Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1401) Petreszku válasza Madwe (#1396) üzenetére


Petreszku
senior tag

Gratulálok! :C :C :C

(#1402) Bogyi007 válasza #58978304 (#1398) üzenetére


Bogyi007
veterán

Én csak lököm a rizst, de egyébként én Magyarországon lakom. :))

Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

(#1404) #58978304


#58978304
törölt tag

Na srácok!
Az van ,hogy újra elkezdtem repűlni tegnap előtt óta .
Egyenlőre egy olcsóbb kategóriás FPV drónnal "csak " 1,8 Km élőképpel és csak FHD Gimbal nélküli kamerával.
Meglátjuk mekkora kocka lettem és tetszik e ez még egyáltalán,erre ez a középkategóriás dron elmegy.
Viszont a ps nem volt bekapcsolva a 7 végén szóval tetszik még mindig eme hobbi is :D
Így egy darabig elszórakozgatok vele majd lépek feljebb minőségben :)

Nade erről a kis középkategóriájú madárkáról beszélek:

Van esetleg rajtam kívül olyan fórumtárs aki szintén szívesen kirándulgat és Drónnal légifelvételeket készít szabadidejében? :)

[ Szerkesztve ]

(#1405) Wesder


Wesder
félisten

Nos a szürkeségem oka hogy vitàba szàlltam egy warezhuszàrral, lesüllyedtem a szintjére és legyőzött a rutinjàval. Kaptam 2 hét 5hsz/napos pihenőt.
Rohadtúl szar érzés mikor az ember szólàsszabadsàgàt korlàtozzàk. Na meg az sem épp kellemes hogy pàr ember emiatt lenézően nyilatkozik/kozott a jelenlegi stàtuszomról. Egyébként vettem Prémiumot, a nem kivànatos elemeket ignoràlom. Ha esetleg valakinek a kommentjére nem írok vissza, akkor: a.) Bunkó paraszt vagyok. b.) Ignoràlva lettél.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#1406) Carlos Padre válasza Wesder (#1405) üzenetére


Carlos Padre
veterán

Üdvözlet a klubban tesó :C
Én is kaptam egy figyelmeztetést ugyanott.

Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#1407) Wesder válasza Carlos Padre (#1406) üzenetére


Wesder
félisten

Ahoy. Mindegy valahogy csak kibírom, de nekem ez màr napi rutinnà vàlt. Olyan érzés mint mikor leszokóban vagy a cigiről. Egyszóval rohadtól de kibeb@szottul szar.:))

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#1408) wierra válasza Wesder (#1405) üzenetére


wierra
senior tag

Megvan még a thread, vagy törölték már?

"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda

(#1409) S e t h


S e t h
nagyúr

Fél év kihagyás és lábadozás után örülök hogy ment fekvenyomásban 100 kilóból 20 ismétlés, holnap egy 50 km-es kör biciklivel ebben a ragyogó időben és magam mögött hagyom a virtualitás pöcegödrét.
Tegyetek így ti is és máris kisebb gondnak fog tűnni minden online problémátok.
Vagy csak simán dugjatok!
Ne engem, de vkit, az is segít!

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#1410) Mike válasza Wesder (#1405) üzenetére


Mike
veterán

Engem még elviselsz?

(#1411) Mike válasza #58978304 (#1404) üzenetére


Mike
veterán

Nem kéne annyit dtogozni

(#1412) .LnB


.LnB
titán
LOGOUT blog

Playing Hard

Sikerült végre végignéznem. És meglepően tetszett. Azt hittem csak egy felületes marketing fogás a For Honor készítéséről. De nem. Nagyon nem! Igazából ez egy kis portréfilm Jason Vandenberghe-ről és az ő ötletéről ami végül a For Honor játékként manifesztálódott. Érdekesen mutatja be az egész folyamatot. Nem a felszínes mézes mázos módon. Azt hittem ez egy Ubisoft reklámfilm lesz, de nagyot tévedtem.

Kezdjük Jason Vandenberghe-vel. Elég jól megismeri a néző a dokumentumfilm alatt. Elég "érdekes" figura. Nekem abszolút nem volt szimpatikus az elején. Sétapálcás metálos csávó első ránézésre. A film elején meg rátesznek egy lapáttal mert kiderül, hogy nem kicsit elvont és sokat filozofál. Erőltetettnek tűnhet. De van egy mondás miszerint a legtöbb kreatív, alkotó ember flexes egy kicsit. :) Hát ő is, de még az aranyos, és sajna melankolikus módján. Nem is kicsit melankolikus. Róla annyit kell tudni, hogy 2008 óta dolgozott az Ubinál, kisebb melókat, egészen a Far Cry 3-ig. De az évek alatt minden stúdiónál, kiadónál haknizott egy kardozós játék ötletével. Csak mindenki elhajtotta. Aztán egyszer csak az Ubi adott neki fél évet, hogy mutasson valamit.

Itt kezdi a doku bemutatni egy játék elkészültjének folyamatát. Mocskos egy dolog ez. Külön említik is a filmben, hogy egyedi ötletekre baromi ritkán ad pénzt egy kiadó. De a próba verzió meggyőzi a fejeseket. Kap maga köré egy bandát. És örül mindenki. Ezt érdemes figyelni végig, hogy mekkora egy érzelmi fertő is ez a szakma. Először még mindenki happy, és ez folyamatosan romlik, egészen a megjelenés napjáig. És én megint csak azt látom ebből, hogy egy undorító, okádék pénzcsináló üzem egy egy kiadó. K**vára nem számítanak itt a kreatív dolgok. Legyen annyira új, hogy az emberek felfigyeljenek. Legyen éppen elegendő tartalom benne (sok mindent kivágnak a játékból) és hozzon pénzt. Hozzon sok pénzt. Ennyi. Elég őszintén, bár kicsit felültetessen, bemutatják ahogy az egész kreatív részlegnek elege lesz, mindenki kikészül, mindenki túlhajszolt.. a szokásos, amikről olvasni szoktunk. És a végén Spoiler: még magát Vandenberghe-t is kivágják. Azt az embert aki az egészet kitalálta, a kreatív igazgatót, ő írta a sztorit is. Nem számít, nem felelt meg a b*z* franciáknak, repült. Elég kemény biznisz ez. Én általában ilyenkor mindig a kreatív ember pártját fogom látatlanban is. Kojima és a Konami esetében is Kojimát védeném. De sajnos a film nem részletezi az okokat. :S Vandenberghe tudja magáról, hogy nem egyszerű személyiség, de azért mégis csak ott könnyezik a doku vége fele. Szóval sajna részletek nincsenek de az én véleményem az, hogy Stéphane Cardin egy jó nagy féreg pali lehet. Yannis Mallat-ról nem is beszélve. A francia fejes, a főnök. Figyeljetek, hogy a doku elején még milyen önfeledt haverok, milyen jókat játszik kezdetleges verzióval, és a végén..
Amúgy az E3, PAX is benne van. Tényleg szépen végig van vezetve az első naptól az utolsóig. Ahogy nézik az "élő" eladási adatokat. Sok érdekesség van benne.

Na mindegy is. Nézzétek meg. Láthatjátok, hogy mekkora egy fertő ez. Gondolom Carmack-kék anno a DooM-ot még nem ilyen nyomés alatt, elnyomás alatt fejlesztették.. Nagyipari, profitorientált fertő. Azért is ilyenek a mai játékok. Az EA és Ubi félék legfőképp.

Ui: Ki kellene már valamikor próbálnom ezt a For Honor-t, mert egy percet sem játszottam még vele. :)

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#1413) #58978304 válasza S e t h (#1409) üzenetére


#58978304
törölt tag

Helyes így kell ezt csinálni jó időben 🤘
2 év után biciklizem újra 3 hete mindenhová és a combjaim nem férnek már el a nadrágban.
Rem visszajön az összes elvesztett szálkám :D
De gyúrás... tököm bezárva a terembe mikor kint ragyog a nap 😵

[ Szerkesztve ]

(#1414) #58978304 válasza Mike (#1410) üzenetére


#58978304
törölt tag

Haha nem válaszolt :D

(#1415) james001


james001
veterán

Hey ide is egyszer betévedtem már :D
Nem igazán akarok offot generálni a PS4 topikba,úgyis nagy ott a "kupi" mostanság,meg nem tudom hol tehetném fel ezt a kérdést :D

Ez a Playstation Classic megéri-e a vételt? Sok helyen láttam olcsón már,és elgondolkodtam rajta,egy Tekken 3 és MGS miatt mindenképp jól jönne,de sok igazi klasszikus játék hiányzik a gépről... Plusz nincs is benne AC adapter ami igen fura :F De tetszik ez a kis mini dizájn,meg mondjuk a kevés játék mivoltja kiküszöbölhető már elvileg kalózkodással is úgy hallottam :DDD

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#1416) hombre[EU] válasza .LnB (#1412) üzenetére


hombre[EU]
veterán

Ahogy mondani szokás: Ilyen ez a pop-szakma :)
Szerintem egyáltalán nem meglepō, a Ubisoft játékain érzōdik a kényszerbōl elvégzett munka,minden porcikáján a játékaiknak,grammra kimért szórakozásipari termék. Már egyszer írtam errōl, az egyetlen jelenet ami "megérintett" a FarCry alatt és hiszem,hogy titokban, a fū alatt készült el,mert nem költséghatékony :) Ekkora cégeknél inkább ez a hozzáállás a normális (képzelj el egy Rockstart,10 stúdió+outsourcing,több ezer ember dolgozik egyszerre 6-7 éven keresztül,azt kézben kell ám tartani) és ezért is jó,hogy van ez a Sony kiadó. Remélem megtartják jó szokásukat.
Nem kell azért kétségbeesni,rengeteg stúdió-kiadó kombináció van és lesz is akik valóban értéket szeretnének teremteni, na ōket kellene támogatnunk

Life, Uh, Finds A Way

(#1417) #58978304 válasza Mike (#1411) üzenetére


#58978304
törölt tag

Napi 8 óra váltott műszakban nem olyan vészes ,sőt ilyen f@szverős munkában főleg de már a szervezetem ezt sem kívánja 😂
Amúgy nyomdában tolom gépeket kezelek ,beállítgatok ,semmi megerőltető de akkor is nah... 😆

[ Szerkesztve ]

(#1418) perge666 válasza james001 (#1415) üzenetére


perge666
veterán

Nekem van 2 ilyen gépem is,szerintem jó cucc.
Van rá minden csak a jog hiányzik róla de nagyon!

(#1419) james001 válasza perge666 (#1418) üzenetére


james001
veterán

Miért van 2 is belőle? :D

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#1420) #58978304 válasza james001 (#1419) üzenetére


#58978304
törölt tag

Sli-be vazze 😂
Sztem am 2 külön helységben használhatja állandóan rákötve hagyva a tv-k re...

[ Szerkesztve ]

(#1421) Loucifer válasza #58978304 (#1414) üzenetére


Loucifer
újonc

Vagy lehet elfogyott az 5 kommentje.

(#1422) perge666 válasza james001 (#1419) üzenetére


perge666
veterán

Mert jó áron sikerült vennem.
Az egyik bontatlan 12K volt,el van rakva,a másik 8K volt ez 1 hónapos volt mikor vettem,ez rá van kötve a TV-re.

Loucifer : Gondolom pont emiatt poénkodott. :))

[ Szerkesztve ]

(#1423) .LnB válasza hombre[EU] (#1416) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Persze, tudtuk, hogy valószínűleg így működik, de eddig nemigen láttunk bele. Mondjuk nekem van egy ismerősöm, aki a Crytek-nél dolgozott évekig. Ő mondta, hogy nehogy azt higgyem, hogy ott minden fenékig tejfel. Mesélt dolgokat.

(#1415) james001
Én azt mondom 4-5 ezret ér. Egy forinttal se többet. Nekem baromi nagy csalódás volt az a masina.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#1424) hombre[EU] válasza .LnB (#1423) üzenetére


hombre[EU]
veterán

Én is cseh srácokat akik a Blood&Wine alatt dolgoztak be a CDPR-nek (a B&W a mai napig egy "csoda" munkaidō-tartalom-minōség terén) és hát igen, ott az ember csak egy KUKA robot semmi több

Life, Uh, Finds A Way

(#1425) _drk válasza hombre[EU] (#1424) üzenetére


_drk
őstag

Szórakoztató ipar, szerintem egyik legkeményebb ágazat. De mai világban a legtöbb helyen ez van, nem csak a játék iparban.
Nagyon nagy pénzek mennek, itt már hiába tettél le valamit az asztalra, ugyan úgy pótolható vagy. Kreatív ötlete mindenkinek van, a kérdés az, hogy meddig tudja el vinni, meddig bírja. Szerintem a kiadók alapból nem veszik komolyan ezeket az embereket. Lehet szidni Ubosoft-ot, meg EA-t de ami most is kiderült, hogy az Anthem-nél 2012-től 2018 elejéig 1 mission volt megcsinálva? 1-2 helyen megcsinálják ezt, a többi helyen se fogják őket komolyan venni.

Én most kipróbáltam a For Honor-t, hogy ingyenes lett. Szeretem a fantasy-t, szeretem a multit de ez a játék kuka. Ezt a harcrendszer én nem is értem hogy gondolták komolyan.
Az egyedüli dolog ami elviszi a hátán a játékot, az ahogy kinéz, mert tényleg nagyon szép, jól vannak megcsinálva a pályák. Az a pár helyszín nagyon hangulatos. Plusz még a Hősök vagy harcosok vagy mik is elég jók meg vannak csinálva. Főleg a lovagok.
Tehát egyedül a designerek érdemelnek ott is vállveregetést.

(#1426) hombre[EU] válasza _drk (#1425) üzenetére


hombre[EU]
veterán

Milyen a motion matching (mozgás animáció),mert ha jól tudom itt debütált. Last of us2-ben lesz a komolyabb verziója

Life, Uh, Finds A Way

(#1427) tboy93 válasza james001 (#1415) üzenetére


tboy93
nagyúr

HA-n 7k-ert van PS1 2 joyyal, en biztos inkabb azt vennem...

(#1428) james001 válasza .LnB (#1423) üzenetére


james001
veterán

10-15 között láttam leginkább. Ez a 20 játék baromira kevés ez tény,vagy igazából nem is lenne kevés hanem sokat inkább le kéne cserélni sokkal epicebb és jobb játékokra,pl. Soul Reaver,Tomb Raider,stb.
Lehet inkább hanyagolom egyelőre,hátha találok egyszer olcsóbban is még.

(#1427) tboy93: Láttam,de azon nincsenek rátelepített játékok! ;]

[ Szerkesztve ]

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#1429) perge666 válasza james001 (#1428) üzenetére


perge666
veterán

PS minin is játszhatsz bármilyen játékkal.....

Én arra lennék kíváncsi hogy az USB átalakítós kontroller vezetéket próbálta e már valaki a kis géppel?
Mert akkor beruháznék egy olyan kábelre,van itthon kb 10 PS1 joyos kontrollerem.

[ Szerkesztve ]

(#1430) malystryx válasza .LnB (#1412) üzenetére


malystryx
senior tag

Szia!

Láttam az irományod végén hogy kipróbálnád a For Honor-t, írtam nemrégiben egy picit róla, de nem magáról a játékmechanikáról, hanem általánosságban. Óvatosan vele, mert aki nagy mellénnyel nekiugrik, az könnyen belefut a falba, ennek ellenére egy igazán élvezetes és iszonyat gyönyörű játék, szóval a grafikára nem lehet panasz. Bármilyen kérdésre válaszolok ha szükséges, engem is néha fel szokott idegesíteni, de én betudom annak hogy a hülye fejemmel nem az emberi ellenfelekkel játszom hanem AI ellen ott pedig magas szinten az alap mozdulatokat lenézi rólad és nehéz ellene. Mostanában kipróbáltam hús-vér emberek ellen, sokkal élvezetesebb. Amúgy meg kis szintű botok ellen lehet gyakorolni :)
Az én írásom: [link]

(#1431) hombre[EU]


hombre[EU]
veterán

PSVR patent eye-tracking/foveated rendering... Errōl van szó

Life, Uh, Finds A Way

(#1432) Carlos Padre válasza hombre[EU] (#1431) üzenetére


Carlos Padre
veterán

Kísérleteznek vele már egy ideje. KB az erőforrások felét meg lehet spórolni vele, ami értelemszerűen sokat javít a teljesítményen.

Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#1433) luigi106 válasza #58978304 (#1404) üzenetére


luigi106
tag

Szia. Én régebben reptetgettem, igaz nem drónnal hanem kopterrel, és repülőkkel, de amióta van ez az új légiforgalmi baromság, nem repkedek. Az M5-ös tescónál sokan reptettünk, de azóta senki nem jár oda.

(#1434) Carlos Padre válasza luigi106 (#1433) üzenetére


Carlos Padre
veterán

"van ez az új légiforgalmi baromság" :)) :C

Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#1435) #58978304 válasza luigi106 (#1433) üzenetére


#58978304
törölt tag

Szia,
Régebben én is Heliztem.
Pár 4Ch flaybaros majd fbl gép után T-Rex 500 DFC vel kostoltam bele a 3d repülés "gyönyöreibe"
A T-rex 500 at aztán ~1,5 év után feladtam mert bár sokat szimulátoroztam mellette ennek ellenére nem olyan ütemben fejlődtem ahogy kellett volna.
És a Jópár Crash is a kedvemet szegte :(
(
Aztán pár év kihagyás után elkezdtem drónozni szép felvételeket készítve először a kedvenc kiránduló helyeinkről.
Majd azt is abbahagytam ~1,5 évre mostanáig :)
Sokkal nyugisabb drónozni mint bármilyen repülő eszköz terelgetése és sportmódban nem a versenydrónok is elérhetik a 70-90km/órát.
Szóval állatkodni is megteszik ha olyan kedvem van :D
Arról nem beszélve hogy FPV szemüveggel micsoda buli berepülni a területeket.
Szal ja repcsit nem próbáltam csak szimuban,Heliztem majd Drónozok jelenleg.
2 Modellreptér is van a 10km es körzetemben ahova tagságot kellett váltani.
Egyébként én Németországban élek otthon nem tudom milyen szabályozások léptek életbe a reptetéssel kapcsolatban de itt lakott területen kívűl 1,5 kg ig bárhol előkaphatom a jelenlegi Dronom és tolhatom neki.
Annyi, hogy biztosítást kell kötni a repülő kütyükre :)

Helis motivációs videó :D

[link]

Ne nézd meg mert ez után azonnal újra szeretnél helizni :)
Egy Adrenalin bomba ez a vidi!

[ Szerkesztve ]

(#1436) #58978304


#58978304
törölt tag

Ezt pedig a többi fórumtársamnak is küldöm

Hogy kicsit belelássanak milyen ez a helis hobby :D
Az a strat Odabax ! :D

[ Szerkesztve ]

(#1437) .LnB válasza malystryx (#1430) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Bakker! Erre akartam válaszolni, de elfelejtettem. :D Elolvastam az írást, frankó. De a játékot még nem indítottam el. Letöltöttem már. De egy ideig még várat magára.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#1438) Bogyi007


Bogyi007
veterán

Egy kis érdekesség Mortal Kombat témában...

Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

(#1439) RangerFox


RangerFox
veterán

Valamelyikőtök tudna ajánlani olyan témájú regényeket, mint a Detroit Become Human sztorija? Nagyon rákattantam mostanában a témára. :D

[ Szerkesztve ]

(#1440) hombre[EU] válasza RangerFox (#1439) üzenetére


hombre[EU]
veterán

Konkrét könyv talán a Pozitron ember,R.U.R., Álmodnak-e a androidok...? Asimov,Philip K.Dick,William Gibson,Daniel H. Wilson könyvek között biztosan találsz magadnak valót.

Mondjuk egyáltalán nem androidos(csak rohadt jó sci fi), de nemrég olvastam az Idō Gyermekeit A.Tchaikovskytól, ha véletlenül érdekel a kortárs tudományos fantasztikum ;)

[ Szerkesztve ]

Life, Uh, Finds A Way

(#1441) Carlos Padre válasza RangerFox (#1439) üzenetére


Carlos Padre
veterán

Asimovtól az Én, a robot erősen ajánlott. Érintőlegesen kapcsolódik, de nagyon jó Stanislav Lem Kiberiádája is, vicces.

Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#1442) RangerFox


RangerFox
veterán

Köszi szépen mindkettőtöknek! :R

(#1443) jookomak válasza RangerFox (#1442) üzenetére


jookomak
őstag

Ugyan nem könyv, de a Ghost in the shell is jelentős darabja a témának. Főleg a régi animék, nem pedig a film.

(#1444) RangerFox válasza jookomak (#1443) üzenetére


RangerFox
veterán

Köszi, a filmmel kapcsolatban rossz emlékeim vannak, azt nem bírtam anno végignézni. Most megvettem az Álmodnak-e az androidok... könyvet, meg a Humans című sorozatot nézem, ha végzek velük, rápillantok arra is. :R

(#1445) l.skywalker


l.skywalker
félisten

Egy doboz hideg kontrollert valaki? :DDD videó








:C :C :C

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#1446) hombre[EU] válasza l.skywalker (#1445) üzenetére


hombre[EU]
veterán

Miller Lite...nyugodtan visszaönthetik a lóba :D

Life, Uh, Finds A Way

(#1447) .LnB


.LnB
titán
LOGOUT blog

S e t h (#204480) @ Main topik

Mindamellett, hogy megértem amit írsz, sőt van hasonlóság is kettőnk között. Abszolút nem értem, hogy egy ennyire "én központú" válasz miben más mint amit én írtam? Két különböző vélemény. És pont magadnak mondasz ellent. Azt sugallod, hogy nekem nem lehet igazam, ugyanakkor neked pedig lehet mert...
Erre a kommentedre reflektálva, én pont fordítottan éltem meg ezt. Régen tapsikolva ugráltam a Jean-Claude Van Damme filmeken. Minden mindegy volt, mindent megnéztem. Mostanra viszont már pont azért, kicsit megcsömörlöttem a csilli-villi blockbuster-ektől, nem szórakoztatnak (van amelyik igen). Ugyanakkor egy The Ballad of Buster Scruggs után elégedetten fekszem le, mert szórakoztatott.

Azt feltételezem, hogy te valamit személyesen magadra vettél. Talán azt a részt, hogy egy normális társadalomban a célközönség... Nos, ez nem azt jelenti, hogy akinek tetszik ami nekem nem, az hülye. Hanem azt, hogy szerintem nem kellene ennyire sikeresnek lennie a Marvel filmeknek, ha az emberek ízlése jobban vevő lenne az igényesebb mozifilmekre. Mert az azért gondolom nem lesz vita tárgya, hogy a F&F filmek és a Marvel filmek nem többek mint agyatlan blockbuster-ek.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#1448) Woodslave válasza .LnB (#1447) üzenetére


Woodslave
nagyúr

abban egyetértek, hogy nem feltétlenül a filmművészet csúcsai, de

Te mondjuk kandi lapok képregényein, meg német rtlen vasárnap reggel adott pókember rajzfilmeken "nőttél" fel? Felnőtt léted ellenére is szereted a szuperhősöket, érezted azt, hogy a végjáték egy 10 éves ciklus lezárása és ez ebben a formában ennek vége? Érezted hogy na számodra ennyi volt megöregedtél?

Na én így néztem a filmet, lexarva hogy idióta az időutazás és milyen egyéb hülyeségeket lehet felfedezni.

Nálam a múltkori Pókember volt ilyen bár kedvenc karakterem all time, de mégis ültem a moziban a gyerekekkel és tudtam hogy nem nekem csinálták. Itt nem éreztem ezt és jó volt.

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#1449) .LnB válasza Woodslave (#1448) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Jó, és? Nosztalgiafaktor. Ettől még mindig nem lesz egyik sem Oscar-ra méltó film (bár lassan az Oscar se jelent sok jót). Te is leírod, hogy, mint filmek, nem jók. Csak valaki ilyen-olyan indokkal "szereti" őket. És ezt el is fogadom.
Nekem is vannak olyan filmek, amik nem jók, én még is oda voltam értük. Ékes példa erre a Star Wars: Rogue One. De nem is mondom azt, hogy jó film. A kiindulópont az volt, hogy ne én mondjam meg.. És egy ember véleménye a tömeggel szemben. Azóta viszont mindenki ugyan úgy a saját értékrendjének megfelelő álláspontokat írja le. Ami nem baj, én teljesen el tudom fogadni. Csak akkor ez, hogyan kérdőjelezhetné meg az én álláspontomat?

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#1450) Woodslave válasza .LnB (#1449) üzenetére


Woodslave
nagyúr

sehogy :D

csak az hogy mi a jó film meg mi a jó zene, meg könyv stb. Azt nem egy arany standardal kell mérni, hanem az alapján hogy mit jelent annak aki nézi. És nekem ez alapján ez jó film, az oscar díjas Casablanca (nem nézek utána lehet nem is az) meg xar film.

Vagy ami oscar díjas az szakmailag "jó" film ez lenne mondjuk egy mérce? Na de mindegy nem akarok ezen vitatkozni mert alapvetően értem meg megértem mit írsz sőt még egyet is értek nagyrészt.

[ Szerkesztve ]

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.