Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1451) RangerFox válasza .LnB (#1447) üzenetére


RangerFox
veterán

Maximálisan egyetértek a tegnapi eszmefuttatásoddal. Ha az ember elég filmet lát (a nagy számok törvénye alapján előbb-utóbb jó filmmel is fog találkozni), akkor kialakul benne egy viszonyítási pont, ami alapján el tudjuk dönteni, hogy az adott film jó-e, vagy sem. Persze az ízlésünk idővel, valamint a látott filmek számával egyre kifinomultabbá válik, változik. Persze ahhoz kell egy bizonyos szintű intelligencia, hogy meg tudjuk különböztetni azt, hogy egy film jó, vagy csak nekünk tetszik.

Az hogy mi számít jónak bizonyos mértékig szubjektív véleményen alapul, de vannak olyan aspektusai egy filmnek, amelyeketet már objektíven vizsgálhatunk. Ilyen például a vágás, a forgatókönyv, a színészi teljesítmény, a screenplay, a szövegkönyv. Én például hiába nem kedvelem a horror műfajt, mégse tagadom le/értékelek rosszabbra egy horror filmet, ha az jó.

Btw, ha van egy Imdb listád, azt szívesen megnézném, érdekel, hogy vélekedsz bizonyos filmekről. Én például sokkal kritikusabb vagyok a filmekkel, mint a játékokkal.

(#1452) l.skywalker


l.skywalker
félisten

Szerintem ez a filmnézés dolog is erősen passzió kérdése, éppen mikor mihez van kedve az embernek. A Marvel filmeknek is megvan a maga ideje az életemben, amikor nagyon jó nézni őket - tény engem jobban beszippantottak, de alapvetően a sci-fi, fantasy vonal az egyetlen világ, ahova menekülök. A világ mérete, az univerzum részletessége miatt nálam a Marvel filmek is nagyon jó kikapcsolódást nyújtanak. De tény, hogy én ezekbe teljesen bele tudok feledkezni. Pratchett Korongvilága, a Star Wars, Gyűrűk Ura, Dűne, Borroughs Mars-ciklusa, Alien stb. stb. stb. ami nem csak egy film vagy csak egy játék, hanem van mögöttes tartalom, könyv, képregény vagy bármilyen összekapcsolt nagyságú egységben, az számomra már megfelelő, és onnantól kezdve nem csak a filmet látom, hanem az egész világot. Én a Marvel filmeket és a képregényeket is "magamévá tettem" és az egészből ami számomra unalmas és felesleges, azok a sorozatok, azokat annyira nem komálom. És az összes Marvel film közül a kedvencem az öt Marvel One Shot :K

[ Szerkesztve ]

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#1453) _drk


_drk
őstag

Én már eljutottam odáig, hogy nem is nézek filmet. 2 hetente ha találok olyat ami egy kicsit is érdekel. Pedig régen nagy filmbuzi voltam.
Ma már inkább benyomom a ps-t, azt 2 órán át sokkal jobban el vok ami biztos hogy jó, míg a filmeknél inkább hagyjuk....

(#1454) Mike válasza _drk (#1453) üzenetére


Mike
veterán

Én dettó. Volt időszak amikor a moziból ki se lehetett robbantani, mindent láttam, ami tetszett azt többször. Ehhez képest 10 éve nem jártam moziban.

(#1455) Bogyi007 válasza .LnB (#1449) üzenetére


Bogyi007
veterán

Az Oscar már lassan 20 éve nem jelent semmit...

Egy példa: amikor a Titanic tarolt a díjkiosztón volt egy film ami az árnyékban maradt és talán 1-2 díjat kapott. A Szigorúan Bizalmas című film volt az. Számomra és sokak számára az konkrétan felpofozta a Titanicot, csak hát akkor a hype miatt nem nyerhetett egyszerűen más...

De így járt Leonardo Di Caprio is, rengeteg film esetében kijárt volna már az Oscar neki, és mégis egy olyan filmre kapott díjat ami szerintem nincs benne a legjobb 5 filmjei között sem...

Nálam személy szerint a Gilbert Grape filmben nyújtott alakítás az egyik legnagyobb performance a mai napig tőle... 13 éves volt akkor.
De említhető hasonlóan az "Ez a fiúk sorsa" film is akár...

[ Szerkesztve ]

Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

(#1456) Carlos Padre válasza Mike (#1454) üzenetére


Carlos Padre
veterán

Én sem. Sőt a filmeket is félszemmel nézem csak már rendszerint.

Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#1457) l.skywalker


l.skywalker
félisten

.LnB ennek örülni fogsz akkor:

Avengers: Endgame Officially Getting Re-Released With New Footage (Exclusive) :C

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#1458) Mike válasza Bogyi007 (#1455) üzenetére


Mike
veterán

Egy kosaras naplója sem rossz darab

(#1459) S e t h válasza .LnB (#1447) üzenetére


S e t h
nagyúr

Nem gondoltam, sőt még csak nem is utaltam rá, hogy a "normális" ellentettje jelen esetben a hülyét jelentené, csak éppen nem hiszem, hogy van egy olyan zsinórmérték a filmművészetben, amely alapján társadalmi szintű megállapításokat lehetne tenni.

Amellett, hogy a társadalom sosem lesz olyan homogén, hogy ugyanazon érdeklődési kör mentén alakítsanak ki közös álláspontokat, úgy azt sem hihetjük, hogy a művész filmek bármikor képesek lennének a marvel univerzumhoz hasonló méretű tömegbázist kialakítani.

Én nem gondolom, hogy meg kellene kongatni a harangot a marvel sikere miatt, én megtalálom azokat az alkotásokat, amelyek kikapcsolnak, elgondolkodtatnak, a marvel csak a desszert, de ugye abból is megárt a sok, ezért nem is eszem folyamatosan.

Egyébként meg ahogyan öregszünk úgy változik az ízlésünk is, nekem is nagyon kellemes élmény volt The Ballad of Buster Scruggs és a régen favorizált filmekről, ha éppen leülök eléjük, el nem tudom képzelni, hogy mi tetszett bennük anno.

És most befejezem a Journal 64-et, mert a gyerek miatt nem tudtuk és cefetül érdekel a vége. :D

szerk:
Meghalt a pc-ben a hdd, szerencsére az ssd megy, de kéne vmi 1-2 terrás, ajánlanátok vmit. ami szerintetek jó?
Érdekes módon nekem a samukkal sosem volt gondol, de a wd-ék folyamatosan letérdelnek.
Nem is olvastam utána mit lenne érdemes meg honnan.

[ Szerkesztve ]

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#1460) RudY válasza S e t h (#1459) üzenetére


RudY
addikt

Az utóbbi 10 évben 2 HDD dőlt ki nálam, mindkettő WD volt. Semmi extrém használat, egyik a PC-ben, másik a NAS-ban, szünetmentessel, túlfeszvédővel, tényleg odafigyelve. Ettől függetlenül nem fogok általánosítani ezzel a márkával kapcsolatban, de nálam nem váltak be. Mindkettő helyére Toshiba került, sőt egy újabb NAS és egy másik PC is üzembe lett állítva, szintén Toshiba HDD-vel (P300). Ezeket se fogom általánosítva dicsérni, de úgy néz elég jól bírják a tempót már évek óta, úgyhogy részemről 1 tipp.

[ Szerkesztve ]

(#1461) Oldman2 válasza RudY (#1460) üzenetére


Oldman2
veterán

Nálam is Toshiba 3TB-os diszkek vannak/voltak.

Egy van most meg (a többit a NAS-sal együtt eladtam), ez 759 napja megy, 100/100-as állapotú.

(#1462) hombre[EU]


hombre[EU]
veterán

Egy kis emlékeztetō,hogy a NaughtyDog a TLoU2-vel EZT a gameplayt szeretné fogja überelni...
Nem bánnám,ha nextgenbe kipróbálná magát az ND a VR-ban

Life, Uh, Finds A Way

(#1463) .LnB válasza S e t h (#1459) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Pedig a rendezők/producerek már kongatják a vészharangot. J.J Abrams, Paul Feig (mondjuk őt nem is értem) meg is tették hétvégén. És egyre többen a streaming szolgáltatóknál látják a független, kis költségvetésű, és művészfilmek jövőjét.
Ami mondjuk szerintem nem akkora baj, mert szeretem a Netflix-szet. :)

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#1464) hombre[EU]


hombre[EU]
veterán

Te büntetnéd Verstappent? :)

Life, Uh, Finds A Way

(#1465) _drk válasza hombre[EU] (#1464) üzenetére


_drk
őstag

Futam után minek? Lement az egész, a dobogótól kezdve az ünneplés és minden megtörtént.
Majd este lehet hallgatni, hogy mégis nem Verstappen nyert mikor fél órán át csak őket láttuk ünnepelni és a Ferrari majd szépen csendben nyithat már majd hazafele egy sört az autóba.

(#1466) hombre[EU] válasza _drk (#1465) üzenetére


hombre[EU]
veterán

OFFban vagyunk,nem kell offba rakni :)

Kanadában hülyét csinált magából az fia, most pedig nem merték büntetni,pedig egy instagram videó után a hülye is látja,hogy nem hagyott 10cm helyet a 10méter széles pályán :) Nagy sz*rban lesznek,mert a közvélemény nyomása és nem a következetesség/szabálykönyv alapján tudnak csak irányítani mára.

Life, Uh, Finds A Way

(#1467) _drk válasza hombre[EU] (#1466) üzenetére


_drk
őstag

Amúgy is nagy szarban vannak, mert ez nem műsor 2019ben ami ma f1 címen megy.
Itt ps-es topikban szerintem érthető, hogy egy uncsi futam helyett inkább benyomom a gépet és játszok egy jó játékot mint hogy végig unatkozzak(aludjak) 2 órát. Ma legalább volt egy kis verseny. Múlt futamon semmi nem volt előtte meg elvették a nézőktől ami lehetett volna(ezt a 2 futamot szerencsére nem is láttam. Az f1 jelenleg nem alternatíva más program helyett pedig szeretem a száguldó cirkuszt csak itt az oroszlán már megette az idomárt, az elefánt meg rá ült a zsonglőrre. Mindeközben meg a többi szórakoztató ipar meg nyomja le az emberek torkán a jobbnál jobb tarlalmakat. Konzol gamingtől kezdve netflix és társai.
Erre rájonnek ezek idióta szabályok és döntések ami totál irreleváns egy ilyen sportban.

(#1468) hombre[EU] válasza _drk (#1467) üzenetére


hombre[EU]
veterán

Manapság már engem is sokkal jobban a technikai háttere az f1-nek,mint maga a show/verseny. Kiírtották a karaktereket, a közösségi média lerántotta az "isteneket" a földre, túlszabályozás stb... Ha versenyt akarunk,elmegyünk gokartozni :)
Az fia-ra visszatérve,ide egy diktátor kell,aki következetes és tudja mirōl szól a versenyzés. Túl PC lett,mint minden

Life, Uh, Finds A Way

(#1469) Carlos Padre válasza hombre[EU] (#1468) üzenetére


Carlos Padre
veterán

Az, hogy egyesekre nem vonatkoznak a szabályok, valamint és/vagy úgy alakulnak menet közben, hogy nekik kedvezzenek = túl PC?

Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#1470) hombre[EU] válasza Carlos Padre (#1469) üzenetére


hombre[EU]
veterán

Nem konkrétan erre az esetre gondoltam, ez szabálytalan volt és büntetni kellene,de...haza fújt a bíró? :D
Pc=mindenki minden szarért sír,nyavalyog és mindenkit minden szarért büntetnek,ha kell ha nem. Ricciardo múlt hétvégén? Wtf. Vettel Kanada? Wtf. HAM feltartás (úgy,hogy továbbjutott Rai)? Wtf... Kapjon az,aki sorozatosan és/vagy túl veszélyes szituációt hoz össze. Túl pc,mert osztogatják eszetlenül:ha X kapott akkor kapjon Y is. Csak nem mindegy milyen mértékū volt a būn

Life, Uh, Finds A Way

(#1471) RangerFox válasza hombre[EU] (#1464) üzenetére


RangerFox
veterán

Szerintem jó döntés született

(#1472) pulffy válasza RangerFox (#1471) üzenetére


pulffy
őstag

Én véleményem az hogy nem született jó döntés. És pedig azért nem mert, az előzö körben ugyan abban a szituban verstappen hagyott elég helyet leclecnek akkor a ferrari erőből jobban gyorsíott ki. Tudta ezt nagyon jól a holland ezért nem hagyott helyet, és ez számomra sunyiság volt. Amúgy nagy futamot ment verstappen le a kalappal, de tisztán kellett volna előznie. Amúgy a ferrari simán bojkotálhatná a kövi futamot nekik mind1, de viszont így fia-nak egy szép jel lehtne hogy döntsék el hogy mi a faszt akarnak vagy szigorúak vagy engedékenyek, de ne egyszer ez, egyszer az, mert ha úgy nézzük két győzelmet is elvett a fia a ferraritól.

Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.

(#1473) l.skywalker


l.skywalker
félisten

Az ciki hogy jobban élvezem már az eFormula versenyeket?

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#1474) MasterMark válasza l.skywalker (#1473) üzenetére


MasterMark
titán

Egyértelműen.

Switch Tax

(#1475) Mike válasza Carlos Padre (#1469) üzenetére


Mike
veterán

bezzeg Mansell amikor a füvön előzött...
azok voltak a szép idők

bezzeg régen
https://youtu.be/lWqeHVOQa58

(#1476) hombre[EU] válasza RangerFox (#1471) üzenetére


hombre[EU]
veterán

Szerintem nem :) Az elōzés szabálytalan volt. Nincs kérdés. Side-by-side forduktak,Max nem hagyott 1cm helyet sem a külsō íven,sōt kontakttal "kiütötte" Leclercet a pályáról. + Nyitott a kormányon,de ez már csak hab a tortán :D (lehet ellenkormányzás volt,lényegtelen)
Szerintem a helyes döntés az lett volna,ha stewardok gyorsan döntenek és még abban a körben Max visszaengedi maga elé LEC-et és folytatódik a verseny

Ha egy versenyzō tudja,hogy még beleférnek hasonló leszorítások akkor meg sem fordul a fejébe,hogy kint marad és alágyorsításra játszik. Mindig bent marad és ō szorítja le a másikat

[ Szerkesztve ]

Life, Uh, Finds A Way

(#1477) .LnB válasza Mike (#1475) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Néztétek volna a Nürbugring-i 24 órás futamot akkor méssfél hete. Ott volt 277km/h-nál frankó kis előzés: [link] Ráadásul már több órája ment a futam, és ennyire szoros volt. (Itt egy teljes összefoglaló a futamról: [link]).

Nekem Le Mans és a Nordschleige (Nürburgring) 24h az év autós eseményei. Persze nézem ez F1-et, tegnap is megnéztem, és jó futam volt. De LH44-nek szurkolok, szóval nagyon izgulnivaló nincs. :D

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#1478) RangerFox válasza pulffy (#1472) üzenetére


RangerFox
veterán

Más szituációk voltak... Ha már a kettő közül kellene választani, akkor Vettel büntetését igazságosabbnak éreztem.

(#1479) l.skywalker válasza MasterMark (#1474) üzenetére


l.skywalker
félisten

:O

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#1480) S e t h válasza l.skywalker (#1473) üzenetére


S e t h
nagyúr

Csak ha elmondod másoknak is.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#1481) S e t h


S e t h
nagyúr

psfan srác miért lett törölve?

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#1482) Wesder válasza S e t h (#1481) üzenetére


Wesder
félisten

Nyaral.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#1483) S e t h válasza Wesder (#1482) üzenetére


S e t h
nagyúr

Akkor augusztusban én is töröltetem magam.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#1484) .LnB válasza S e t h (#1483) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

:DDD

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#1485) _drk


_drk
őstag

Kövezettek meg, de 1 hét Horvát nyaralás után, már jó volt leülni a PS elé.
Pedig már nagyon nem vagyok az a nagy kocka mint régen. Nyaralás alatt, talán egy uncsibb este ha eszembe jutott, jó volna kicsit gamelni.
Dehogy mondjuk csak rossz időbe játsszak, azt el se tudom képzelni. Nem hogy fél év skip, majd fél év addiktív játék, nálam ez az értelmezhetetlen kategória, mert ha valami az életem része amit ha nem is minden napra iktatok be, de mikor tehetem akkor biztos leülök.

(#1486) RangerFox válasza S e t h (#1483) üzenetére


RangerFox
veterán

Pfuuuu:C

(#1487) hombre[EU]


hombre[EU]
veterán

What developers think of Xbox Game Pass
Jó cikk érdemes elolvasni, és nem az xboxon a hangsúly (mmkay?) hanem a subscription based szolgáltatás(ok)ról van szó

Life, Uh, Finds A Way

(#1488) Carlos Padre válasza hombre[EU] (#1487) üzenetére


Carlos Padre
veterán

Ezt már én is pedzegettem, de le lettem hurrogva.

Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#1489) hombre[EU] válasza Carlos Padre (#1488) üzenetére


hombre[EU]
veterán

Ha jól értem a játékfejlesztōnek akkor a legjobb opció a subscription service,ha megbukott vagy nagyon kis piacra szánják(indie,AA). Ha van egy jó,tartalmas játékom és neadjisten még további támogatást tervezek akkor túl nagy a rizikó hisz az a fix cash biztosan nem 100+ millió usd. Ebben az esetben csak akkor éri meg,ha már minimálisra csökkenek az eladásaim és a "felértékelt összeg" nagyobb vagy megegyezik az általam megtippelt összeggel (életciklusa végéig eladott darabszám)
Másik dolog: értem,hogy ez a gp a ms-nak olyan,mint az sie stúdiók a sonynak vagy nintendonak a saját software (eladják vele a dobozt amire a user megveszi a goldot és a cod/bf satöbbit), de azok több százmilliós profitot termelnek évente, ebben viszont nem látom a pénzt. Gyors példa: eladja a square a TRaidert 10ért,lehet hogy keveset mondtam, az féláron is csak 300ezer darab. $10/hó számolok az 1mil user majdnem egy éves elōfizetése, csak 1darab cím :) és ez egy nagyon optimista kalkuláció,mert ennél jóval olcsóbban veszi a nép.
Szerk.: és tudom,hogy a ms a világ egyik legnagyobb multija, nem hal éhen ha az egyik részlege nem termeli a casht. Itt arról van szó,hogy egy ilyen szolgáltatás (mint a gp ami rohadt jó deal a usereknek) csak akkor mūködheti,ha fentrōl lapátolják bele a pénzt. Szerintem saját magát nem tudja fent tartani,ha a jelenlegi vagy ennél magasabb minōségi szint a cél

[ Szerkesztve ]

Life, Uh, Finds A Way

(#1490) l.skywalker válasza hombre[EU] (#1489) üzenetére


l.skywalker
félisten

Erre a legjobb példa a video streaming. Nem lett kevesebb a mozik bevétele. Ellenben a Netflix saját gyártásba kezdett - azok a filmek csak ott érthetőek el. Sem moziban nem, sem máshol.

Subscription based video game library is csak akkor éri meg ha a saját tartalmadat adod ki day1.

