Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1651) Tegla80 válasza icemad (#1649) üzenetére


Tegla80
addikt

Annyi,h US store HU bk nem eszik(kiveve amex),de lehet az NL bk menni fog.Ha nem akkor amazon es US feltoltokartya a megoldas.

Sony® & PlayStation®

(#1652) Bogyi007 válasza Tegla80 (#1651) üzenetére


Bogyi007
veterán

Viszont ha csinálsz egy Usa cimes Paypal fiókot és hozzáadsz egy magyar kártyát (én a Konzolvilágos Mastercardom adtam hozzá) akkor menni fog a vásárlás onnan is, nekem így működik.

Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

(#1653) icemad válasza Bogyi007 (#1652) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Csupa jó hír. :)
PayPal is megy, Revolut is, és a holland kártyát is megette. Magyar kártyám nincs és remélem nem is lesz. :B

(#1654) AxBattler


AxBattler
félisten

PS4 topikból átemelve a beszélgetést...

(#223850) Lackooo84
A "végigvitte?" kérdés talán már tisztázva lett, a cikkíró személye pedig... hát, az adatlapját böngészve nem ma kezdte a játékos pályafutást.
Hogy most kvalitásban felnőtt-e a feladathoz, azt mindenki döntse el maga. Többen is vannak a teszt alatt hozzászólók között, akinek bejött a stílusa, de persze nem kell velük egyetérteni.

[ Szerkesztve ]

"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50 ......................................................................................................................

(#1655) Lackooo84 válasza AxBattler (#1654) üzenetére


Lackooo84
nagyúr

Nekem is mióta tudatom van játszom, és volt pc-konzolom, de attól még nem lennék jó játékteszt cikkiró. Vagy nem erre gondoltál?

The Truth is out there...

(#1656) AxBattler válasza Lackooo84 (#1655) üzenetére


AxBattler
félisten

Általános korom óta játszom, 576Kbyte-on nőttem fel, de se a játékhoz, se az íráshoz nincs tehetségem. :D
Ja. Egyikből nem feltétlenül következik a másik.
Alice már elég régóta cikkezik, bár más témában... hogy most ez az irománya mennyire lett sikerült, az egyéni ízlés kérdése. Az általa írt sony-s korlátok között nem tudom, hogy mennyivel lehetett volna többet/jobbat kihozni a témából, bár Ulthanito hozott föl pár valid, konkrét szempontot.

"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50 ......................................................................................................................

(#1657) .LnB válasza AxBattler (#1654) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Örülök, hogy áthoztad ide a témát. Lenne is mondandóm hozzád, és még pár fórumtársunkhoz.

Tegnap, egészen estig ment a témával kapcsolatos megbeszélés a háttérben, az érintettek között. Ezért egy ponton én se írtam a témával kapcsolatban nyilvánosan, amíg meg nem beszéltünk mindent.

Most viszont, hogy a témát mi lezártnak tekintjük, nem hagyom szó nélkül amit tegnap leműveltél. Azt szeretném leszögezni, hogy nem bizonyosodott be az igazam. És az ellenkezője sem. De...

Nagyon sajnálom, sőt a 11 évem alatt talán most sajnálom a legjobban, hogy figyelembe kell vennem a személyeskedés elkerülését. Bár megtehetném, hogy privátban írom ki magamból ezt, de az igazi az lenne, ha itt szedhetném darabokra amit te a fejemhez vágtál tegnap. Hazugságok, amit ráadásul utólag még értetlenkedéssel is próbáltál palástolni. Vádaskodás. És még folyamatosan folytattad is, amikor már nem is reagáltam rá. Minden áron dobáltad rám a mocskot. De minek? Neked ez miért volt fontos?

Neked és bulikavagyok-nak szeretném felhívni a figyelmeteket arra, hogy moderátorok, házigazdák követték a dolgot a másik topikba. Nem lett törölve semmi, nem történt moderáció. Én se kaptam semmit. Egy teljesen normális hangvételű beszélgetés során lett átbeszélve a dolog. Sőt én felvetettem azt is, hogy akkor legyen törölve az egész. Úgy, hogy azért legyen jelezve, hogy a törlés közös megegyezés alapján történt. Nem pedig azért, mert "elhallgattattak" engem. Nem lett, nem lesz.
Ti még is próbáltátok bizonygatni az elképzeléseteket. Tegyétek fel magatoknak a kérdést, hogy ha valóban igazatok lett volna?! Akkor még itt lennék? A kommentek ott lennének? Nem történt volna esetleg feljelentés az ügyben?

S e t h
Hozzád lenne a legtöbb mondandóm. Mert a többiek legalább egyenesek voltak. És nehogy azt hidd, hogy amit nem látok, azt nem tudom.
Annyit szeretnék csak neked mondani, hogy tegnap bizonyosodott be számomra, hogy Ulthanito-nak teljesen igaza volt veled kapcsolatban. :(((

Semmilyen válaszra nem fogok reagálni a témával kapcsolatban a továbbiakban.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#1658) 30z.Samu


30z.Samu
félisten

Ez még az offnál is offabb, ezért sem akartam a fő topikba beírni. Biztos valamelyikőtök ismerte személyesen vagy csak innen Integrát. Tegnap valahogy eszembe jutott, megnéztem irkáltak-e a hírhez azóta. Akkor néztem a dátumot, basszus már 5 éve, hogy elment! :Y :( Nagyon megy az idő...

Sic Parvis Magna

(#1659) wierra válasza 30z.Samu (#1658) üzenetére


wierra
senior tag

RIP :(
A jók korán halnak.

"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda

(#1660) AxBattler válasza .LnB (#1657) üzenetére


AxBattler
félisten

"Most viszont, hogy a témát mi lezártnak tekintjük, nem hagyom szó nélkül amit tegnap leműveltél. Azt szeretném leszögezni, hogy nem bizonyosodott be az igazam. És az ellenkezője sem."
Egyrészt Török, másrészt Gábor? :U

"Nagyon sajnálom, sőt a 11 évem alatt talán most sajnálom a legjobban, hogy figyelembe kell vennem a személyeskedés elkerülését. Bár megtehetném, hogy privátban írom ki magamból ezt, de az igazi az lenne, ha itt szedhetném darabokra amit te a fejemhez vágtál tegnap. "
Talán valaki pisztolyt tart a fejedhez? Semmiképpen se privibe vidd el a dolgot, ha már nyilvánosan toltál egy vitát, erre való a flame az OFF - a végén még azt állítanám a topikban, hogy "privátban megbeszéltük, nekem volt igazam". A hazug mindenemet. ;)

"Hazugságok, amit ráadásul utólag még értetlenkedéssel is próbáltál palástolni. Vádaskodás. És még folyamatosan folytattad is, amikor már nem is reagáltam rá."
Azt hiszem elég konkrétan megfogalmaztam a mondandómat idézetekkel, linkekkel (lásd 1, 2, 3), amire Te max. felháborodva dobálózol hazugságot, vádaskodást, túlzást emlegetve, kihátrálva. Ahogy érzed, de k* nem hat meg.
Ja igen, elfelejtettem: tényleg köszi a boxos cikket, de itt nem az volt a lényeg, hogy valóban használtál-e ilyet (ami azért nem egy elképzelhetetlen szcenárió), hanem az analógia, ti. hogy a cikked olvasói joggal reagálhattak volna nagyjából hasonlóképpen, mint Te a DS teszt alatt. Csak azt nem tudom, mi a f@xnak írom le ezt újra, amikor elsőre sem jutott el a tudatodig... mehh.

"Nem lett törölve semmi, nem történt moderáció. Én se kaptam semmit. Egy teljesen normális hangvételű beszélgetés során lett átbeszélve a dolog. Sőt én felvetettem azt is, hogy akkor legyen törölve az egész. Úgy, hogy azért legyen jelezve, hogy a törlés közös megegyezés alapján történt. Nem pedig azért, mert "elhallgattattak" engem. Nem lett, nem lesz.
Ti még is próbáltátok bizonygatni az elképzeléseteket."
Ha neked ez a normális hangvétel, akkor nem értem, miért vagy úgy kiakadva egynéhányunkon? Van egy sanda gyanúm, hogy a modiknak nem elsősorban a korrektség járt a fejében, amikor kinn hagyták azt a csevejt. ;]

"Semmilyen válaszra nem fogok reagálni a témával kapcsolatban a továbbiakban."
Szóval Te voltál az, aki az asztalra csapott, de végül Te vágod be magad után az ajtót.
Értem, no problemo. Igazából nekem is az jár a fejemben, hogy "jesszusatyaúristanminekíromitteztax@rt :W ", és legszívesebben az egész tegnapi napot töröltetném a f*-ba... szóval én sem ragaszkodom a továbbiakhoz.

