- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peter Kiss: Cockpit
- kraftxld: Untappd lista
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz
#58978304 #1389 üzenetére
Egy igazi jó mutter féle rakott spárgánál (darált sertéshús és párolt, főtt spárga egymásra rétegezve a tetején megspékelve tejföllel) vagy igazi jó magyaros rakott krumplinál (csakis füstölt kolbásszal - lecsókolbival eretnekség) nincs jobb!!!
Levesnek meg paradicsomleves zellerzöldjével megbolondítva.
Desszertnek meg fa**án behűtött madártej.
Ú éhes is lettem...
Szerk:
Jajj a frissen abált és tisztított marhabendőből készült, csülkös, sós burgonyás pacalt ki is felejtettem..
ATYAÉG!! -
Madwe
nagyúr
válasz
#58978304 #1361 üzenetére
Tehát nálatok, akármilyen is a netetek a youtubeon a 4k videók már szaggatva bufferelve töltenek be? kétlem... nem a sebességgel lenne a gondotok hanem a pinggel, de az lehet h lassabb net mellett is elfogadható (bár teszem azt online mókáknák eleve közbeszól a ping, így ott ez nem feltétlen lenne plusz veszteség, csak a tipikusan lokál címeknél)
-
Bogyi007
veterán
válasz
#58978304 #1345 üzenetére
970-nél van még kép...
Nekünk meg itt van képünk amit egyszer már linkeltem a topicba...
-
_drk
addikt
válasz
#58978304 #1317 üzenetére
Nincsenek adatok, csak tippelgetni lehet az nyilatkozatok,interjúkból, pletykákból.
Volt már valami nyilatkozat, ahol konkrétan szidta saját magukat a cég, hogy nekik is csak BR-t kellett volna beletenni, azért lett bukta a BF5, ők csináltak single kampányt mert ez kellett a népnek erre nem is kellett senkinek se. Konkrétan fikáztak mindenkit.
Mondjuk a januári nagy leárazás is ennek tudható be.
Tehát ott most vannak gondok, de semmi adatot nem közöl a cég így maradnak a pletykák.
A Bioware sorsa is kb egy év lesz mire kiderül és azt se az Anthem-re fogják majd, csak átrendezések a cégen belül, vagy valami hasonló bullshit. -
hombre[EU]
veterán
válasz
#58978304 #1244 üzenetére
Szerintem korrekt
érdekes,hogy elōször felismerte,hogy a Price egy név (lehet a Ted miatt), másodjára már lefordította. A kettes ellenállás pedig sokkal jobb fordítás,mint némely filmek magyar címe
A rece pedig a felskálázás miatt tūnik el amit vagy a software(játék) vagy a tv "mūvel", valszeg az utóbbi,mert a ps3 hardwaresen szerintem ilyet nem tudott
-
Wesder
titán
válasz
#58978304 #1244 üzenetére
Sose magyarra fordíts. A németet mindig angolra fordítom.
Így az angolt te németre fordítsd.
Szerencsére megértik az angolt, bàr nem szeretik. Mondjuk ha otthon lett volna angol munkatàrsam nem zavart volna.
Jobban szeretem az angolt mint az anyanyelvem pedig az angolom csak B1 lehet. -
hombre[EU]
veterán
válasz
#58978304 #1233 üzenetére
Resistance 2 ugye?
Insomniac Games' President and CEO Ted Price has said that Resistance 2 is targeting "720p, 30fps" as its resolution and frame-rate.
Price was answering a question from Eurogamer reader ps3owner in our live interview source
Ettōl még a játék szép marad
a tények pedig tények
-
hombre[EU]
veterán
válasz
#58978304 #1230 üzenetére
Van benne igazság (is) amit írsz,mert léteztek játékok amelyeknél megváltozott a render felbontás, de ez is naggyon ritka volt. Emlékszem az egyik Fifa is ilyen volt. Ha manuálisan 1080p-re állítottad akkor meg volt a fullyd felbontás,de alacsony textúra és instabil frame mellett, viszont 720p-re állítva magasabb textúra (arcok,test,ruha), és folyamatosabb képfrissítéssel futott. Verekedōs játékok is volt ilyenek, de a nagy AAA játékok egytōl-egyig 720-ban voltak renderelve+ a felskálázas fullhdre
-
hombre[EU]
veterán
válasz
#58978304 #1221 üzenetére
A ps3 játékaimból 8 ból 6 1080 p ben fut ps3 on. maximum upscalingel éri el a fullhd-t(nagyon ritkán,kevés helyen), de 1080p (tehát 60hz) szinte nincs is,pár platformer és autós játék.
Natívan 1280x720 a játékok,sōt az általad említett CoD Ghosts 928x600Itt lehet csemegézni ps3 és x360
-
törölt tag
válasz
#58978304 #1223 üzenetére
A távirányítón az infó gombra nyomva a tv megmondja milyen felbontáson fut épp.
Mondom van olyan h az írások a menüben recések de ettől független a játék képe sokkal recementesebb mert az tényleg 1080p olyankor .
Sajnos teljesen recementes úgy sem lesz mert hiába natív egy fhd tv-n attól még élsimítás az nem lesz rajta
Te milyen ps3 at használsz?
Én fat ot akartam a 80 Gb os ból mert tetszik nagyon az a kiadás de volt egy kihagyhatatlan ajánlat egy 320gb os slimre így azt szerváltam be.
Konkrétan 4 db
ps4 játékot adtam érte egy fiatal srácnak aki akkor ps4 re váltott
Nem is értette igazán minek nekem egy ps3 a pro mellé főleg úgy hogy elé dobtam a 25 db os lemezes játék gyűjteményem hogy akk válasszon érte de okosan !
Ilyeneket vitt h Destiny 2,Wolfenstein 2,Sniper elite 4, Amiket 10-15€ vettem -
Carlos Padre
veterán
válasz
#58978304 #1199 üzenetére
Nekem jó netem van, alacsony pinggel, a PS3 játékok 720p felbontással jönnek, a ps4esek 1080p-vel, egyszerűen azért, mert ps3 és ps4 alapú szerverrackokból épül fel a szerverparkjuk. Fun fact: a xcloud, ami természetesen körbe fogja hugyozni a ps now-t xbox one s alapokra épül. Minőségi ugráshoz egyrészt kell majd az 5G, másrészt, hogy igaz legyen a PS5 BC megoldása és elkezdjék olyan alapon fejleszteni a szerverparkjukat. A Google, Nvidia stb... megoldásai PC alapúak, papíron jól hangzik a teljesítményük, de azok minősége is pont ugyanúgy a netkapcsolatról függ.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
#58978304 #1199 üzenetére
Az nem elég a streaminghez,hogy Nincs itthon rossz netem
oda rohadt jó net kell, nagyon alacsony latency(ping)-el,mert minden 16ms egy eldobott frame,tehát 60as pinggel már laggos. A képminōség a sávszélességedtōl függ. "Mintát vesznek" a netbōl és a legalacsonyabb sebességhez lövik be a felbontást (plussz az encoding-decoding is betesz). Wifirōl ezért felejtōs.
Messze nem tökéletes, de nem is cloud gamingnek indult. Ezzel csak a BC-t akarták megoldani és véletlenül az egyetlen streaming szolgáltatás lett ami globálisan több millió embert ki tud szolgálni. Ha láttak volna benne fantáziát akkor fejlesztenék, de csak bōvítik,hogy közel maradjanak a tūzhöz ha neadjisten nagy sláger lenne a közeljövōben -
hombre[EU]
veterán
válasz
#58978304 #1182 üzenetére
Nem szar a Metro,de azért messze van a nagyon jótól. Tipikus "keleteurópai" cucc,ami többnek akar látszani,mint ami valójában aka alacsony költségvetésū game big budget csomagolópapírban. Semi-stealth játék amiben nem mūködik,hibás,broken az AI (már a beta videós cikk alá beírtam,de vitatkoztam velem,hogy ez csak béta még javulni fog,hát nem),rambózás sem szórakoztató, mert meh a gunplay, bugyután megírt dialógusok, olcsó voice acting...45perc után
Nem szar csak egy kategóriával gyengébb,mint ahol indul -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
#58978304 #1144 üzenetére
Az a helyzet hogy a "hanyatló" nyugaton minden apróbb részlet az életnek fényévekkel sokkal jobb, mint itt MOon.
Nem akarok politizálni, de lassan addig jutunk az agymosásban, hogy itt minden szép és jó, nyugaton meg minden tönkremegy, mert tönkreteszik a "tudjuk kik"....közben meg az egyik ismerősöm egy éve kint vannak a párjával és mosogatnak szállodákban/cselédlány, közben az ottani keresetből 1,5 év alatt visszafizették a 7 milliós hitelüket....a hanyatló nyugat, mi?
...bocs, de ilyenkor felkúrom az agyamat.... -
törölt tag
válasz
#58978304 #1131 üzenetére
Én a Ps promat is használtan vettem 380€ ért 2 éve.
Az új akkor 420€ volt.
De ehhez kaptam 8-10 lemezes játékot (elég jó címeket) sony konti töltőt és ami a lényeg 5 év hosszabított garanciát MM be ( az plus 150€ rajta van a gari levélen) .
Ami még beázás,villámcsapás ellen is véd.
Én úgy vagyok vele hogy fizesse meg a boltnak más a beszállítási és tárolási díjat meg áfát mert én azt biztos nem fogom -
perge666
veterán
válasz
#58978304 #968 üzenetére
Igen,én is azon parázok hogy még 2-3 évig nem lesz PS5.
Viszont jön az az idő amikor nem sok időm és energiám lesz játszani.
Ősztöl tavaszig szoktam kockulni,nyáron nagyon ritkán.Szerintem egy PS4 Slimet venni fogok ősszel.....
Na az emulátoroktól kiráz a hideg.
A hangulat meg a feeling sem olyan számomra!Nem hiszem hogy fizetnének annyit azért a gyüjteményért hogy eladjam,fillérekért elvesztegetni meg vétek lenne.
-
wierra
senior tag
válasz
#58978304 #965 üzenetére
Így már értem.
Haladni kell a korral. Nekem meg épített HTPC-m volt... aztán egyszer csak kiment a divatból. Az adatbevitelt nem éreztem elég felhasználóbarátnak. Aztán a WDTV eljövetele be is verte az utolsó szöget a "nappaliPC" koporsójába.
Tapasztalat ak jó volt, oszt' annyi. -
Madwe
nagyúr
válasz
#58978304 #930 üzenetére
Amúgy a cukor részére kitérve: én ketogén diétázom már 8 hónapja (most lett emg a 45. minusz kiló
) és annál kifejezetten figyelni kell a cukrot (én személy szerint napi 20g szénhidrátot engedtem meg magamnak, de van lazább 25 vagy 50es is - s az alacsony glikémiaindexes kell legyen, semmiképp ne cukor) na éshát rossz a helyzet itthon igen, de közel sem annyira mint usaban. Na ott nem tudom h lehetne ezt csinálni, mert ott tényleg még a sütendő bacon is tele van baszva cukorral
Az se lepne meg ha még a zöldségeket a piacon is cukroznák
És igen, a cukor szvsz sokkal keményebb drog mint egy kokain. Egérkisérleteken pl a rászoktatott kokós egerek is elöbb mennek a cukorra mint a kokóra
De valahogy el van ez az egész mismásolva, full elfogadtuk az 50-es évek tévképzeteit a zsírról és cukorrol s azóta tök természetes h mindenki azt nyomja, meg a zsírcsökkentett (majd hozzáadott cukrot tartalmazó, h azért íze maradjon) szarokkal tömjük az embereket s érdekes mód azóta van járványszerű elhízás, cukorbetegség, depresszió. Konkrétan egy brutálisan nagy drogkísérlet ez az egész ami 70 éve folyik
(a keto 20g-os limitje szélsőséges, fogyáshoz jó, de nem feltétlen KELL - bár lehet - egészséges testnek ketonokon élnie. de cukrokon semmiképp nem kellene. gyümölcukron se feltétlen, csak mértékkel - egy banánban ugyanannyi cukor van mint egy snikersben - nyilván nem egy az egyben megfeleltelthető, s egy banán sokkal egészségesebb választás lenne a kettő közül
ugyanakkor a vitaminforrások inkább állati és zöldség eredetű forrásokból lehet és érdemes is bevinni, mintsem gyümölcsökből, ez megint egy tök szép tévhit, ami nem igaz h ha nem eszel gyümölcsöt nem juttatsz be vitamint... indexen is volt pár napja erről meg az egész vitaminbogyó lobbiról egy érdekes cikk bwt) Ezt a diétát senkinek nem ajánlom h elkezdje, csak ha alaposan körbejárta, h hogy működik, mire figyeljen - ha valaki csak belevág, 1 hónapon belül kórházba fog kerülni mert tönkrebaszta a szívét pl magnézium és kálcium vagy SÓHIÁNY miatt (igen, ezen a diétán pont h a 2g-os minimumot nehéz elérni szemben a normál étrend esetén az 5-6g feletti értékkel, ami szintén életveszélyes tud lenni)
-
-
törölt tag
válasz
#58978304 #932 üzenetére
250-500 mg ajánlást olvasok elosztva 2-3 részre naponta. Télen / rossz környezetben 500 - 1000 mg ajánlást.
Pár tanulmány alapján 1000 mg a maximum, amit egy nap a szervezet tud értékesíteni.
Sőt 1000 mg felett előjöhetnek káros következmények is.
Te 4000 mg-ot veszel magadhoz naponta. Ez négyszerese az ajánlott maximumnak.Dobj már egy linket, hogy ki ajánlotta ezt pls. Komolyan érdekel.
ui: Én napi 500-1000 mg között szoktam bevinni c-vitamint.
-
Mike
veterán
válasz
#58978304 #930 üzenetére
az élet egészségtelen, bele lehet halni
- doktor úr, ha nem iszom, dohányzom es nőzöm sokáig tovább fogok élni?
- nem, de annak fogja éreznitőlem egyébként nyugodtan ehetsz bármit, nem kell magyarázkodnod. felnőtt ember vagy, el tudod dönteni
én pl nem élek ilyen aszketikus életet mint te -
törölt tag
válasz
#58978304 #930 üzenetére
"Az egészségemet magas dózisú C-vitaminnal őrzöm (2000-4000 mg.) hosszú évek óta
"
vs
"A Gyógyszermaffia és élelmiszermaffia a média álltal félrevezet minket ha ezeknek utánaolvastok akkor sokkal ,sokkal egészségesebben élhettek mint ahogy eddig azt hittéttek !!"
=>
A tudomány jelenlegi állása alapján a napi 2000-4000 mg C vitaminoddal csak drága pisit eredményezel. A töredékét használja fel csak a szervezeted és a többi megy felhasználatlanul a wc-be. Ezt nem olvastad? Esetleg mást olvastál? (Belinkelhetnéd azt a tanulmányt, mert olyat még nem találtam az évek alatt, aki ezt ajánlja.)
Remélem te azért egy fokkal okosabb vagy annál, hogy teljesen mögé állj a mostani agyhalott 'a gyógyszerek rosszak' mozgalomnak, amit főleg Amerikában nyomatnak a (még egyszer) agyhalottak, akik nem viszik el kötelező oltásokra a kisbabájukat, akik így egyszerű megfázásba is meghalhatnak.
-
Madwe
nagyúr
válasz
#58978304 #814 üzenetére
Haha, nem gondoltam volna h itt is vaposokba fut az ember. Én egyébként 15 év napi 1 doboz cigi után kezdtem el, mtl vaporessoval (revenger) magamnak kevertem, 3mg, 70-30 arényban. Ez ment 2 hónapog, majd 2 hét nikotin nélkül, azóta (már fél év) semmi. Mindezt full könnyen, egyedül a nikotinosról való lemondás utáni 3 nap volt nehéz. De ha cigiről jövk le, a másik 6000 adalékanyag elvonása még mellé jött volna
Szóval ha valaki le akarna szokni, bíztatom erre.
Ha valaki az íze kedvéért csinálja, azt is megértemde nekem pl nikotin nélkül már semmit nem adott így azt meguntam
Btw mindezt egy ketogén diétával kezdtem majdnem egy időben, amit azóta is tartok, 7. Hónap, minusz 38kiló, még kb 10kg zsírfelesleg van rajtam - a 18%testzsírszázalékhoz, első körben az a cél, aztán lehet 10 körülit is megnézem, h mit vállalok... de azt nem tudom. Egyelőre nulla szenvedés (az első hónapos rohadt nehéz zsíradaptációt leszámítva) amióta átálltam, uh ezek csak ilyen kb célok, ameddig jól esi tuti csinálom (energikusabb vagyok sokkal és könnyen összpontosítok) és a végén is egy könnyedebb megengedőbb ketos változatára fogok áttérni, mert ezt baromi egészségesnek tartom a saját utánajárásom, érzetem következtében
Btw a testzsírszázalék. Víztartalom, izomtömeg, csontsűrűség mérésére xiaomi body composition scalet használok, nagyon jónyilván elfogadom h nem mérnöki pontosságú, de konzekvens, s 7 hónapnyi adatot visszanézve elemezve full jól működik
Bocs az offért, hiába a topik nevede ez a két téma foglalkoztat leginkább az elmúlt fél évben, vapo előhozta belőlem
-
.LnB
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini-ITX
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kutya topik
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest