Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
-
LOGOUT
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
House of the Dead: Overkill-t játszotta valaki? Nem tudjátok hogy kellene tartanom a fagyit gangster style-hoz? próbáltam úgy, hogy oldalt fordítottam (tehát a ps velem szemben volt és a gombóc balra világított), meg próbáltam úgy hogy a tengelye körül forgattam el, tehát a ravasz jobbra nézett lefele helyett.
Előbbi esetben kb. lehetetlen volt célozni utóbbira meg nem dobta a gengszter style trófeát. Vagy az csak story mode-ban jön?
-
Elims
veterán
Árpi,James: Köszi! Sehol nem találtam. :-/
Hanics: Biztos vagyok benne,hogy tudod,de azért leírom.A winchester-re telepítés függ az interneted/játék szervere terheltségétől is.
Persze ez akkor nem számít,ha lemezről telepít azt a vmennyi dolgot,amennyit játékonként szokott.EAndrew: Pendrive-ra menteni és onnan játszani nem lehet ha nincs módosítva a géped.
Én is t-s internettel használom a ps3-at és nekem is van iptv.Ahogy Brian is írja,semmi köze nincs a tv-nek az internethez. Mondjuk én azt vettem észre,hogy amikor nézek vmit a tv-n+vmit felvesz akkor kicsit lomhábban tölti be az oldalakat a számítógép.Viszont az utorrent folyamatos sebességét meg nem befolyásolja.Revneiq: Lehet,hogy az akksidnak annyi.Mióta nem használtad?
-
Brian_GT
őstag
válasz
EAndrew
üzenetére
A T-s netnek magához az IPTV szolgáltatásnak semmi köze... attól, hogy megy a tv nem kevesebb a neted.... ez sokszor félreértés tárgya... ha csak tv szolgáltatást rendelnél akkor is ugye kell az IPTV-hez net elérés a frissítéséhez stb, hisz az netalapú...de mégis működik

Mivel azt írod single-nél működik akkor ott a wifi vagy a net van rosszul beállítva...nézd át
-
revneiq
csendes tag
Sziasztok!
Egy rövid kérdésem lenne a kontrollerrel kapcsolatban. Az utóbbi időben elég sokat pihent a konzol, gondoltam itt az ideje egy kicsit nyúzni... Itt jött egy kis bökkenő. A kontroller csak úgy hajlandó működni, ha közvetlenül USB kábellel használom.
Amint leveszem a kábelt és anélkül akarom használni, nem igazán akaródzik menni. A Charge level-nél egy "-" jel van. Amikor fel akarom tölteni, 1 másodpercre ugyan felvillannak a ledek, de utána sötétség, semmit nem akar tölteni rajta. Már reseteltem is egy párszor, de nem sokat ért a dolog.
A kontroller aksija állásában ment volna tönkre? -
hanics
aktív tag
válasz
Anonymus X
üzenetére
Ezt tudom
halozati rendszergazda vagyok. Vagy is ccna-s. De ha belegondolunk hogy a G-s szabvagy max 54mbit. Akkor is kicsit fura volt hogy jelszint 100% es az adatatvitel meg max 10-15mbit 
-
hanics
aktív tag
válasz
echterion
üzenetére
Telepites lassu volt nagyon legalabb is nalam. 8 giga belso memoriara volt kb 15 perc. Mig ssdre max 5. Market vagy is a store is elegge nyogvenyelosen ment neki mig toltott a masina.
De ezt alatamasztjak a tesztek is neg mint ha jol emlekezem itt irta valaki hogy a flash memorias ps3 elegge lassucska. De youtube on is vannak osszehasonlitasi videok.
-
EAndrew
aktív tag
válasz
dilipok
üzenetére
Jogos és köszi a figyelmeztetést, olvastam. Azért kérdeztem csak rá, mert valaki azt mondta hogy neki egy 4gb-os superslim példánya van, ami némileg elbizonytalanított. Az USB-re pedig az van írva hogy biztonsági mentést lehet rá készíteni, de akkor mondjuk játékot onlineról oda tudok menteni és játszani(32es pendrive)?
-
EAndrew
aktív tag
válasz
Brian_GT
üzenetére
A single módnál érdekes módon nincs probléma, de ott is sokat pörgeti a lemezt. Majd kipróbálom mi van ha kikapcsolom az iptv részt.
Egyébként a pörgetés akkor lehet hogy csak véletlen egybeesés. Töröm a fejem hogy mi lehet a gond mert minden más simán megy erről a routerről.
Ja és létezik 4Gb-ös példány a superslim-ből? Bővíteni hogyan tudom, kezel minden 2,5es hdd vagy mondjuk USB pendrive-ot?Egyébként mindenki másnak is köszönöm a válaszát!
-
capaszaju
tag
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, ha egy USA version játékot veszek(konkrétan GT6), és a magyar account-ommal szeretném használni, akkor az korlátoz valamiben?
Köszi!
-
baderoli
tag
Sziasztok!
Tudnátok esetleg ajánlani side scrolling játékokat? A guglival nem mentem semmire. Hasonlóak érdekelnének, mint boxra a deadlight, shadow complex.Köszi!
Üdv! -
hanics
aktív tag
En is uj ps tulaj vagyok. Alap gepez vettem tehat a 12gb alap verziot.
Teszt keppen kiprobaltam siralmas volt
Ugrott bele a gepbol az ocz agility 3 s ssd. Igy mar mas a leanyzo fekvese. Megy minden tokkeletesen.
Netes problema. Nekem hiaba van digi topnet a lakasba a wifi routerem jo par meterre van a ps tol. A jelet erdrkesen 100% ba latta. Fura is volt

De sajnos az atviteli sebesseg kozel se jott at....
Letoltes : max 10-15mbit feltoltes : max 10mbit volt...Uccu neki irany kabelezni most szeeepen megy minden. Hozza a rendes savszelesseget.
Nalam igy a problemak megszuntek.
-
Brian_GT
őstag
válasz
EAndrew
üzenetére
Mivel egybe írtad a hálós problémádat is a lemez pörgetéssel, így nem derül ki számomra, hogy most a multis játék lesz diavetítés vagy alapból a single is.
A netes beállításban így ne mtudok neked segíteni vagy wifiről tolod vagy kábelesen, egyébként én is T-s boxról küldöm a wifi jelet a másik szobából...tökéletesen működik szóval ha pc-n az alap neteddel nincs gond akkor ps3-on sem szabadna.Ha a single is akad, szóval ott van mindig megakadás akkor 2-re tudok gondolni, x@r már a ps3 olvasófeje vagy maga a lemez karcos, mert bár nem lehet felmásolni a lemez tartalmát, annyit segít a gyorsabb betöltésben a ps3 rendszere, hogy telepít fel alap dolgokat, melyik kisebb melyik nagyobb mennyiségben. Hogy ez fizikálisan, hogy működik pl. a Gran Turismo ami kb hatalmas adatmennyiséggel operál ő is telepít fel magának, majd játék alatt a lemez használata addig tart amíg beérsz a menübe, majd ismét használja nyilván mikor tölti a pályát és a kocsikat be. De amint elindul a verseny már nem tölt rá és folyékonyan megy a játék.
Nem tudom nálad mi lehet...nézd meg más játékkal is...
-
EAndrew
aktív tag
Sziasztok!
Kérdéseim lennének. Szeretnék váltani egy Xbox360E-ről PS3 Super Slim-re. AZ oka egyszerű, mindenkinek PS3-ja van a haveri körben és szeretnénk hálóba játszani. Szerintetek van még "jövője" a PS3-nak most hogy itt a PS4?
Másik kérdés, kaptam kölcsön egy SuperSlimet kipróbálásra hogy tesztelhessem a hálós játékot (Fifa14), de problémába ütköztem. Elindult ugyan a játék, de kb diavetítés lett belőle, annyira akadt. Szerintetek miért? Egyik helyen 10-es a másik helyen 20-as net van, igaz a 20-as netnél egy közös IPTV (T-s) elosztóról megy a net (a PS teszt része 13 Mb-nek mérte). Még valami, azt vettem észre, hogy a slim folyamatosan pörgette a lemezt játék közben, ez természetes (kb az akadásoknál pörgött egyet a lemez)? Ezért akadhat? Azt hittem, hogy a PS-nél is fel lehet telepíteni a játékot és utána már csak induláskor kéri a lemezt. Rosszul hittem? -
Elims
veterán
A last of us-ra jött egy 151mb-os patch.Hol tudom azt megnézni,hogy ez mit változtat/tartalmaz?
-
energy4ever
addikt
válasz
SteaMMouse
üzenetére
A Remote Play elege kamus dolog a PS3vilagaban(Beyond kivetel). En azt a RemotePlayt atneveznem Menu Remote-ra.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Allitolag PS4-nel mukodik mar teljesen a remote funkcio a jateknal is. Gondolom azert, hogy tobb vitat vegyenek, foleg a Slim erkezese miatt. -
A`rpi
addikt
válasz
SteaMMouse
üzenetére
Lehet benne van a hiba, de nekem Vitával nem ment normálisan a remote play,(navigálni tudtam ps3 menüjében), viszont egy normális játékkal nem tudtam játszani. (Mini PSN) játékkal nem tudtam kipróbálni, de gondolom ha más nem legalább azok mennek remote play-ben.
-
SteaMMouse
csendes tag
Senkinek semmi ötlete nincs rá?
-
viktor82
őstag
Üdv,
Olyan kérdésem lenne,hogy most lejár a Pluszom viszont most nincs időm játszani viszont,ha 2-3hónap mulva ujra megfizetem azok a pluszos játékok amiket már letöltöttem ugye megmaradnak? -
semetka
őstag
Ma kölcsönkértem MoH Warfighter-t és mondom kipróbálom a multiját mert állandóan fikázom a MoH/Battlefield multit. Azt kell mondjam eléggé jó ez, nem olyan rossz mint gondoltam. Én codos vagyok inkább de ha meglesz a PS4 akkor lehet hogy egy BF4-et beszerzek. Nekem a cod is tetszik de ez más stílus. Mind2 jó ,csak másban.
-
SteaMMouse
csendes tag
Sziasztok!
A napokban újítottam be egy PS3-t a háztartásba. Valamint egy SONY Xperia L-t. Velük kapcsolatos lenne a kérdésem is.
Először is miért lehet, hogy, nem működik a PlayStation(R)Mobile a fentebb említett készülékemen?
Azt írja, hogy az én régióm nem tartozik a támogatott országokhoz. Pedig az oldalak mindegyikén (értelemszerűen ide az általan átnézett 10 oldal tartozik csak) azt írták, hogy márpadig MO. támogatott.
Továbbá a Remote Play funkció miért nem elérhető ue. a készüléken? Anno a SE Xperia Ray-emben benne volt. Hiába próbálkozom nem igazán tudom így kapcsolatra erőszakolni a két kis drágaságomat.
Értelemszerűen a 2. kérdés a priósabb és az ,,életbevágóbb" (már csak azért, mert ha erre az L nem alkalmas, bármennyire is essen rosszul mivel még hétfőig 3 munkanapon belül leszek visszaviszem a boltba.
)
Előre is hatalmas köszönet.
-
hanics
aktív tag
Nagyon szepen koszonom a segitseget.

-
A`rpi
addikt
válasz
hanics
üzenetére
Nekem, Master Carddal működött, arra figyelj oda, ha elkezded a 30 napos próbát,ha ez letelt(30nap) utána levonja magától következő hónap havi díját, ha van egyenleg a kártyádon, vagy töröld ki a kártya adatait, vagy a szolgáltatásoknál kapcsold ki, hogy magától ne tudjon levonni pénzt a szolgáltatásra.
Itt találod:
kártya adatainak törlése:
psn>account management> billing Information> delete billing Information
szolgáltatás leállítása:
psn>account management> transaction management> service list> playsation plus> cancel automatic renewal
-
supercow
őstag
válasz
hanics
üzenetére
Magyar profilhoz jó bármilyen magyar dombornyomott kártya, amivel egyébként is tudnál interneten vásárolni.
Ha nem akarod később használni akkor ne felejtsd el kitörölni az adatait, különben elkezdi automatikusan levonni a Plus előfizetést.
Törléshez bejelentkezel ezen az oldalon: https://account.sonyentertainmentnetwork.com és ott az Account / Billing Information alatt törlöd a kártyát.
-
hanics
aktív tag
Uj ps tulaj lettem. Kerdesem az rogton lenne.