[ Szerkesztve ]

"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50 ......................................................................................................................

(#1661) Mike válasza .LnB (#1657) üzenetére


Mike
veterán

komolyan? ennyire fontos ez? nem tök mindegy, hogy x mit ír, illetve y-nak mi a véleménye x írásáról. aki valaha publikált már valamit nyomtatásban, online, pontosan tudja, hogy ebből reakciókat indukál.
Ha még aktív cikkíró lennék, én bizony kurvára leszarnám, hogy szerinted végigjátszottam-e a játékot amikor a cikket írtam, vagy nem. És nem lelkiznék vmi x. fórumon

(#1662) tboy93


tboy93
nagyúr

Sziasztok! Hasznal valaki szünetmentes tapot a PS4-hez? Mostanában 3-4 heti rendszerességgel aramszunet van, hol rovidebb, hol hosszabb ideig. A PS nekem mindig piheno modban van hagyva, igy kapja az ivet rendesen. Milyen tapot erdemes venni, amire esetleg meg a TV-t is ra lehetne dugni?

(#1663) 30z.Samu válasza tboy93 (#1662) üzenetére


30z.Samu
félisten

Ez engem is érdekelhet.

Sic Parvis Magna

(#1664) Deck válasza tboy93 (#1662) üzenetére


Deck
titán

PS4 topikba van aki használ.

PS5

(#1665) Kendek válasza tboy93 (#1662) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Nekem ilyen van, PS4-hez és a tévéhez is tudom javasolni.

[ Szerkesztve ]

<-ƘƘ->

(#1666) tboy93 válasza Kendek (#1665) üzenetére


tboy93
nagyúr

Köszi a tippet. Mit lehet ezekről tudni? Mennyi ideig üzemelhet róla mondjuk a Playstation?

Az akku ahogy látom cserélhető, a csipogó meg hangos.

[ Szerkesztve ]

(#1667) bagyulajuve válasza Kendek (#1665) üzenetére


bagyulajuve
addikt

Ugyanez van nekem is :K :C
és ugyanezt a hátrányt emlegetném: hangosan csipog "baj" esetén

(#1666) tboy93 nekem PC is rá van kötve, nem sokáig tart ki, de arra bőven elég, hogy mindent biztonságosan elmentsek és kikapcsoljak

[ Szerkesztve ]

Resistencia eterna

(#1668) tboy93 válasza bagyulajuve (#1667) üzenetére


tboy93
nagyúr

Csak baj esetén? Az mondjuk nem gond, legalább észreveszi az ember hogy valami nem OK.

(#1669) Kendek válasza tboy93 (#1666) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Nem arra való, hogy sokáig üzemeljen róla bármi is, hanem, hogy biztonsággal le lehessen állítani a PS-t ha hosszabb időre elmegy az áram. Persze pár perces szüneteket kibír, de aztán célszerű lekapcsolni.
A csipogója nagyon hangos, értsd, éjjel mindenki felébred rá. Betömtem és így még bőven hallható, de inkább jelzés értékű lett mint riasztó.

<-ƘƘ->

(#1670) tboy93 válasza Kendek (#1669) üzenetére


tboy93
nagyúr

Okés, szuper, köszi.

(#1671) bagyulajuve válasza tboy93 (#1668) üzenetére


bagyulajuve
addikt

ahogy Kendek kolléga írja, nagyon-nagyon hangosan csipog, ami szinte elviselhetetlen
amúgy alapzaja minimális szerencsére, észrevehetetlen, csak ha odahajolok

Resistencia eterna

(#1672) Mike válasza tboy93 (#1662) üzenetére


Mike
veterán

amikor volt, egy 1250va-son elment 2 pc egy fél napot
szép szinusz jelet ad, azért is hasznos

messze nem elviselhetetlen a csipogása szerintem
persze éjjel lehet

[ Szerkesztve ]

(#1673) _drk


_drk
őstag

Az új xboxról nagy topik gyorsan át szaladt rajta, más topikban nem akarok trollkodni, De itt szerintem el fér.

A háború el se kezdődött, de a Microsoft már el is bukta azt a generációt ezzel az új kialakítással ;].
És értem én hogy le lehet fektetni, de ez akkor is más!
Ha ez allóként van prezentálva akkor úgy tekintek rá, de úgy nem fér be a tv alá, Meg sehova se, max mögé, de ezeket nem szokás eldugni.
Már "baj" van vele, pedig megse jelent.

(#1674) 30z.Samu válasza _drk (#1673) üzenetére


30z.Samu
félisten

Ha vennék Xbox-ot, ez a része engem pont nem zavarna, csinálnék neki helyet. :))

Sic Parvis Magna

(#1675) wierra válasza _drk (#1673) üzenetére


wierra
senior tag

Kép a fehér verzióról.. :DDD :DDD ;]

"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda

(#1676) RangerFox válasza _drk (#1673) üzenetére


RangerFox
veterán

Tehát akkor a Ps4 se fér be a tv alá? :U Mert az is állóként van "prezentálva"...

(#1677) tboy93 válasza _drk (#1673) üzenetére


tboy93
nagyúr

Engem is zavarna, ha nem lehetne dontve hasznalni, de nem hiszem hogy ez kizaro tényező lenne.

(#1678) 30z.Samu válasza tboy93 (#1677) üzenetére


30z.Samu
félisten

Ó, engem nem izgatna, odaraknám a TV mellé a modemhez közel. Az úgy is világít, mint az állat és este nem lehet tőle aludni. Tudom, le is ragaszthatnám, de az snassz. ;] + a Wii is állítva van a TV mellett, most egy dologgal több vagy kevesebb...

[ Szerkesztve ]

Sic Parvis Magna

(#1679) Bogyi007 válasza _drk (#1673) üzenetére


Bogyi007
veterán

Több helyen van már infó a gép méretéről, nem lesz az olyan magas mint ahogyan azt hisszük...

Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

(#1680) RudY válasza _drk (#1673) üzenetére


RudY
addikt

Nem szokás eldugni, de nálam pl. a PC-k is az íróasztalok mögött vannak...és nem azért mert csúnyák. :P
Szerencsére lemezt ehhez sem muszáj használni, úgyhogy mehet a TV állvány vagy az íróasztal mögé majd ez is. :DDD

(#1681) 30z.Samu válasza RudY (#1680) üzenetére


30z.Samu
félisten

Miért van több PC-d? Stream-elsz?

Sic Parvis Magna

(#1682) RudY válasza 30z.Samu (#1681) üzenetére


RudY
addikt

Neeem itthoni irodás munkagépek.

(#1683) Wesder válasza _drk (#1673) üzenetére


Wesder
félisten

Ha a Sony megint a design felé megy el, és Porszívó v2 lesz a PS5-ből akkor gondolom az szàmodra teljesen rendben lesz, csak férjen be a polcra igaz?

[ Szerkesztve ]

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#1684) Bogyi007


Bogyi007
veterán

Tény hogy designban az Xbox One első széria sem volt egy szépség, de a hűtés rendben volt. Nem a kinézet miatt van a lemaradása az eladásokban...

Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

(#1685) .LnB


.LnB
titán
LOGOUT blog

Szerintem semmi baj ezzel az új box-szal kinézetre. Viszont jó meme-ek születtek már róla: [link]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#1686) Deck válasza .LnB (#1685) üzenetére


Deck
titán

Szerintem sincs semmi baj vele. Legalább normális hűtés lesz benne és nem zsúfoltak mindent úgy bele mint a Sony a PS4-be.

PS5

(#1687) S e t h válasza .LnB (#1657) üzenetére


S e t h
nagyúr

Ha már megszólíttattam.

Amit te műveltél a Death Stranding kapcsán, az nem kevés embernél okozott homlokráncolást, mert nem sok minden utalt arra korábban, hogy ennyire képes vagy gyerekesen viselkedni egy játékkal kapcsolatban. Nem mások minősítettek téged, hanem bizony te tetted, durcás gyerek módjára kezdtél el viselkedni és még a józan hangok hatására sem tértél jobb belátásra.

Már az is furcsa volt, hogy több napra eltűntél, ezt többen és észrevételezték, majd amikor megjöttél, akkor egy cikk hatására ámokfutásba kezdtél, és ami megdöbbentő, hogy még te vagy megsértődve, ha ezt a 6 éves gyerekem csinálja még azt mondom so-so, de te……….

 

„ Nehogy azt hidd, hogy amit nem látok, az nem tudom”. Ez a paranoiának melyik foka?  Egy betűt nem vesztegettem a kirohanásodra olyan felületen, amit ne láthatnál, akkor mi ez „ amit nem látok, azt nem tudom”. 

Ez az Ulthanitos hivatkozás, ne már, te jobb vagy ennél, hogy ilyen szintre süllyedj.

 

Az a helyzet, hogy te folyamatosan osztasz másokat az ízlésük miatt, nem mindig veszed észre mikor veted el a sulykot, amikor meg vki rosszat ír olyanról, ami a te fejlettnek vélt ízlésvilágoddal nem egyezik, akkor átmész durcás oviba és magadból kikelve hisztizel.

Nem tudom magadba szálltál-e azóta, vagy még most is úgy hiszed, hogy egy játék miatt érdemes volt így viselkedned.

 

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#1688) .LnB válasza S e t h (#1687) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Ez LSD vagy gyári hiba?

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#1689) S e t h válasza .LnB (#1688) üzenetére


S e t h
nagyúr

"Semmilyen válaszra nem fogok reagálni a témával kapcsolatban a továbbiakban."

Ennyit a következetességről.

Muszáj ezt az infantilis vonalat erőltetned?

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#1690) .LnB válasza S e t h (#1689) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Ja, hogy erre ment ki a játék. Most akkor biztos boldog vagy. Válaszoltam.

Infantilis? Legyen. De akkor most nem dedós ,ovis? Ez biztos a gyermeteg kíváncsiságom. Érdekelt, hogy mitől vesztetted el ennyire a kapcsolatot a valósággal.

És, hogy miért így válaszolok? Azért mert ennyit ér ez az egész nekem. Az után az ámokfutás után, amit te lerendezel itt már hónapok óta... Próbáltam normálisan, próbáltam értelmesen. De feleslegesen. Hát akkor játszunk a te szinteden.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#1691) S e t h válasza .LnB (#1690) üzenetére


S e t h
nagyúr

Ok, ezen a szinten tényleg nincs értelme, főleg, hogy másra projektálod a problémáidat és a másik a hibás, sőt beteg.

Pár moderátort is megmozgattál, gondolom az ámokfutásom miatt.

Kicsit erős amit művelsz, lsd, gyári hiba, szerintem ez nem a te szinted.
Vagy igen?

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#1692) .LnB válasza S e t h (#1691) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Úgyis erre megy ki az egész nem? Hogy megint tudjál menni árulkodni a modikhoz mint a DS teszt alatt nem? Csak talán ha belemennék a játékba, akkor most jogos is lenne. Nem?

"Pár moderátort is megmozgattál, gondolom az ámokfutásom miatt."

Ez nem tudom mit jelent. Soha egyetlen moderátornak, házigazdának, korrektornak de még egy árva usernek se írtam semmit, veled kapcsolatban. Nem te vagyok..

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#1693) S e t h válasza .LnB (#1692) üzenetére


S e t h
nagyúr

Árulkodni a modiknak?
Várjunk csak, az az árulkodás(nálad) amikor normát sértesz és ezt fennen hirdeted több helyen és erre felhívják a figyelmet?
Hát nem tudom, esküszöm amikor ma ebbe a topikba benéztem akkor megdöbbentem, mert sok mindenre számítottam, de erre nem.
Konkrétan azt hittem, hogy megkövetted magad, elnézést kértél, mert rájöttél, hogy egy játék sem ér annyit, mint egy közösség.
Tényleg ezt hittem, mert ilyennek ismertelek.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#1694) .LnB válasza S e t h (#1693) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Ha megsértettem volna bármit, akkor azt a jelenlévő moderátor és Házigazda rendezték volna. Amit le is írtam abba a hosszú kommentben. Megvan a magad realitása mondom. Azért mert te azt hiszed, vagy azt mondod... Csak a feszkót akarod kelteni folyamatosan.

Te ne oktassál ki a közösségről. Én teszek ezért a közösségért. Még ha néha elő is fordul egy kis összeszólalkozás. Nem csak egysoros beszólásokat, semmitmondó piszkálódásokat írok, azt is csak mikor néha napján ide tévedek.

Elnézést kérni tőled? Nekem? Mindezek után? :) "El vagy szállva mint a győzelmi zászló"

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#1695) S e t h válasza .LnB (#1694) üzenetére


S e t h
nagyúr

Nem tőlem.
A közösségtől.
A moderátorokról.
Azért mert fontosabbnak tartottál egy játékot a közösségnél.
De úgy látom az ego ezt nem engedi, lehet tényleg én tévedtem veled kapcsolatban.

Ha nem helyeznéd ennyire személyes síkra és nem csak a sértegetésben merülne ki a reflexiód, akkor látnád, hogy egy szóval sem írtam, hogy tőlem kéne elnézést kérned, de gondolom egyszerűbb így, mert ez is alapot szolgáltat neked a támadáshoz.

Ne haragudj, én nem kívánok szart kenegetni, hogy te mit tettél avagy nem tettél ezért a fórumért, megteszed te ezt helyettem, bár nem igazán látom, hogy ennek a konfliktus generálásán kívül megint mi értelme van.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#1696) .LnB válasza S e t h (#1695) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

"Azért mert fontosabbnak tartottál egy játékot a közösségnél."

A valóságban ez úgy történt, hogy én a közösség félretájékoztatása miatt kezdtem az egészet. Amit feketén, fehéren le is írtam nyilvánosan.

A többit leírtam az itt szereplő hosszú kommentemben. Amit elvileg te elolvastál. Csak éppen nem értettél meg. Biztos összeegyezhetetlen a vízióiddal.

Az a lényeg, hogy az a téma lezárult. Megbeszéltük az illetékesekkel. És én neked semmi féle beszámolóval, magyarázattal nem tartozom ez ügyben. Neked csak el kellene fogadnod, hogy ez lett a vége. Azon kívül, hogy ott szeretted volna felhívni magadra a moderátor és házigazda figyelmét, semmi közöd nincs hozzá szerintem. Rágódhatsz mondjuk felőlem rajta. Csak engem hagyjál vele.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#1697) _drk válasza Wesder (#1683) üzenetére


_drk
őstag

Bármit csinál a Sony a PS5-el nem érdekel. Nagyon elbaszni nem fogják, szerintem most a hűtést is megoldják.
De amíg arra jönnek a game-ek nincs mit tenni, azt kell venni.
Ezt az xbox-ot most külső szemmel vizsgálom és nem értem az alap koncepciót.
Főleg úgy hogy nekik eddig se volt gond a hűtésesel, mert ha a Sony egy ilyen álló géppel magyarázná a hűtés megoldását azt érteném.

De ezt te se csak gamer szemmel nézd most, a laikusoknak is elgondolkodtató lesz és ők lehet azért nem vesznek majd xboxot mert az nem fér be. Tudod hogy sok hülye... :D

(#1698) Wesder válasza .LnB (#1696) üzenetére


Wesder
félisten

Màsik jàtéknàl is végigcsinàltad volna ugyan ezt, ha a teszt félreinformàlja az olvasót? Sokan úgy vélik hogy ha nem a DS kapott volna ilyen tesztet, szóvà se tetted volna.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#1699) Deck válasza Wesder (#1698) üzenetére


Deck
titán

Az embernek már kedve sincs fórumozni kb.. :(

PS5

(#1700) .LnB válasza Wesder (#1698) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Nem biztos. Mert nem lett volna rálátásom. Ezt is leírtam már. Egy Assassins Creed esetében nem láttam volna rá így a dolgokra.

De legyen kérlek ez az utolsó komment a témában. Nagyon nem szeretném újra kezdeni.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.