- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
Új hozzászólás Aktív témák
-
xkoti
senior tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség az a problémám hogy be akarok lépni a Playstation accomba viszont a telefonszámom amit akarok megadtam már sajnos nem él. Így a kérdésem hogy hol tudom fel venni a kapcsolatot hogy meg tudjam változtatni a telefonszámom. Hiába kerestem rá egyszerűen nem volt olyan opció hogy közvetlen emailben elérjem őket.
-
Szélsőséges, ízléstelen véleménnyílvánítás, és káros szexuális tartalom (amit jelentettek is) miatt töröltem most a topikban, és az ezekre érkezett válaszokat, hogy semmi se lógjon a levegőben.
Arra sajnos nincs időm, hogy minden egyes törölt hozzászólás miatt privátokat is írogassak, de amúgy ez a mostani hullám nem is érintett téged.
-
ldave
félisten
A rendszert nem ismerem, én csak felhasználója vagyok. Csak bízhatom benne, hogy általában az eltűnt hozzászólásaim nem a kiváltó okok lenni. De mivel nyom nélkül történik az ilyesmi, így fogalmam sincs, miután fél nap, vagy másnap felvenném a fonalat.
A fórumokon a hozzászólások nyomtalan törlése szerintem számos problémát vet fel. Egyrészt a felhasználók nem értik, miért tűnt el a bejegyzésük. Másrészt, a beszélgetés folytonosságát is megzavarja.
Nem tudom mi lenne a jó megoldás, nem célom megoldni ezt a problémát hisz nem ismerem a rendszer adta lehetőségeket, csak mint felhasználó, annyit jeleztem, hogy szerintem, a jelen mód nem a legjobb, engem zavar. Remélem a fórum adta keretek közötti szabad véleménynyilvánításba ez még belefér.
-
ldave
félisten
Kicsit unom már, hogy szó nélkül törölgetik már megint a PS5 topik hozzászólásait.
-
Kam1sama
újonc
Sziasztok!
Olyan gondom, bajom van, hogy mióta be lett rakva Telekomék által két okos wifi, azóta a ps5-ön a menü csak részben tölt be, van hogy kiírja, hogy net probléma van, újra kell tesztelni a kapcsolatot és akkor van hogy helyre jön. A chat is ugyanígy viselkedik. Mint a kutyavacsorája.
Próbáltam kábelen, wifin mind a két GHz-en. Telefonról hostolva nincs ez. Valaki járt már hasonló cipőben? Mi lehet a megoldás? -
ledgeri
nagyúr
PS-be csatol Spotify-osokotak keresnék Bármi infó segít, bár nagy eséllyel nem lesz semmi!
-
Lehetne így, ezt egy jobb megoldásnak tartom a külön kasszánál. Nálunk valahogy nem volt ez kérdés, nyilván a szülői minta is közrejátszott, meg összeköltözésünkkor már 8 éve együtt voltunk, addig is transzparens volt a költekezésünk egymás elött.
Én meg akkor már bőven kocka voltam a költség management-ben, 2016 óta Ft-ra pontosan tudom mire mennyi volt költve, ebbe nem fér bele hogy 5%-ról nem tudom hova ment el
-
Válasz erre: [link]
Nincs nálunk veszekedés. A közös kasszát Én indítványoztam, nekem nagyon fura lett volna, ha Ő itthon van gyerekkel és a nulla keresetével külön kassza van. Aztán meg 5 év itthonlét után munkába áll, Én keresek 5x annyit és majd közösen fizetjük a wellness-t?
Állítom, hogy így sokkal könnyebben el lehet érni a közös célokat (ház), nehezebb elszórni a pénzt, mert igen, beszélni kell a vágyainkról a másikkal. Hozzáteszem, soha nem akadályozott meg semmiben, de annyit elérünk biztosan ezzel, hogy többet gondolkodom 1-1 dolog megvásárlásán.
-
ldave
félisten
Alapvetően nem támogatom az AI képalkotást, de erre nem tudok haragudni: AI Generated Videogames (facebook link, bocsi).
-
.LnB
titán
Hátha valakinek bejön. Én nem vagyok közöttük.
-
PitLee
őstag
-
Elims
veterán
Közel 9 évet vártam [erre] az élményre.Nem nagyon szeretem a műfajt,de amikor elkezdtem -vmikor '14-ben- már akkor tudtam,hogy vmikor [magyar nyelven] is ki fogom játszani.Nem ps5-ről készült a fotó természetesen.
Mostanra sikerült kivitelznem a "projektet". Persze megvan eredetiben is,teljesen gyári géppel.Igen,a fotó nem arról készült. -
I02S3F
addikt
Sziasztok!
Nem tudom, hogy hova írjam e szösszenetet.
Ps1-el kezdtem gyermekkoromban (33 vagyok) és felhőtlen élmények kapcsolnak a konzolokhoz. Fél éve gondolkodom, olcsó, régebbi konzol beszerzésén (árban az xbox one s, amit max ki tudok fizetni), viszont felmerült valami! Most egy 10 éves thinkpad t430-on játszom gamepad-el (xbox kiosztású, serious sam 2, prototype 1, alien breed impact, Diablo3), szintén 10 éves játékokkal. Az utóbbi 15 évben nem játszottam. Most elkapott a hév!
Ami érdekes, az az igényeim! Teljesen elégedett vagyok ezekkel a 10 éves játékokkal, mert nekem ezek is előrelépésnek számítanak!
Az újabb játékok szebb grafikájáért nem őrülök meg. A játék élmény, ami számít nekem!
Hát ez van. Csodálkozom ezen. Elhúzott mellettem az ipar! Ha mondjuk fél éven keresztül örömet ad a játék, akkor költök rá bővebben!
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Mostanában várható valamilyen akció az előfizetésben? -
Peace
nagyúr
Tudtok olyan BT 5.0 kütyüt ajánlani, amivel atomstabil a DS PC-vel és nem veszíti el a kapcsolatot 1 sec-re sem? Az én Ali-som egy fos.
-
Bogyi007
veterán
45 éves korában elhunyt Annie Wersching színésznő.
Werschinget főként televíziós sorozatból ismerhette a közönség, így benne volt a 24 utolsó évadában Renée Walker szerepében, a Harry Bosch – A nyomozóban, mint Julia Brascher, a vámpírnaplókban, melyben Lily Salvatorét formálta meg. A 2013-as The Last of Us videójátékban pedig Tesst szólaltatta meg.
Wersching rákban hunyt el.
-
PitLee
őstag
-
Anulu79
addikt
Köszi az infót! Akkor próbálok még olvasgatni én is. Hátha valahol ecsípek valami infót.
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha előfizetek a fullos PS+-ra akkor tudok játszani PC-n a játékokkal úgy, hogy nincs konzolom? Egyik oldal azt irja, hogy igen a másik meg azt, hogy nem.
-
KaitouP
nagyúr
No, öreganyátok az estét ezekkel a számokkal zárta, és tulajdonképpen jól estek ezek a trackek. Ami nagyon adta, az a Wrabel & Kesha kollabból készült WizG remix, meg Missing Piece Sofi Tukker remixelésében. A többi ilyen "meghallgatom, nem léptetem tovább" volt nálam, egyedül Steve Angello nem tud soha megfogni valahogy, pedig bele-bele botlok olykor. Tőle utoljára a Nothing Scares Me Anymore tetszett Sam Martinnal azt hiszem ugyan ezen az albumon van.
Jó az ízlésed, szeretem az ilyen music share-t.
Mondok én is párat az elektronikus szekcióból, mert az idei összesítőmön most csak japán kuriózumokat láthattál a Top 5-ben.
Stonebank & EMEL: Healing Me (zseni a srác, EMEl-lel pedig egy párt alkotnak, és ez a közös trackjeiken is hallatszik - én sem kifejezetten követek előadókat, de Stonebank az egyik kivétel)
CloudNone: Wish (ezt a számot akárhányszor hallgatom, mindig libabőrös vagyok - érdemes csukott szemmel figyelni rá)
Gareth Emery: Mansion - Extended Mix
Infected Mushroom - Where Do I Belong (all time favorite)
Peggy Gou: I Go - Edit
-
.LnB
titán
Katinéninek:
Steve Angello, Barns Courtney - Dopamine. Ebbe ne pörgess bele! Várd ki a végét!
Vance Joy - Missing Piece - Sofi Tukker Remix
Wrabel - since i was young WizG remix
Rudimental - These Days acoustic! Csak az acoustic! Ez majd felvidít. Imádom. -
.LnB
titán
Hombre:
Ellie Holcomb - Sweet Ever After. Ebben közreműködik a Needtobreath.
KAINA - Shine a Light. Neki nagyon jó hangja van.
Phoebe Ryan - Mine. A kis cukker
Jennifer Jess - Blue
És Smith & Thell minden mennyiségben, például Toast vagy a Alice, vagy Cabin out in Nowhere. Ez utóbbi a kedvencem tőlük. -
Mike
veterán
válasz
Alex Sándor #2411 üzenetére
írd le újra pls. mivel nem enged be? ugyanazzal az accounttal tudod használni mindkettőt
nekem is megvan még a ps4 slim a ps5 mellett -
Alex Sándor
újonc
Sziasztok. Van egy ps4pro játék konzolunk amivel eddig játszottunk be jelentkezve ps+ba és EA valamibe. De vettünk egy ps5 és nem enged játszani csak az egyik úgyan azzal az email cím stb de nem értem miért? Valaki volna olyan kedves hogy lépésről lépésre le írja a több felhasználó létrehozás lehetőségét. Köszönöm szépen további szép estét mindenkinek.
-
Szerintem se sokat szamit ez. Valami osregi firmware-el megy csak a tores. A friss gepekkel nem. Elég a sony reszerol az uj jatekokba beépíteni egy olyan validaciot, hogy ne induljon el a jatek csak friss ps5 szoftverrel es meg is van b.szva a tores, mert az uj jatekok nem fognak menni rajta.
-
_drk
addikt
A rengeteg frissítéssel nagyon gyorsan kinyírják ezeket.
Lehet van olyan stádium, hogy 1.04 és abban az állapotában az éppen megjelent játékok 1.4-es verzióval pont jó, de ma már ez nem így működik.
De már Ps4-nél is volt ilyen, és nem igazán terjedt el.
De én egy jelenleg 250 000ft-os készülékkel nem szórakoznék az biztos. -
Sonja
nagyúr
Ezt inkább ide teszem, nem a rendes PS5 topikba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest