és folyamatosabb képfrissítéssel futott. Verekedōs játékok is volt ilyenek, de a nagy AAA játékok egytōl-egyig 720-ban voltak renderelve+ a felskálázas fullhdre
Life, Uh, Finds A Way
-
törölt tag
Tesztkonfig ,hálószobai játszósarok:
A beállítások menüben natív 1080p re:
Játék alatti kiírások ,szimbólumok recèi:
És a játék maga futás közben 1080p ben szinte recementesen ,közben a Tv 1080p 60Hz mutat :
És végül a borítón a gyártó álltal megadott legnagyobb támogatott felbontás ami 720p :
Tehát összegezve:
Sok játék azért fut 720p ben autómatán mert a kiadó ahogy írtátok is ezen a felbontáson garantálja a megfelelő framet és részletességet.
Így csak ez az opció elérhető egy átlag usernek aki ezzekkel a beállításokkal nem babrál.
Viszont az tuti qva élet szerintem h full hd textúrák meg vannak csinálva eredetileg is mert egyáltalán nem csúnya a játék futás közben
Tehát egyszerűen letíltották menüből az 1080p-t a megfelelő frame-hez...
Persze ez feltevés de a tv közben az infó gombra nyomva nekem ezt a teóriát támassza alá...[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz #58978304 #1235 üzenetére
Akkor ne csodàlkozz, hogy 1080p@60-at ír ki. Az én LG-m mikor PC volt rajta és 720p-ben jàtszottam akkor is azt írta hogy 1080p@60hz, A 900p-s SunsetOD-ra is ugyan úgy kiírta hogy 1080p@60hz, pedig az csak 30fps.
-
törölt tag
Ez ha lapi van rajta Hdmi vel akkor mindig az auktuális felbontást és hrz et jelzi ki eddig mindig pontosan,így hát hiszek neki
Azt már sokszor leteszteltem elvégre ez a tv 6 éve megvan.
Csak száműzten a háloszobába mikor vettem a nagyot a nappaliba.
Ja és ami a lényeg volt rajta xbox 360 és ott // 1080i // írt játékok alatt![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz markknight #1238 üzenetére
Akkor a kinti tv-m is hülyének néz 😆
Végül is mind 1 ,hogy felkonvertált vagy natív a lényeg az h ps4 pro mellett sem kell szégyenkeznie a ps3 nak
Ahogy a resistance 3 ,killzone 3 kinéz az brutális[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
válasz #58978304 #1233 üzenetére
Resistance 2 ugye?
Insomniac Games' President and CEO Ted Price has said that Resistance 2 is targeting "720p, 30fps" as its resolution and frame-rate.
Price was answering a question from Eurogamer reader ps3owner in our live interview source
Ettōl még a játék szép marad a tények pedig tények
Life, Uh, Finds A Way
-
törölt tag
válasz hombre[EU] #1240 üzenetére
Bocsi nem beszélek angolul
-
törölt tag
Iskolában ,és 8 éve németül komunikálok mert itt csak így értenek meg a Németek 😆
Nekem am nincs bajom a Némettel...
Szeretnék angolul beszélni de én már a büdös életbe nem tanulok meg sajnos
Max ha az ember ott élne és akk idővel úgy is "ráragadna" a nyelv.
Na majd a következő életemben perfektre pimpelem magam angolból 🤣[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Wesder
félisten
válasz #58978304 #1244 üzenetére
Sose magyarra fordíts. A németet mindig angolra fordítom.
Így az angolt te németre fordítsd.
Szerencsére megértik az angolt, bàr nem szeretik. Mondjuk ha otthon lett volna angol munkatàrsam nem zavart volna.
Jobban szeretem az angolt mint az anyanyelvem pedig az angolom csak B1 lehet.[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
válasz #58978304 #1244 üzenetére
Szerintem korrekt érdekes,hogy elōször felismerte,hogy a Price egy név (lehet a Ted miatt), másodjára már lefordította. A kettes ellenállás pedig sokkal jobb fordítás,mint némely filmek magyar címe
A rece pedig a felskálázás miatt tūnik el amit vagy a software(játék) vagy a tv "mūvel", valszeg az utóbbi,mert a ps3 hardwaresen szerintem ilyet nem tudott
Life, Uh, Finds A Way
-
törölt tag
válasz hombre[EU] #1246 üzenetére
Hmm.
Akkor mondom mi a szitu.
Kötöttem már monitorra hdmi-n és ott is 1080p volt a végeredmény ebben a helyzetben... ( Biztos az is felskálázott vagy nem tudom)
A lényeg mert tényleg "sok" idő elmegy erre a tulajdonképpen "hülyeségre" ,hogy ps3 on retrózok néha.
Most már a t@k@m tudja h milyen felbontásban de nagyon élvezem a régebbi játékokat amik kár h ps4 re nincsenek
Nézd ,köszönöm az infókat ès további játékban gazdag napot kívánok mindenkinek -
Wesder
félisten
Az nincs gyufa.
Psfanboy
Az angol "No match" kifejezést úgy fordítottàk hogy nincs gyufa.
Ott a helyes fordítàs a nincs talàlat lett volna. Úgyhogy egyes jàtékosok "elmentek gyufàért"I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest