Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
james001
veterán
Hogy használj egy PS3 fülest jól

-
Elims
veterán
válasz
TazLeacher
üzenetére
Hatalmas!!! :-DD
Royalka: Nézz szét,de mintha rémlene,hogy újat is árulnak. 7-8e körül,eredeti.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
TazLeacher
üzenetére
huehue
-
InterFox
senior tag
Szerintetek a MGS5 megjelenik majd PS3-ra?
-
royalka
őstag
Sziasztok, szerintetek honnan vegyek olcson dzsojsztikot?

Ui.: controller

-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Há. Ma realizáltam, hogy Super Slim-mel is tudok PS1-es játékokat játszani. AMI ZSÍR.
A mentések hogy mennek? Vinyóra, vagy kell hozzá PS1-es memókártya?
-
james001
veterán
Szerintetek egy kissé hibás,fehér Dualshock kontrollert el lehet adni? A kissé hibás azt takarja hogy az X és kör gombok néha furán viselkednek (megnyomom a gombot és olyan mintha utána még tovább nyomogatnám,tehát mintha "beragadna"),meg a bal analóg alatt megrepedt a műanyag,de maga az analóg kar egyébként működik. Amúgy egész szépen néz ki,és a többi belső része is működik normálisan (szerintem legalábbis).
Konzolboltokban beveszik ezt alkatrésznek vagy ilyesmi? -
Elims
veterán
Mostmár ismerősebb...Én ezt a játékot '93 környékén csak tátott szájjal néztem c64-el a kezemben.A nagy amiga 500/1200 csak álomszerű vmi volt. :-)
A múltkor is szemeztem vele nagyon a store-ban.Megvettem a gow coll.2-t (ami iszonyat lassan töltődik le! :-//// ).
Akkor otthagytam,most nem fogom.Remélem elfogadható áron adják a magyar store-ban.. (Ami még hatalmas lenne,az a C64-es Newcomer.)
Most megnéztem,még ios-re is megvan.Talán ez lesz az első játék amiért fizetni fogok.Egy kis ösztönzés a készítőnek.Remélem minél többen kifizetjük azt a pár $-t.Esetleg a port royale-ról nem tudsz vmit?Még azon is nagyon gondolkozom..
-
-
InterFox
senior tag
Nem tudjátok, hogy a "MGS4: 25th Anniversary Edition" , miben más a sima kiadáshoz képest?
-
dani3l
őstag
Esetleg erdemes lehet a biztonsag kedveert kipucolni meg ujrapasztazni a gepet es utana beletenni egy vinyot. Ha nem volt sokat nyüstölve, akkor meg siman erdemes szerintem böviteni, eleg valoszinütlen, hogy hamar tönkremenne.
Viszont ennyi idö alatt a paszta mar hasznalat nelkül is kiszarad rajta, szoval biztos dobna az is az elettartaman egy keveset. -
boost
veterán
Az Another World-öt javaslom mindenkinek. Crossbuy, cross-save cím, azaz elég egyszer megvenni, és elérhető mind a három platformon, valamint a mentések is szinkronizálódnak. Nagyon tetszik benne, hogy egy gombbal váltogathatunk a régi grafika, és a felújított között. A játékmenet ahhoz képest, hogy 20 éves játék, nagyon eredeti. Sok mai játék tanult, és még tanulhatna tőle. Plusosoknak 5 és fél font, ami semmi ahhoz képest, amit nyújt. A régi játékokhoz hasonlóan klasszikusan nehéz cím, tehát itt nincs olyan, hogy mindjárt meghalsz de ha feléreállsz 10mp-et, akkor meggyógyulsz. A játék inkább történetmesélés, mint klasszikus lövölde. Csak jót tudok róla mondani.
-
-
Brian_GT
őstag
Plus mindenképp érdemes, viszont igen azzal egyetértek, hogy ár/érték arányban a plus többet nyújt mint a gold live, még most is, hogy elkezdte a microsoft adni ugyan úgy az ingyen címeket. Viszont azt is tudom, hogy xbox multi meg nincs live nélkül szóval választásod sem volt sok gondolom.
Az egyik korábbi kérdésed, hogy érdemes e nagyobb hdd-t venned a régi fat-be...nekem mivel slimtől van ps3 tudásom, így nem tudom milyen hdd megy bele, de ha ugyan olyan az elv mint slim és ss esetén, akkor ez csak rajtad múlik. Ha úgy érzed a géped nem fogja holnap kilehelni a lelkét akkor persze érdemes, már csak azért sis amit írtál, hogy már most meggyűlt a bajod a Puppeter-el és még csak 1 játékról beszélünk.
-
válasz
nonsen5e
üzenetére
Azért volt mikor fél évig be sem volt kapcsolva vagy ha ment 2-3 órás játék után megint hónapokig ki volt kapcsolva. Most, hogy új tv lett a 3D játékok miatt vettem megint elő. Viszont ha előfizetnék a Plusra biztos többet használnám. 2 hónapja vettem egy Xbox 360-at arra rögtön előfizettem 1 évre a Live Goldra.
-
Polllen
félisten
-
Sziasztok! Két napja a Storen böngészve láttam, hogy van a PS Pluson 14 napos triál verzió. Ne nevessetek ki mert bár évek óta töltögetem a demókat ez a Plus soha nem érdekelt.
Ráugrottam és néztem mit lehet letölteni. Látom, hogy a Puppeteer így ingyenes. Mivel 3D-s a tv ez pont jól jött. Vérszemet kaptam és ma le akartam töltani a Sly Coopert mert az is 3D-s és ingyenes. Az már 21 GB, de megnéztem a gép infóban a 74 GB-ból még 35 GB szabad helyem van. Viszont a Slyt nem engedi letölteni mert azt írja ki, hogy kevés a szabad hely. A 35 GB-on azért a 20 GB elférne még . Ilyenkor mi van? A másik kérdés ha lejár a 14 nap akkor a PS Plus játékokkal nem lehet tovább játszani? A Puppeteernél az információban kiírja, hogy: Expires 2014/7/10, Remaing Time 11 days. -
Polllen
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nyilván nem véletlen nyitott, de felül a 4 gomb van, ami a navigation-n és a gun-n rajta van. Marad a move gomb (fedezék, gugoglás), amit meg a ravasz alá tettek. (a zoom a navigation-n van)
Szóval kz3-ban nem kell a tetejét nyomkodni. (Legalábbis nem találtam még rá okot)
-
Polllen
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
Mihez kell nyomkodni a tetejét?
A gun-n van négyzet, háromszög, a navigationon a másik két gomb.
Amúgy persze, ez még mindig nem az amire vágyom teljesen, de pár hétig el leszek vele.
-
Brian_GT
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Az sok
Negyedszerest keresek 
Amúgy olvasgatva ahány ember annyi vélemény erről a shooter oldaláról a ps-nek. Biztos jó móka egyik oldalról, csak kiadás is... kell eye camera meg ezek a kütyük...move... shooterhez ez a tartó vagy mifene...+ írjátok valakinek kényelmes valakinek nem.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Polllen
üzenetére
Szerintem egy sz@r. Van kicsi is, nagy is (egykezes, kétkezes, gyári Sony). Nagyon elcseszték, hogy nyomkodni kell a tetején lévő gombokat. Próbálkoztam vele egy ideig, aztán feladtam...
Úgyhogy ha valakinek ingerenciája lenne rá, akkor viheti a kettőt egybe 3000 Ft-ért. Félszer voltak használva.
-
Polllen
félisten
Na beszereztem 2k-t egy sharp shootert. Jó móka Kz3-ban, csak nem túl kiegyensúlyozott és a döntött markolattól (ahova a navigation megy) kicsit nehéz tartani.
Amúgy jó móka. Nem is értem, miért nem függőlegesen tették be a navigation-t. Úgy nagyon kényelmes lenne.
-
Tegla80
addikt
Mivel lassan mindenunk rendelkezik okos funkciokkal,amik ezaltal folyamat figyelik a frissiteseket ezert igenyelnek folyamatos aramellatast is. (nameg netet)
Reszemrol nincs is ezzel baj,amugy is illik lennie egy tulfeszvedet elosztonak a kutyuink elott ,ami lehet kulon kapcsolos is minden dugaljra ugye. En igy oldom meg,ha teljesen ki akarom loni.Nekem spec jo igy.....Amugy a ps4 is detto....... ,azonban ott menubol valaszthato,h mennyire legyen aramtalanitva.
A stand by alatt tolt a joy es frissit a gep,mig off-ban elvileg teljesen off-ban van.(merni kellene persze ,h kijelentheto legyen a tenyleges off ez esetben.)
Jah,stand by ban viszont szereti az aramot .(meg a venti is forog minimalon, asszem 60w korul cibalja ilyenkor a villanyorat.De ez csak tenyleg asszem es telorol most nem is bongeszem ki,h tutira mondjam. Gugli es ott van akinek nagyon kell a pontos szam. ) -
crue
őstag
válasz
DM-Fan
üzenetére
Hasznos dolog a kapcsoló, ha arra használják amire való: hosszabb időre vagy szereléshez lekapcsolni stb. Viszont van egy réteg, akik akkor is áramtalanítják az eszközöket, ha 5 percig nincs bekapcsolva és ez tényleg nem egészséges a gépnek. Éppen ezért tűnik el a teljes áramtalanítást lehetővé tevő kapcsoló a tévékről és egyebekről is, nem feltétlen a spórolás miatt.
-
DM-Fan
nagyúr
Szerintem nem igazán érted, miről is van szó. Az átalad felsorolt dolgokat egy konnektoról kihúzott gép sem tudja megtenni, ellenben a FAT-en volt a tápkábel mellett egy billenőkapcsoló (amilyet képen be is szúrtál, csak be volt építve) és dönthettél úgy, hogy áramtalanítottad vele a teljes rendszert. Ettől függetlenül, ha ezt nem nyomtad ki, a standby ugyanúgy megvolt és a felsorolt szolgáltatásokat a FAT ugyanúgy tudta, mint most a SuperSlim (csak ez utóbbinál nincs is más, mint az állandó standby, csak ha kihúzod). A billenőkapcsoló hasznos volt azért is, mert pl. ha csontrafagyott a gép és hosszú power gombnyomással sem tudtad resetelni, akkor csak átbillentetted ezt a kapcsolót és már le is állt, nem kellett kicibálni a tápkábelt. Minden, valamirevaló gépet le lehet így választani a hálózatról, márcsak érintésvédelmi és biztonsági okoból kifolyólag is praktikus és tényleg filléres dolog.
-
A`rpi
addikt
válasz
Synthwave
üzenetére
Azért nem tervezhették rá mert pl, ha van PS+od,és be van állítva játék mentések feltöltésének ideje, patchek leszedése, trófeák szinkronizálása stb, akkor ezt nem lehetne végrehajtani ha egy "hardveres" kapcsoló áramtalanítaná a gépet.
Arról meg már nem is beszélve, hogyha valaki kontrollerrel szeretné bekapcsolni a gépet ez is lehetetlen lenne, oda kellene cammogni a géphez, és bekapcsolni...
Remote Play is használhatná akár, persze PS3 esetében nem a legjobb, de ott is indokolt folyamatos készenlét, ha Vitával hozzá szeretnél férni bármikor PS3 tartalmához.
Nyilván van olyan, akinek ezek a szolgáltatások nélkülözhetőek, lehet venni ilyen, vagy ehhez hasonló kapcsolót:
-
dani3l
őstag
Que?

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Brian_GT
őstag
-
crue
őstag
-
HuMarc
veterán
Nézem a jövő havi PS Plus kínálatot, és, háát, most jobban örülnék, ha a PS Vitás Plus vonatkozna rám, mert akkor még játszanék is a Lego Batmannal. De biztos jó lesz a DS3 is. Nagyon.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
dani3l
üzenetére
Az a baj, hogy állandó stand-by vagy ON van.
Amellett, hogy folyamatosan felvesz áramot a hálózatból gyakorlatilag a semmire, idegesítő, hogy csak úgy tudod rendesen kikapcsolni, ha teljesen áramtalanítod.
Retardált, igénytelen és filléreskedő megoldás a kedves tervező mérnökök részéről, hogy nem tudtak ráintegrálni egy kétállású tápkapcsolót. -
Elims
veterán
Ismeri vki a L.A noire játékot?Ha igen,mennyire kell hozzá az angol?
Meg szemezgetek még a port royale játékkal.Mennyire jó stratégia?
A gow coll.vol.2-t persze megvettem,elég olcsón adják most. -
konyi79
addikt
válasz
vekk200
üzenetére
Lényegében mind1, ha elkezdesz játszani, veszel bele vinyót úgyis. Az a kérdés már előre, vagy egy hónap múlva.
Alapból elég lenne a 12GB, mert egy-egy játék csak pár száz mb-ot telepít fel (lemezes). Viszont mielőtt játszanál, már fel fog nyomni valami frissítést, ami min 1.5Gb. Szóval mégsem elég. -
dani3l
őstag
válasz
nokia párti
üzenetére
Az meg mar a slimen sem volt.

-
nokia párti
őstag
Szerintem a tápkapcsolóra gondolt.

-
vekk200
tag
Sziasztok utoljára ez a Ps3 Super slim jött ki van valakinek vele valami tapasztalata? érdemes rá beruházni?
köszi előre is...
-
Elims
veterán
válasz
HuMarc
üzenetére
:-))))))
Own fate: láttam,de ebbe a részletkérdésbe már nem akartam belekötni,mint nálad sem a szerkesztés hiányába. ;-)))
Lemezes verzióból a gt5 biztos,hogy nem megy fel egy 12gb-os superslim-re.Ez 100%.Talán a gta5 is ilyen,azt írtátok.
Én szinte csak ezért vettem gépet.Előre megvettem 3-4 lemezt köztük persze a gt5-tel és amikor megérkezett a gép szomorúan vettem észre,hogy a gt5-tel bármit/bárhogyan telepítek nem fogok játszani bezzeg a nfs shift simán,minden gond nélkül elindult.Akkor még beépítőkeret,4e Ft-ért vettem... :-/ ebay-en meg kb.1e Ft. postával+winchester.
Erre ti azt mondtátok,hogy legyen minél nagyobb.Először teljesen fölöslegesnek tartottam a 750gb-ot,de mára már azt mondom,hogy teljesen igazatok volt! Főleg a plusszal. (Igaz,még mindig van 400gb szabadhely) -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
pHantom x
üzenetére
Attól függ, mi a cél.
Ha akarsz PS2-es gémekkel is játszani, akkor egy korai FW-es FAT kell neked, a 20 / 60 GB-os verzióból.
Ha csak platformon belül maradnál, jöhet a Super Slim.
Egyelőre nekem is az van. 9 játékkal még uszkve 6 GB hely van rajta, de majd tervezek bővítést valamikor.
Amúgy 2.5" SATA vinyó kell bele + egy beépítőkeret. Ha okosan csinálod, akkor egy 10-esből akár 320 GB-ot is ki lehet hozni a kerettel együtt (de kisebbet is vehetsz, úgy még olcsóbb 2-3 ezerrel). Ha vadiúj HDD-t akarsz, az 500 GB-os pakk úgy is megáll 13k-nál.
Szóval kérdés, hogy mikkel játszol. Esetemben ez javarészt jRPG (meg fighting game, nagyritkán egy-egy 3rd person valami), ahol párszáz KB / pár MB az install a legtöbb esetben - hébe-hóba 1,5-3 GB.
Persze egyértelmű, hogy lemezes dolgokról van szó; részemről abban hiszek, hogy ha valamivel játszani akarok és pénzt fizetek érte, akkor bármikor a kezembe tudjam venni a fizikai disc-et, bármikor fellapozhassam a user manual-t - vagy szimplán csak megcsodálhassam a dobozt. Különben is fless, polcon is jól mutat és amúgy is gyűjtő-véna.
-
A`rpi
addikt
-
Elims
veterán
"A 3 pontot az erveid nyomatekositasara szantad? Mukodik"
Végem lett. :-DDD
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Cyberpunk 2077
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.07
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, +1, jó volt.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hat hogyan kapcsolod be?