És ha megnézed, az MS a GamePass-t és az új stúdiók felvásárlását párhuzamosan tolja.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#1491) _drk válasza l.skywalker (#1490) üzenetére


_drk
őstag

A mozi bevételből szerintem nehéz ki indulni. Lehet évről évre egyre több, de eltűntek a közép költségvetésű filmek, vagyis azok mentek át netflixre. Míg sokkal több a blockbuster ügyesen adagolva. Para project nincs is, azaz mindig csak a biztosra mennek.
Játékoknál mondjuk lehet ezért éri meg, mert ott muszáj kísérletezni, új ip nélkül a Sony is szarba lenne, a folytatást nem mindig lehet le nyomni az emberek torkán.
Az elő fizu plusz így rengeteg emberhez eljut, olyanokhoz is akit nem érdekel, de aztán megszerethetik,
Ez adja a sok pénzt.
Elő fizet 10 ember, holott max 2 ember venne meg 1-2 játékot.
Az MS-nek szerintem most veszteséges a gamepass. Neki jelenleg a cél az emberek megtartása, behúzása. Ezért is nyomja a PC szegmenst is.

[ Szerkesztve ]

(#1492) hombre[EU] válasza l.skywalker (#1490) üzenetére


hombre[EU]
veterán

A filmezés nagyon más mūfaj,ha ott betalálsz egy Jóbarátokkal akkor magadhoz láncolhatsz egy fix bázist akár 10évig is :)
Ha már felhoztuk a netflixet, pontosan azt bizonyítja amirōl írtam- égetik a pénzt . Minél több a saját tartalom annál több pénzt égetsz el. Shadow of the TR-nél maradunk, szerinted jobban jártak volna vele,ha ōk fejlesztik le $75-100millióért 2-3-4 évig?

Life, Uh, Finds A Way

(#1493) Mike válasza hombre[EU] (#1489) üzenetére


Mike
veterán

erre találták ki a mikrotranzakciót

(#1494) GoTReX


GoTReX
őstag

Sziasztok!

Mik a tapasztalatok az újonnan kiadott PS1 Classicról?Hallottam hogy kicsit beestek az ára, és hogy nyitott a "bővÍtésre". :)

XBOX ID: GoTReX #4839

(#1495) perge666 válasza GoTReX (#1494) üzenetére


perge666
veterán

Szinte mindenki leszólja,pedig jó cucc.

Ráadásul a “bővítés” is gyerekjáték.

Nekem a joy hiánya a kontrollerről ami egyedül nem tetszik,de ezzel a kontrollerrel indult be a gép,viszont ma már nélkülözhetetlen a joy szerintem.

[ Szerkesztve ]

(#1496) l.skywalker válasza hombre[EU] (#1492) üzenetére


l.skywalker
félisten

Kifejezetten a filmekre gondoltam, amiket a Netflix készít és a moziláncok nem akarják felvenni műsorra, az Akadémia nem értékeli őket az Oscar-on stb. És az igaz, hogy ezek nem AAA címek és javarészt a pénzt égetik vele, de arra, amire az MS is használja a Game Pass-t, hogy felhasználói bázist gyűjtsön maga köré, arra jó.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#1497) GoTReX válasza perge666 (#1495) üzenetére


GoTReX
őstag

Akkor lehet érdemes lenne beszereznem egyet jóárasítva, akár másodkézből.

XBOX ID: GoTReX #4839

(#1498) perge666 válasza GoTReX (#1497) üzenetére


perge666
veterán

Ezt neked kell eldöntened.

Nekem van egy bontatlan,12K volt a télen,meg van egy amit 1 hónaposan vettem év elején 7 vagy 8K-ért.

(#1499) GoTReX válasza perge666 (#1498) üzenetére


GoTReX
őstag

7-8k-ért az tök jó lenne ha találnék én is.:)

XBOX ID: GoTReX #4839

(#1500) perge666 válasza GoTReX (#1499) üzenetére


perge666
veterán

Ki kell fogni,de aki keres az talál. :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.