Kaptam hozza 30 napos ps plust.
Aktivalasnal ker bankkartyat.
Itt milyen kartya jo neki? -
dilipok
veterán
válasz
SMartin-HU
üzenetére
nekem altalaban 15-20 mbittel siman szokott toltogetni.
-
Zigur
senior tag
válasz
SMartin-HU
üzenetére
Gigabites ethernet, b/g Wifi-je van.
-
Elims
veterán
válasz
SMartin-HU
üzenetére
Szia!
Ezt Dilipok tudja szinte teljesen pontosan megmondani.
Kb.8-10 oldallal visszább leírta.
Ha van türelmed keresd meg vagy keress rá a keresőben.
Esetleg megírja neked kis duzzogással. :-)) -
Farkas23
aktív tag
válasz
james001
üzenetére
Igen sajna ezt én is tapasztaltam, régen még PC-re is voltak ilyen játékok (TOCA1-2 és a folytatás) de manapság már semmi ilyen nincsen.
Rendben köszi, megnézem őket.
A F1-be nincs ilyen lehetőség? mert úgy olvastam, mintha a 2013-ba tesznek ilyen funkciót, hát ha az előző verziókba is van. -
SMartin-HU
tag
Sziasztok.
A kezdetek óta meg van a PS3, de egy dologgal sosem foglalkoztam... Hogy net sebesség terén, mit bír a PS.
Nálatok mennyi a maximum sebesség amit kihasznál? Gyárilag mennyire lenne képes?
-
Farkas23
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy van-e PS3-ra olyan autós játék, amiben van olyan mod, hogy pl.: bajnokságot lehet menni split srceen modban?
-
Xmodule
őstag
uhh olyat almodtam ma... kepzeljetek el egy jatekot amit a következökböl gyurnak össze watch dogs infamous titanfalllbol a titanok mint ellenseg. terkep bejarhatatlanul nagy zonak piros hazak natural kek hazak ellenseges terulet olyan ai val rendelkezö szomszedokkal akik ha meglatnak 10mp mulva mar ott a titan swat osztag. cel: eljutni a kikötöben levö tengerhez es a vizben levö dimenzio portalba ugrani. mission impossible mivel mar a kikötöben voltam mikor felebresztett az ora 5.00. nem tudom veltek volt e mar igy de olyan szinten lefaradtam... amugy franko kis jatek volt.
-
royalka
őstag
Sziasztok. Szerintetek Bo2 vagy Ghosts érdemes megvenni?

-
james001
veterán
Egész jó ez a Puppeteer de eléggé LBP koppintás
A macska meg néha nagyon idegesítő.. 
-
Brian_GT
őstag
válasz
energy4ever
üzenetére
Ár/érték arányban mindenképp a Logitech Driving Force GT... ha jól tudom újonnan még lehet kapni, ha nem mindenképp valami talán még garis megoldást érdemes keresni és személyes kipróbálást ajánlok, mert azért ez nem az asztalon pihen, mint egy monitor.
900 fokos valós elfordulás, műbőr kormány ami ha vigyázol rá elnyűhetetlen kopás szinten... kényelmesen benyomható gáz-és fékpedál de nem gagyi szinten hanem kellő ellenállással... kiváló szekvenciális váltó...
negatívuma nekem csak az volt, hogy a pillangóváltó gyakorlatilag nem pillangóváltó hanem egy kb billenőkapcsoló a kormány mögött...ami nekem annyira nem volt kényelmetlen, de mikor nagy tempóval mentem néha hiányzott, hogy ne kelljen annyira hátradugnom az ujjam a kormányra...
Ami ez fölé megy az a Logitech G27...de árban kb duplája...
amit hozzá tesz, az a kuplung... fém pedálsor, H váltó, teljesen fém kormánykerék ami a DFGT-nél is van fém, de csak a középtengely van abból... igazi varrott bőr kormánykerék... fordulatszám kijelzés a kormány tetején, rendes nagy fém pillangóváltó pontos kapcsolással
negatívuma a szerintem inkorrekt magas ár még mindig a DFGT-hez képest... számomra túl kemény pedálsor, bár lehet nekem ez a DFGT után érződik így, viszont a valós autóban sem kell ennyire keményen nyomni egyik pedált sem...tény nem is sportkocsit vezetek, amiben sportpedálsor legyen...de szerintem ez akkor is lehetne lágyabb vagy állítható akkor már... G25-el ellentétben a váltó nem előre hanem hátrébb lépett...kivették belőle a szekvenciális módot, amit azzal magyaráztak, hogy pontosabb lett a rendszer így...ezt azért mondták, mert a G25-nél is volt H váltó... egy kapcsolóval kellett áttekerni és akkor beakadt a váltó H-ból fel/le módba...ez sok ember által elmondva idő után eléggé lötyögős lett...hát nem tudom...
Ha találsz jó árban mindenképp DFGT-t mondanék, felette a G27-et csak akkor ha nagyon sokat akarsz autózni, mert különben csak kidobott pénz. DFGT alatt meg nem ajánlok semmit... alatta nincs normális kormány ami átadná azt a rendes szimulátor érzést...vagy nincs 900 fok bennük vagy x@r a force feedback vagy a pedálsor nem ér semmit
-
tomika9988
tag
köszönöm mindenkinek aki valamilyen formába próbált nekem segíteni végül is sikerült megoldani a gondomat úgy hogy leesett a földre a hdd.
-
Tegla80
addikt
válasz
Brian_GT
üzenetére
jó reggelt.
nem sértődöm meg,sőt sokszor mondtam már ,h az Én listámon is vannak bőven előttem. (sokan
)
köztük pl sztem sz_abika is gyorsabb innen ,mint Én.(de olykor-olykor party-ban vagyunk azért)
Mostanában spec elég keveset játszottam vele és ez érződik is az időimen.(nameg a köreimen ,amik teli vannak hibákkal is).A szombati versengésen,pl olyan féktávot néztem be ,h rommá vertem a gépet.Sikerül nekem is ilyen. Amúgy,szombatonként 20tól "játszós estét" csinálgatunk mostanában,ott körözgethettek velünk esetleg .Tét nélküli,nem pontozós csak szórakozunk.Elims és mindenki más is.
Az academy-s időmérőt használhatjuk pl megnézni ezt a mondatot.
"Micsoda?? :-) Tegla idejét talán tudnám súrólni,felette kizárt.."
Van fent időm az aktuálisra is,mert 1ik este épp ránéztem.Nem egy világverő idő ,de kezdetnek jó akár.
Aki gondolja,és van kedve.......Zolar
sogijelöltem játszik a gépemen(ps3) bf4 el ,de pl a singli is "megáll" az "x"-edik pályánál kép nélkül,de hang meg van és megy a game. Letöröltem neki,újra fel,újra elkezdte újra xar. Most pecsre várunk.
ps4 en viszont nekem már tetszik a muty
segítettek a fizetős serverek mert jobb,stabilabb,játszhatóbb lett.(szinte tökéletes
) -
Elims
veterán
válasz
Bogyi007
üzenetére
Sajnállak Bogyi,tudom mennyire gázos a téma -én teljesen áramtalanítottam mindent a hvégén,én is megjártam már...-.Egy pár évvel ezelőtt a házimozi mélynyomójának vert oda egy villám,napokig a hideg futkosott rajtam akkor meg főleg amikor bejelentette az egyik szomszéd -társasház-,hogy nem is biztos a biztosító fizetése...
Levittem a szerelőhöz -biztos voltam a komoly hibában-,mire elmentem a véleményért másnap,kész volt a mélynyomó,4e Ft-ért. :-)
Szerintem nem lesz nagy gond,ha meg mégis,a biztosítóval fizettesd ki 10fillérig.De már most jelentsd,hogy mi volt!Brian: Köszi! Eddig még nem hallottam róla.
Micsoda?? :-) Tegla idejét talán tudnám súrólni,felette kizárt..
Hiszek neked. :-) -
Brian_GT
őstag
GT Academy egy különálló program, gyakorlatilag annyi párhuzam húzható vele, hogy mindig az aktuális GT rész-t használja, de ez nem a játékban van benne.
Azt viszont nem tudom ilyenkor mikor nincs versenyidőszak egyáltalán elérhető-e... ha igen akkor lesd meg.Tégla eredményeivel kapcsolatban meg szerintem nem sértem meg azzal ha azt mondom, Tégla baromi jól autózik, de ő sem hiszem, hogy a topban tartja magát
Szóval inkább azt mondom ha elérhető a GT Academy ami most volt és látod az eredményeket akik nyertek benne, azt próbáld meg megcsinálni. Nem vagyok tisztában a tudásoddal, de mivel nincs kormányod őszintén tudom mondani bántás nélkül, esélyed sem lesz 
-
Bogyi007
veterán
Sajnos komoly az esély rá, hogy szeretett 320-as slimemtől egy szombati zivatar miatt meg kell válnom...
Amikor közeledett a zivi, mutter kihúzott itthon mindent a hálózati áramról, de sajna mint kiderült a Digi kábeltévé kábelmodemével kapcsolatban maradt - ez még nem is lett volna baj, csak 2-3 házzal tőlünk az idétlen szomszédnak mint kiderült volt egy illegális és persze földeletlen antennája.....
A többit kitalálhatjátok: Lcd-m szervizben, kábelmodemet már cserélte a Digi, Upc-s settopbox is megmurdált (ő hdmi-n keresztül kapcsolódott az Lcd-hez) a ps3 meg teljersen süket sem a kontrollerre nem reagál sem a bekapcsgombra. Ha mégis kb 15-20 próbálkozás után akkor is csak annyira hogy a ventilátor egy pillnatra felzúg.
Most a Szegedi hivatalos Sony szervizben van a gép (Transcommers Kft) ott megnézik hogy mit lehet tenni vele - lakásbiztosítás villámra és elemi kárra van az a szerencse - Allianznál.
Mivel azzal semmire sem megyek hogyha adnak érte némi bagót és nem javítjuk mivel tele vagyok ps3 gamákkal és újat nem is tudnék venni, így inkább megjavítattnám és aztán a számlát behajtanám a biztosítón... -
Elims
veterán
válasz
boygabi_
üzenetére
Az komoly!!! :-))
Gratulálok!!!!
Emlékszel kb.,hogy mennyi idődbe telt?
Az amg versenyeket szerintem könnyebb lenne megcsinálni aranyra mint a vettel-t vagy a nissan-os gt-r official record-ot.Brian: Szerintem simán jó joy-jal is.
Kormány akkor lenne a nagyon jó,ha szinte csak azzal mennék -mondjuk eddig majdnem ez volt..- és beleférne a helyiség "kultúrájába".
Nekem tényleg jó a joy.
Azt a gt academy-t a 6-ban mondod?
Holnap rápróbálok kíváncsiságból. :-)
Őszinte leszek...láttam a 6-ban Tegla eredményeit,ha vki nagyon rámenne biztos megsúrolná azokat az időket joy-jal.Szerintem ez 100%.
Viszont nem egy-két napba telne az biztos. -
-
A`rpi
addikt
Gondolkoztam, hogy beszerzem PS3-ra, de a játék topicjában is csak szidják, ráér az majd jövőre is, hátha addigra kijavítanak mindent, talán addigra olcsóbb is lesz, premiummal együtt tervezem megvenni majd
-.Bf2, és 3-mal is játszottam, semmi gondom nem volt velük, igaz nem is megjelenéskor kezdtem el velük játszani.
Az más kérdés, hogy DF4 sem most jelent meg, illene már rendbe rakni mindent...
-
zzola
titán
Ez a szánalmas EA/DICE fos/sz@r/bug/göci field 4, Operation Locker pálya állandóan lefagy! Más is van ilyen cipőben? Ez a szánalmas római barna banda egyik platformra sem tudja megcsinálni a g*ci sz@r fos játékait?
-
törölt tag
válasz
pupák92
üzenetére
House of the Dead: Overkill Extended Cut meg pár FPS mint a Killzone 3 vagy a Resistance 3. Nekem van és őszintén szólva egy felesleges cucc. Akkor vettem a legnagyobb hasznát, mikor filmet akartam nézni és lemerült a kontrollerem.
Vannak rá partijátékok, ha van egy haveri társaság akkor érdemes lehet.
Plusz van ilyen Move-ra mókolható kormány GT-hez de még nem próbáltam és őszintén szólva nem hiszem el hogy ez kiválthat egy igazit.+Heavy Rain is játszható Move-val de szerintem nem ad hozzá annyit hogy e miatt vegyél egy 10-15000 forint közti plusz hardvert.
-
pupák92
csendes tag
Move-ot szerintetek megéri beszerezni? Van olyan játék, ami kihasználja és nem 3 éveseknek készült?
-
Brian_GT
őstag
válasz
Blaise
üzenetére
De bakker a Forzának köze sincs a szimulátorhoz. A mostani új része azzal mentem rendezvényen, de xboxon még a kormánytechnika sincs meg. Semmi rendes 900 fokos fordulás semmi...műanyag vacak kormányszett, de ha nem is a perifériát nézzük... maga a Forza mindig is egy fél árkád fél szimulátor valami volt. Forza egy fokkal jobban vitte, mint az NFS mert amíg az előbbi totál árkádra ment rá, addig az utóbbi igyekezett egy rendes ballanszt hozni bele. GT sohasem törekedett árkádra, sem fél árkádra... mint mondattja is...Real Driving Simulator

-
Zigur
senior tag
válasz
tomika9988
üzenetére
Nem, a három csippanás valamilyen hiba miatti kikényszerített shutdown, ami akár az is lehet hogy mondjuk egy játék lefagy. Akkor viszont lehet rosszul teszed be a hdd-t, vagy ilyesmi, ha hdd nélkül viszont nincs ez. Esetleg nézd meg egy másik hdd-vel is.
-
tomika9988
tag
igen az láttam én is meg eleinte aggódtam is miatta (amúgy a sárga led az javítható ).
Csak az a fura hogy mikor hdd nélkül kapcsolom be akkor minden rendbe megy csak kéri a rendszer tároló eszközt. meg a sárga led az elvileg túl melegedés vagy sokáig volt bekapcsolva egyfolytában a konzol attól lehet ha jól tudom de nekem annyi volt hogy betettem a vinyót és kész. -
Zigur
senior tag
válasz
tomika9988
üzenetére
Rossz hír, ha gondosan figyeled, látható hogy sárga a led egy pillanatra a három csippanás előtt - YLOD. Szervízbe kellene vinni, már ha egyáltaltán még javítható.
-
Brian_GT
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Azért tegyük hozzá, hogy a GT sorozat nem épp joyra van kitalálva, meg aki igazán komolyan akar vele játszani az előbb utóbb úgy is vesz hozzá kormányt...ami minimum egy DFGT-nél kezdődik.
Vannak versenyek amiket persze gyakorlással meg lehet csinálni, hisz mindennek az alapja a sok gyakorlás, de Tégla komát is ha megkérded, vagy ha olvassa reagál rá... megmondja, hogy van az a pálya és az a kocsi amit képtelenség megcsinálni joy-al, mondjuk úgy, hogy kormánnyal játszuk mindketten és ő pedig még jobb is benne, mint én.Nem kell messze menni, elég a Gt Academy-t megnézni...joyal már a manualis váltó miatt sem tudnád megcsinálni, ha meg gyakorolsz, hogy joyal is tudjál váltani...akkor sem tudnád még csak megközelíteni sem azt az időt amit egy ilyen versenyen a kormányosok. Fizikai képtelenség...nem tudod úgy kordában tartani a kocsit sem sebesség sem irányítás terén...GT Academy-n és úgy minden pályacsúcs kérdésében 1 ismétlem 1 rohadt mm kormánymozdulat dönt kb...amennyivel ő jobban kiengedte vagy pont hogy benntartotta a kocsit és ez által előbb ér be mint te. Ez ilyen

-
Zigur
senior tag
válasz
tomika9988
üzenetére
Valószínű az a gond hogy kell egy system software, mert üres a vinyó. Innen PS3 System update pipáld be az Agree-s checkbox-ot és töltsd le a szoftvert, amit másolj be egy Fat32-es pendrive-ra, azon csinálj egy PS3 , abban egy UPDATE könyvtárat (nagybetűvel), és az UPDATE könyvtárba másold be a letöltött állományt. A pendrive legyen benne a ps3-ban amikor simán bekapcsolod, és legyen bedugva kábellel a kontroller is, amit külön majd be kell kapcsolnod. Elméletileg felajánlja a PS3 hogy leformázza a hdd-t.
-
dilipok
veterán
válasz
tomika9988
üzenetére
particio nelkul sem mukodik? Mert akkor elfogytak az otletek.
-
dilipok
veterán
válasz
tomika9988
üzenetére
na, akkor megegyszer. Probaltad, amit irtam?
-
tomika9988
tag
válasz
energy4ever
üzenetére
hdd nélkül be kapcsol visziont se a boot meübe se az xmmb-be nem tudok belépni mivel kéri a rendszertároló eszközt
-
energy4ever
addikt
válasz
tomika9988
üzenetére
Esetleg HDD nelkuli reset, majd HDDvel valo inditas? Particio nelkul probaltad mar?
MasterMark: Amit irtam, hogy nalam is 111GB, azt ugy ertettem, hogy peldakent, hogy teljesen normalis.
-
MasterMark
titán
válasz
energy4ever
üzenetére
A 120 GB-os vinyó az átváltás miatt valójában 111 GB-os. Ez teljesen normális, ez a teljes mérete.
-
tomika9988
tag
válasz
energy4ever
üzenetére
már próbáltam de amikor benne van a hdd akkor nem birom megcsinálni a 3 csipogást.
ezt csinálja mikor bekapcsolom hdd-vel:[link]
hdd nélkül persze sikerül beis tud kapcsolni a gép csak akkor kéri a rendszertároló eszközt -
energy4ever
addikt
válasz
tomika9988
üzenetére
Hozd be a szervizmenut a ps3mon, es ugy probald meg.
Tartsd nyomva a bekapcs gombot ameddig 3mat csipog bekapcsol majd kikapcsol, majd ujra tartsad addig nyomva ameddig 3mat csipog, es a szerviz menube allitsad vissza a rendszert.
Nekem is 120-as van benne es pont 111nek latja, bar en ssdvel tolom!
-
-
-
törölt tag
válasz
dilipok
üzenetére
Az utolsó csata? Én végigsírtam a játékot kb. az úszkálós résztől Easy-ben nyomtam de alig lett könnyebb, az utolsó csata viszont egyből sikerült, az volt a játék legkönnyebb része

(#53202) james001: Az oszlopos részt ráadásul én úgy csináltam, hogy megkapjam a trófeát. Úgyhogy minden leesés után nyomtam egy restartot. Élmény volt. 3-4 éve van PS-em, játszottam idegtépő dolgokkal de ott földhöz vágtam a kontrollert. Szerencsére túlélte

-
Elims
veterán
válasz
james001
üzenetére
Az is kemény volt,de engem a legjobban azok a bikák fingattak meg.Már nem emlékszem a nevükre,régen volt ps2-n.
Sok órám,talán egy-két napom ráment míg rájöttem,hogy a medúza fejével lehet őket megölni.
Ez az.Cyberkind: szerintem a gt5-ben mindent meglehet csinálni aranyra joy-jal is.Csak idő kérdése.
Idéznék egy profi versenyző "tollából" :-)
"...gyakorlás,gyakorlás,gyakorlás."
Na jó,talán erre nem látok esélyt:
"GT-R Official Record
Érj el 7'29.03-as időt a Nurburgring Nordschleife-n egy Nissan GR-R '07-tel. A csúcsot Time Trial-ban, Arcade módban kell megfutni, Sports Hard gumikon.
Szerezz bronzot az összes Intermediate versenyen az AMG Driving Akadémiában, hogy megnyíljon a Nürburgring Nordschleife az Arcade módban.
Ez után a Nissan GT-R-el menj versenyezni. Az autónak az Arcade verzióját használd." -
cyberkind
félisten
Akkor most GT5, szándékoltan van úgy csinálva a License része hogy kontrollerrel max ezüstre lehessen megcsinálni?
Gyakran pár századon vagy ezreden múlik az arany, de nem sikerül. -
james001
veterán
GoW 1-ben sztem még mindig a Hádészos oszlop mászós rész a legsz*rabb. Én ott elvesztettem néhány agysejtemet

-
dilipok
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-book olvasók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- TCL LCD és LED TV-k
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Playstation Store feltöltő kártyák! Akár 90.000ft-ig áron alul!!!
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

)
)