Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz #58978304 #749 üzenetére
A zöld az nem mindenhol lesz zöld. Ugyan úgy fog változni gondolom a színvilág mint a mostani lapcsaládoknál.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz #58978304 #803 üzenetére
Jah, nyomom én is.
Nincs is jobb mint este az ágyból tolni a PS-t, és gőzölni közben. Persze, volt, hogy dryhit-re szívtam a vattát annyira bele voltam merülve a játékba.
Nekem is van pár mod meg tank már, de csak a Geekvape Blade + OBS Cirus II kombót használom.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Madwe
nagyúr
válasz #58978304 #814 üzenetére
Haha, nem gondoltam volna h itt is vaposokba fut az ember. Én egyébként 15 év napi 1 doboz cigi után kezdtem el, mtl vaporessoval (revenger) magamnak kevertem, 3mg, 70-30 arényban. Ez ment 2 hónapog, majd 2 hét nikotin nélkül, azóta (már fél év) semmi. Mindezt full könnyen, egyedül a nikotinosról való lemondás utáni 3 nap volt nehéz. De ha cigiről jövk le, a másik 6000 adalékanyag elvonása még mellé jött volna
Szóval ha valaki le akarna szokni, bíztatom erre.
Ha valaki az íze kedvéért csinálja, azt is megértem de nekem pl nikotin nélkül már semmit nem adott így azt meguntam
Btw mindezt egy ketogén diétával kezdtem majdnem egy időben, amit azóta is tartok, 7. Hónap, minusz 38kiló, még kb 10kg zsírfelesleg van rajtam - a 18%testzsírszázalékhoz, első körben az a cél, aztán lehet 10 körülit is megnézem, h mit vállalok... de azt nem tudom. Egyelőre nulla szenvedés (az első hónapos rohadt nehéz zsíradaptációt leszámítva) amióta átálltam, uh ezek csak ilyen kb célok, ameddig jól esi tuti csinálom (energikusabb vagyok sokkal és könnyen összpontosítok) és a végén is egy könnyedebb megengedőbb ketos változatára fogok áttérni, mert ezt baromi egészségesnek tartom a saját utánajárásom, érzetem következtében
Btw a testzsírszázalék. Víztartalom, izomtömeg, csontsűrűség mérésére xiaomi body composition scalet használok, nagyon jó nyilván elfogadom h nem mérnöki pontosságú, de konzekvens, s 7 hónapnyi adatot visszanézve elemezve full jól működik
Bocs az offért, hiába a topik neve de ez a két téma foglalkoztat leginkább az elmúlt fél évben, vapo előhozta belőlem[ Szerkesztve ]
-
-
Bogyi007
veterán
-
törölt tag
válasz #58978304 #930 üzenetére
"Az egészségemet magas dózisú C-vitaminnal őrzöm (2000-4000 mg.) hosszú évek óta "
vs
"A Gyógyszermaffia és élelmiszermaffia a média álltal félrevezet minket ha ezeknek utánaolvastok akkor sokkal ,sokkal egészségesebben élhettek mint ahogy eddig azt hittéttek !!"
=>
A tudomány jelenlegi állása alapján a napi 2000-4000 mg C vitaminoddal csak drága pisit eredményezel. A töredékét használja fel csak a szervezeted és a többi megy felhasználatlanul a wc-be. Ezt nem olvastad? Esetleg mást olvastál? (Belinkelhetnéd azt a tanulmányt, mert olyat még nem találtam az évek alatt, aki ezt ajánlja.)
Remélem te azért egy fokkal okosabb vagy annál, hogy teljesen mögé állj a mostani agyhalott 'a gyógyszerek rosszak' mozgalomnak, amit főleg Amerikában nyomatnak a (még egyszer) agyhalottak, akik nem viszik el kötelező oltásokra a kisbabájukat, akik így egyszerű megfázásba is meghalhatnak.
[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
az élet egészségtelen, bele lehet halni
- doktor úr, ha nem iszom, dohányzom es nőzöm sokáig tovább fogok élni?
- nem, de annak fogja éreznitőlem egyébként nyugodtan ehetsz bármit, nem kell magyarázkodnod. felnőtt ember vagy, el tudod dönteni
én pl nem élek ilyen aszketikus életet mint te[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #58978304 #932 üzenetére
250-500 mg ajánlást olvasok elosztva 2-3 részre naponta. Télen / rossz környezetben 500 - 1000 mg ajánlást.
Pár tanulmány alapján 1000 mg a maximum, amit egy nap a szervezet tud értékesíteni.
Sőt 1000 mg felett előjöhetnek káros következmények is.
Te 4000 mg-ot veszel magadhoz naponta. Ez négyszerese az ajánlott maximumnak.Dobj már egy linket, hogy ki ajánlotta ezt pls. Komolyan érdekel.
ui: Én napi 500-1000 mg között szoktam bevinni c-vitamint.
[ Szerkesztve ]
-
-
Madwe
nagyúr
Amúgy a cukor részére kitérve: én ketogén diétázom már 8 hónapja (most lett emg a 45. minusz kiló) és annál kifejezetten figyelni kell a cukrot (én személy szerint napi 20g szénhidrátot engedtem meg magamnak, de van lazább 25 vagy 50es is - s az alacsony glikémiaindexes kell legyen, semmiképp ne cukor) na éshát rossz a helyzet itthon igen, de közel sem annyira mint usaban. Na ott nem tudom h lehetne ezt csinálni, mert ott tényleg még a sütendő bacon is tele van baszva cukorral Az se lepne meg ha még a zöldségeket a piacon is cukroznák
És igen, a cukor szvsz sokkal keményebb drog mint egy kokain. Egérkisérleteken pl a rászoktatott kokós egerek is elöbb mennek a cukorra mint a kokóra De valahogy el van ez az egész mismásolva, full elfogadtuk az 50-es évek tévképzeteit a zsírról és cukorrol s azóta tök természetes h mindenki azt nyomja, meg a zsírcsökkentett (majd hozzáadott cukrot tartalmazó, h azért íze maradjon) szarokkal tömjük az embereket s érdekes mód azóta van járványszerű elhízás, cukorbetegség, depresszió. Konkrétan egy brutálisan nagy drogkísérlet ez az egész ami 70 éve folyik
(a keto 20g-os limitje szélsőséges, fogyáshoz jó, de nem feltétlen KELL - bár lehet - egészséges testnek ketonokon élnie. de cukrokon semmiképp nem kellene. gyümölcukron se feltétlen, csak mértékkel - egy banánban ugyanannyi cukor van mint egy snikersben - nyilván nem egy az egyben megfeleltelthető, s egy banán sokkal egészségesebb választás lenne a kettő közül ugyanakkor a vitaminforrások inkább állati és zöldség eredetű forrásokból lehet és érdemes is bevinni, mintsem gyümölcsökből, ez megint egy tök szép tévhit, ami nem igaz h ha nem eszel gyümölcsöt nem juttatsz be vitamint... indexen is volt pár napja erről meg az egész vitaminbogyó lobbiról egy érdekes cikk bwt) Ezt a diétát senkinek nem ajánlom h elkezdje, csak ha alaposan körbejárta, h hogy működik, mire figyeljen - ha valaki csak belevág, 1 hónapon belül kórházba fog kerülni mert tönkrebaszta a szívét pl magnézium és kálcium vagy SÓHIÁNY miatt (igen, ezen a diétán pont h a 2g-os minimumot nehéz elérni szemben a normál étrend esetén az 5-6g feletti értékkel, ami szintén életveszélyes tud lenni)
[ Szerkesztve ]
-
wierra
senior tag
válasz #58978304 #959 üzenetére
Egy valamirevaló droidos mediabox halkabban és alacsonyabb fogyasztással megoldja ugyanezt.
Játékra meg ott a célhardver..."In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
wierra
senior tag
válasz #58978304 #965 üzenetére
Így már értem. Haladni kell a korral. Nekem meg épített HTPC-m volt... aztán egyszer csak kiment a divatból. Az adatbevitelt nem éreztem elég felhasználóbarátnak. Aztán a WDTV eljövetele be is verte az utolsó szöget a "nappaliPC" koporsójába.
Tapasztalat ak jó volt, oszt' annyi."In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
válasz #58978304 #968 üzenetére
Igen,én is azon parázok hogy még 2-3 évig nem lesz PS5.
Viszont jön az az idő amikor nem sok időm és energiám lesz játszani.
Ősztöl tavaszig szoktam kockulni,nyáron nagyon ritkán.Szerintem egy PS4 Slimet venni fogok ősszel.....
Na az emulátoroktól kiráz a hideg.
A hangulat meg a feeling sem olyan számomra!Nem hiszem hogy fizetnének annyit azért a gyüjteményért hogy eladjam,fillérekért elvesztegetni meg vétek lenne.
[ Szerkesztve ]
-
-
Wesder
félisten
válasz #58978304 #1111 üzenetére
Szegény itt porosodjon? Inkàbb vegye meg az aki hasznàlni is fogja. Kicsit elszaladt velem a ló jàtékvàsàrlàssal, úgyhogy most stop van.
Amúgy jó ez az off topik. Értelmesen meg lehet beszélni azt, amiért az on-ban ölre mennek.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
törölt tag
válasz #58978304 #1131 üzenetére
Én a Ps promat is használtan vettem 380€ ért 2 éve.
Az új akkor 420€ volt.
De ehhez kaptam 8-10 lemezes játékot (elég jó címeket) sony konti töltőt és ami a lényeg 5 év hosszabított garanciát MM be ( az plus 150€ rajta van a gari levélen) .
Ami még beázás,villámcsapás ellen is véd.
Én úgy vagyok vele hogy fizesse meg a boltnak más a beszállítási és tárolási díjat meg áfát mert én azt biztos nem fogom[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz #58978304 #1144 üzenetére
Az a helyzet hogy a "hanyatló" nyugaton minden apróbb részlet az életnek fényévekkel sokkal jobb, mint itt MOon.
Nem akarok politizálni, de lassan addig jutunk az agymosásban, hogy itt minden szép és jó, nyugaton meg minden tönkremegy, mert tönkreteszik a "tudjuk kik"....közben meg az egyik ismerősöm egy éve kint vannak a párjával és mosogatnak szállodákban/cselédlány, közben az ottani keresetből 1,5 év alatt visszafizették a 7 milliós hitelüket....a hanyatló nyugat, mi?
...bocs, de ilyenkor felkúrom az agyamat.... -
-
Wesder
félisten
válasz #58978304 #1161 üzenetére
Megkapta a Spyro&Crash Bundle-t. CTR Nitro Fueled. Sims4 meg Walking Dead S1.
Plusz filmezni jó lesz neki.
Màr csak monitort kell neki vennem mikor hazamegyek. FHD-ban milyet javasolsz? 21-24" között gondoltam. Meg max 50ezredes.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkBook 15-IIL / i5-1035G4 / 8GB / 256GB / 1 év garancia, áfás számla
- 500 GB-os 500GB Western Digital Saegate Toshiba Hitachi HGST Samsung SATA HDD barátságos áron
- Lenovo Thinkcentre 7373-CTO Dual Core 2,5GHz, 4GB eladó
- Xtrfy K4 TKL RGB Kailh Red Switch billentyűzet eladó
- Eladó Merida TFS Matts 900
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest