- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz
Nayrobi
üzenetére
Nem vagyok túlzottan mobil mostanság, a hétvégén voltam páromnál is a műtét után 3 héttel - a kocsiba is masszív derékpárna volt bepakolva hogy valamennyire tűrhető legyen az utazás.
Azaz mostanság még nem tudok eljárogatni mindenféle helyekre. Max a séta itthon helyben de itt is olyan egy-másfél km-es körzetben. Vacak dolog ez a porckorong-sérv műtéti lábadozás.
-
A`rpi
addikt
válasz
Nayrobi
üzenetére
Vitám már volt, nekem nem jött be, Uncharted: Golden Abyss-t kijátszottam rajta, éppen elég kínszenvedés volt. Úgy, hogy a gyűjtögetés nagy részét nem is én, hanem a barátnőm csinálta...

Killzone tetszik, más vitás cím nem érdekel, Gravity Rush , is megvan pl, de nem jön be, ahogy a Wipeout-sem.
Nekem a PSTV csak rövid időre kellene, hogy befejezzem, Limbo-t, Sly Cooper-t, aztán itt ki is fújt nekem a dolog...
-
Bogyi007
veterán
válasz
Nayrobi
üzenetére
jatekaim.hu oldalról egy helyi sráctól.

És tényleg jó a kód!!!
Battlefield 4™ China Rising (Game Pack)
ELECTRONIC ARTS LTDBattlefield 4 China Rising is one of five expansion packs included in Battlefield 4 Premium.
Everywhere to run. Nowhere to hide.
Fight for dominance across the vast and majestic Chinese mainland in four massive maps, using all-new vehicles and high-tech military equipment. -
Buster17
addikt
-
sasa134
addikt
válasz
Nayrobi
üzenetére
Mármint Magyarországra? Akkor azért várok még, ha 3 hét haza, akkor ide is lehet mondjuk másfél vagy kettő. Csak az volt furcsa, hogy pont egy hete jött a mail, hogy "your package is on the way", szóval már vártam...Fenébe, úgy tűnik nem lesz Lego Batman-ozás az asszonnyal a hétvégén (lesz más
) 
-
Bogyi007
veterán
válasz
Nayrobi
üzenetére
Ezért kell Kiskunhalasra menni....
Uncharted 1, Medal of Honor, Nfs Shift 1 és Shift 2, The Fight, DanceStar Party, Move Fitness, Eyepet&Friends, Start the Partygamák vannak nekik max 1999 de javarészt 1398 forintos áron.
(#54921) HuMarc: Igen a Rókusiban voltak még ezek. Napfényparkban a kamerás Wonderbook volt amit elvittem - igaz szombat este a műszakis eladós srác azt mondta hogy már nincs nekik, aztán tegnap amikor rákérdeztem megint telefonon "találtak" egy icipicit viseltes dobozos példányt.
Elims. Nem rossz játék ez DanceStar. Kipróbáltam három klippel - hát folyik mit folyik, ömlik a víz rólam.

Vinni fogja kalóriákat, asszonypajtinak tetszeni fog biztosan, de szerintem neked is. -
Elims
veterán
válasz
Nayrobi
üzenetére
Itt is,számítógépes játék meg xbox játék sok volt.A számítógépes játékok pár 100Ft-ért voltak. (De én nem tudnék velük mit kezdeni,na meg számítógépen 10percet doom-oztam a megjelenésekor /1rész/+5órát heroes 2-őztem a megjelenésekor).
Lehet,hogy itt is a watch dogs volt a destiny helyett.. :-/
HuMarc: Számítógépen is próbáltad aktíválni?
Van eá vmi megoldás ha jól emlékszem,írták itt a múltkor a többiek. (Dilipok biztos tudja) -
Elims
veterán
válasz
Nayrobi
üzenetére
Nincs Mit. )
Nem nagy dolog.. Viszont az l2-r2-re figyelni kell,mert vhogy kiakad/eltörhet,nehézkes összerakni. Vmi ilyesmit olvastam.Én még nem szedtem szét ilyen joy-t.Másmilyet már igen,többet is ezért merem mondani,hoy nem lehet egy nagy dolog csak figyelj arra a két gombra. -
pomk
őstag
válasz
Nayrobi
üzenetére
Ezt webes felületről el lehet érni, vagy csak PS-ről? Már a konkrét akciós ajánlatokat.
(#51597) dilipok
Nekem sem ír ki konkrét adatok a le és feltöltés sebességéhez. Viszont viszonylag gyorsan tölt ha a letöltött/letöltetndő adatokat nézem. Mp.-ként 1M. PC-n torrenttel 2M körül szokott lenni a max. Ez ha jól gondolom a fele körül lehet. -
-
Nayrobi
őstag
válasz
Nayrobi
üzenetére
Huh, nem a válaszra akartam, na mind1.
Mellesleg én is várom már az új generációt, de kb 20 éve volt utoljára konzolom, szóval ez csak egy próba, hogy mennyire is tetszik, na meg nagy álmom az, hogy kinyomom maxra a gt5-öt. Egy pár órát tuti elvesz az életemből

Egy kérdés: hogyan tudom a wireless kontrollert tölteni kikapcsolt állapotban ps3-on vagy pcn?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hogwarts Legacy teszt
- Gitáros topic
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mármint majd azon is lehet PS3-as játékokat tolni? 

Azért remélem csak max 1 hetet kell rá várni 
Grid 2 vagy Guacamelee helyett inkább azt jobban elfogadnám