Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Ettetek, ittatok?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
james001
veterán
válasz viktor82 #36817 üzenetére
A HDD nem lényeg,hacsak nem akartok majd letölteni rá játékokat,esetleg rakni rá sok-sok zenét/képet/videót. Mindenesetre én ajánlom a Slim 320 GB-os modell-t,az a legjobb. Ha használtan veszed akkor biztos találsz játékokkal együtt is itt a hardveraprón.
Szerk.: Lassú voltam
[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
törölt tag
-
dilipok
veterán
válasz viktor82 #38007 üzenetére
Senki sem ugy szuletett, hogy ertett hozza (sot en most sem ertek hozza, csak lelkesen hasznalom )
Ezert is javasoltam, hogy ha valamit nem tudsz, sokkal egyszerubb megnezni a manualban es utanna kerdezni, ha nem megy. Arrol nem is beszelve, hogy ha olyan uj dolgot veszek, amit egybol tudok hasznalni, akkor is atfutom a manualt, mert lehet bennne olyan, amirol fogalmam sem volt, ellenben hasznosnak talalom (ez fokozottan igaz a kicsit komplikaltabb elektronikai cuccokra)
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
dilipok
veterán
válasz viktor82 #51256 üzenetére
osszefoglalo:
Fontos megjegyezni, hogy a PSN regisztráció jelenleg nem migrálható, a PSN ID nem változatható. Tehát amennyiben a magyar Store-ra regisztráltunk, nincs lehetőség későbbi váltásra. Tehát az összes erre az accountra gyűjtött trófea, megvásárolt és beregisztrált tartalom ide kötött. Régióváltásra egy módon van lehetőség, amennyiben új accountot készítünk ebben az esetben azonban a korábban említett tartalmak (PSN ID is) azon az accounton maradnak. Ettől függetlenül nem ritka, hogy egy-egy felhasználó – a különböző Store-ok különböző előnyeit kiélvezve – több régiós accounttal rendelkezik.
-
dilipok
veterán
válasz viktor82 #51262 üzenetére
ismet osszefoglalo... Minek van az ott, ha a kutya nem olvassa?
Ezekkel a játékokkal egészen addig korlátlanul játszhatunk, amíg az előfizetésünk tart, azonban később sem vesznek el. A játék ingyenes „megvásárlásával” a játék bekerül az accountunk Download listájába, ahonnan bármikor újra letölthetjük, játszani velük azonban csak az előfizetési idő alatt tudunk.
-
DonCosta
tag
válasz viktor82 #51262 üzenetére
Sziasztok!
Azzal kezdem, hogy kétszer is elolvastam az összefoglalót. De vannak homályos részek. Ez azért is van, mert eddig még csak kb tévében láttam PS3-t, de már egy ideje szemezek vele és a tegnap sikerült egy használtat megvenni innen a hardverApróról.
A kérdésem az, hogy mi is a helyzet ezzel a 14 napos plus-al? Jár minden új account-hoz? Hol kellene lássam, hogy ha kaptam ilyet? (tegnap regisztráltam, és a magyar Storera sikerült, bár nem kérdezte sehol. Gondolom a cím alapján automatikus...)
Amit még nem értek: a gépen levő felhasználó valamilyen módon össze van kötve a PSN-es felhasználóval?Csak mert az előző tulajnak mindenféléje volt a gépen én meg nem tudtam ez miatt regisztrálni, mert mind az ő Accountját akarta és kérte a jelszót. Ezután a teljes gépet "töröltem" az erre vonatkozó menüpontban, így sikerült regisztrálni. A kérdés, hogy lehet több felhasználót a gépen létrehozni és azoknak pl különféle jogosultságokat adni, vagy mindegyik ugyan azt a látja és éri el ugyan azt a PSN-t?
Bocs ha zavaros amiket leírtam, még nem vagyok tisztában a "szakkifejezésekkel".
-
ldave
félisten
válasz viktor82 #51297 üzenetére
Azt értem. A Paypalon keresztül magyar bankkártyával fizettél vagy utaltál rá forintot és úgy fizettél? Mert ha az első megoldást választottad, akkor nem fog megjelenni a pénz a PSN-eden, hanem majd visszakapod egy kis idő múlva a pénzt a számládra.
A Slime draws near! Command?
-
ldave
félisten
válasz viktor82 #51299 üzenetére
Valahogy úgy. Lényeg az, hogy ilyenkor megnézi a rendszer, hogy a PSN fiók és a bankkártya regisztrált lakcíme ugyanabban az országban van-e. Ha nem, akkor nem fogadja el a végén. Legalábbis nekem magyar bannkártyával nem sikerült Paypal-on keresztük az angol PSN fiókomra pénz töltenem. Azok írtak sikeres utalásról eddig, akik előbb ráutalták a pénzt a Paypal számlájukra majd arról fizettek PSN-re.
A Slime draws near! Command?
-
Brian_GT
őstag
válasz viktor82 #51321 üzenetére
Az trial...az a plusosok kapnak egy olyan kiváltságot, hogy teljes értékű játékot tudnak játszani 1 órán keresztül. Ezt is megtalálod a store-ban, hogy melyikeket lehet.
A letöltés meg hát akkor tényleg lassú ha úgymond figyeled... hagyd menni éjszaka vagy tv közben stb.
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
Elims
veterán
válasz viktor82 #51470 üzenetére
Bizony nem mindegy... :-/
Én is megjártam vele.
Pomk: ha teheted csak magyar!! account-ot csinálj. (Ha magyar forrásból tervezed megvenni a játékokat.Hallgass rám.)Mr.Dana: 100%-ra mondom,hogy hangfal/hangszóró közelében tároltad.
Annak a lemezbek gatya van.Semmit nem tudsz vele kezdeni.
Sajnos tapasztalat. -
enginev3.0
félisten
válasz viktor82 #51622 üzenetére
Igen én is szeretném ha részleteznéd
Új mellett szól a garancia
de mivel csak 40-50k-ig megyek el árban, ezért 12GB-os marad, aminél az olvasófej ugye sokat dolgozik, bár nem tudom mennyire könnyen adja be az unalmast, végül is, nálam heti 4-5 órát lenne csak használva jóformán, olykor több, olykor kevesebb
Használtnál meg van tárhely, és akkor tudok online is játékot venni, ami olcsóbb főleg az oldalakon amiket mutattatok, de nincs garancia, és az azt jelenti hogy minimum egy éves a gépVagy a 12GB-osat tudom bővíteni pl külső usb-s hdd-vel?
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Tirexi
addikt
válasz viktor82 #51957 üzenetére
Hol?
Amúgy ez mi már? Valami nem kóser nálam.
Meg van az ingyenes Uncharted 3: Drake's Deception Single Player és tegnap letöltöttem. 11GB volt.
Ma felraktam és a telepítés végén amikor kiírja, hogy Complete kiléptem, gondolkozott egyet és egyszerűen eltűnt a PS-ről a cucc. Se a telepítő nincs meg se a játék nincsen fent.
Ez WTF???Amúgy hol a fenébe lehet megnézni, hogy mennyi hely van a HDD-n?
PS4 mennyivel egyszerűbb...[ Szerkesztve ]
-
callmeakos
veterán
válasz viktor82 #52238 üzenetére
De első körben elegendő nem?
Mint azt előbb mondottam, a TLOU-ra vagyok nagyon rápörögve, azzal meg elleszek egy ideig, még nem szerzek egy nagyobb vinyót bele.(#52239) jookomak
Minden bizonnyal arra is sort fogok keríteni, csak az a baj, hogy tényleg nagyon rápörögtem a Last Of Us-ra (már-már veszélyesen is) azzal, hogy a jútyúbon a gameplay videókkal eljutottam a Winter-ig, és megvilágosodtam, hogy ez nekem ki kell játszanom[ Szerkesztve ]
All→M8
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Politika
- Háztartási gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OTP Bank topic
- OLED TV topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest